Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פתרון לבעיית המפות בRNS-510...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר (להבנתי) שיש אפשרות לעדכן את ה-RNS510 בעזרת מפות של BMW בשינויים קלים של כמה קבצים.

מצאתי כמה לינקים מעניינים שבעלי הRNS-510 מוזמנים לבדוק האם זה עובד אצלם:

שרשור עם הסברים להורדת קובץ ISO עם המפות של BMW:

http://vwnavi.com/showthread.php/13995-Vw-6.1-with-bmw-2010-1-maps-(sw2760)?p=52900#poststop

אם בדיסק הזה לא קיימות המפות לישראל אז יש אפשרות לבנות את הדיסק לRNS אך צריך להשיג את המפות לישראל שיש בBMW ממה שקראתי באתר הישראלי צריך להיות להם:

http://www.bmw.co.il/article.php?id=1119

http://vwnavi.com/showthread.php/12849-BMW-2010-1-Map-with-VW-v6-Works!

יש כאן אולי בעלי BMW 2010 עם מערכת ניווט שיכולים לשכפל את הדיסק של המפות?

פורסם

נשמע מסקרן ,למרות שהבדיקות האחרונות לא העלו שום ממצא שדומה לדיסק DVD עם מפות. קראתי את הקישורים המצורפים ואכן מוסבר על צורת הקבצים המצויים בדיסק אך כמו שאייל אמר , נראה כי מדובר בתרגום ישיר ולא בשירות שמספקת BMW למרות שאשמח ומישהו יוכיח כי אני טועה.

פורסם

למיטב הבנתי, אחרי חקירה שערכתי בזמנו:

מערכות הניווט בקונצרן ואג מבוססות על פלטפורמה של נאווטק.

אי אפשר לטעון אליהן מפות של יצרנים אחרים, ונכון להיום לנאווטק אין מפות ישראל.

יכול להיות שהעניין ישתנה בעוד שנה שנתיים, אבל עד שזה יקרה, לא יהיה פתרון באמצעות המערכות המקוריות, וחבל שכך.

פורסם

אני יכול להוסיף שגם חברות אחרות מלבד הקונצרן המדובר משתמשות בנאווטק , כמו בהונדה כפי שיש לאבא שלי ברכב.

השימוש לGPS דומה אצל כולם, והפתרון שניתן הוא מערכת חיצונית שמתחברת למסך דרך מתאם וידאו כלשהו. משיחות פנימיות עם גורמים רלוונטים אשר נקפו במחירים שמערכת המפות תעלה לחברה , אני מבין מהיכן המחשבה שלהם באה בתור הוצאה - אך בתור לקוח אני רואה את זה לטווח הרחוק במיוחד אם אתה קונצרן שמחזיק כמה וכמה חברות שיכולות להציע את המוצר .

פורסם
למיטב הבנתי, אחרי חקירה שערכתי בזמנו:

מערכות הניווט בקונצרן ואג מבוססות על פלטפורמה של נאווטק.

אי אפשר לטעון אליהן מפות של יצרנים אחרים, ונכון להיום לנאווטק אין מפות ישראל.

יכול להיות שהעניין ישתנה בעוד שנה שנתיים, אבל עד שזה יקרה, לא יהיה פתרון באמצעות המערכות המקוריות, וחבל שכך.

זה נכון.

בנוסף אני אישית לא אוהב את כל הקומבינות שנעשות על המכשירים המקוריים כדי לחבר להם התקני GPS צד ג'.

(פתיחת המכשיר, ביצוע קומבינות באמצעות הלחמות והתחברות עם FLAT CABLE לתצוגת המכשיר, פשוט מחריד)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם אכן לBMW אין מפות בארץ אז אפשר לרדת מכל הסיפור הזה, האתר שלהם הטעה אותי.

לחבר ב535IA 2010 יש מערכת ניווט כוללת מפות בישראל ועברית מלאה.

• תוכן חדש...