Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקניית מסך ל-CarPC + בחירה של ספק

avi9899
שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

הגיע לי אתמול בדואר מתאם למסך לרכב (מאזדה 3 2010) הזה:

http://www.siz.co.il/my.php?i=4ztuyqwkzhny.jpg

ועכשיו אני צריך לבחור מסך ואני צריך את עזרתכם. חשוב לי שהמסך יהיה בהיר ואיכותי.

כמו כן, אני מתלבט בין ה-M2 ל-M4 - מה עדיף?

ואיפה אני אזמין את המסך והספק? מ-EBAY ?

עריכה:

ממדידה שעשיתי עכשיו מקצה אחד לשני בצורה אלכסונית אני רואה שהגודל הוא 8" - הייתכן? או שאמורה להכנס שם מסגרת נוספת?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי איך שזה נראה זה מתאם 2DIN לא מתאם מסך, תמדוד את המידות באופן מדוייק ותמצא לך מסך במידה המתאימה.

יש לך 2 דרכים לעשות זאת, או לרכוש מסך שמותאם לגודל דאבל דין, אבל אין שום הבטחה שזה יתאים בדיוק ללא רווחים משום שהמסגרות הללו באות במידות קצת מוזרות (לכן צריך למדוד טוב טוב את המתאם שיש לך).

או לרכוש מסך ואת המסגרת שלו לשלב למסגרת שיש לך (מצריך עבודה ולא מעט השקעה, או זמן שלך או כסף שמישהו יעשה לך).

לגבי הספק, זה מאוד משתנה לגבי הציוד שאתה רוצה להריץ, לי יש M2 והוא מריץ I3 530 , 2 GB זכרון והרדיסק SSD.

והוא עושה את זה טוב.

כך גם המארז שיש לי יש בו מקום יעודי לספק בגודל הזה לכן בחרתי ב M2, המערכת שלי צורכת כ 100 WATT בעומס מירבי.

http://www.mo-co-so.com/category-s/26.htm זאת דוגמא למסגרות 2DIN ויש גם באתר מסכים.

אני הזמנתי מהם, משלוח מהיר ומחיר סביר, אני מבסוט, מציע לשלם כמה דולרים יותר ולשלוח בדואר אקספרס כך תוך 5 ימים המשלוח אצלך. עונים ל אימייל במהירות, בכלל היתי מאוד מבסוט מהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המסך הזול והמומלץ הוא ה701 של ליליפוט

אם תרצה לראות בשמש ישירה תצטרך מסך ( יותר נכון שכבת ) transflective שמקפיצה את העלויות

בנוסף תצטרך מסגרת לדאבל דין של bybyte שעולה בסביבות ה30 דולר

מה שאתה קנית זה מתאם לדאבל דין למאזדה - ואתה צריך בנוסף מתאם לדאבל דין למסך עצמו ( המסגרת הרגילה גדולה יותר מדאבל דין )

את שניהם תוכל למצוא באיביי בנפרד , ואפילו מורכבים - תעשה את החישובים שלך ותראה מה יותר משתלם לך

להרכיב את המסגרת לבד זה לא איי איי איי אבל יש הלחמה קטנה וכו'

לגבי הספק

אם המחשב שלך לא צורך הרבה - הm2 יספיק

אם המחשב שלך צורך הרבה או אתה רוצה headroom - הm4 יהיה מצויין

תעשה את השיקולים שלך

מבחינת גודל , מחיר , צורך וכו'

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או שאתה יכול לקנות מסך ליליפוט EBY701 שכבר מגיע מראש בתושבת דאבל דין כמו שאני רכשתי

http://store.mp3car.com/Preassembled_Black_Double_Din_LCD_Frame_with_7_Li_p/mon-067.htm

סתם דוגמא - באיביי אתה יכול למצוא ביותר זול.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבינתייייים :-D

המילה "זהו" לא קיימת בלקסיקון של בעלי CARPC...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אה.. תגיד כבל VGA צריך להיות כבל מיוחד? או שאם יש לי בעבודה כבל של 5 או 10 מטר אפשר להשתמש בהם?

כמו כן, מה לגבי המארז? לא נראה שמשתלם לקנות אותו בחו"ל? (במחינת עלויות משלוח וגודל..)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא - זה כבל סטנדרטי עד כמה שזכור לי בין חיבור למחשב למסך

שים לב שכבל VGA לחיבור בין מחשב לטלוויזה הוא שונה כי שני המחברים צריכים להיות ממין נקבה... או שזה ההפך אבל הכבל שונה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקון או חידוד מה שתרצו

כבל מחשב למסך רגיל הוא זכר-זכר

זה לא הכבל שאתה צריך

המסך בא עם כבל "מובנה" שבסופו זכר

אז אם אתה צריך כבל יותר ארוך אתה צריך כבל מאריך ( זכר לנקבה )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון נכון - עכשיו אני נזכר שהייתי צריך לרכוש כבל כי האחד שחיבר לי ממחשב לטלויזיה לא התאים לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...