Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית בלוטוס לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש דיבורית בלוטוס לרכב, עם הדרישות הבאות-

1. שיתחבר למערכת של הרכב, ובעת שיחה ש"יעלה" על הרדיו/דיסק שמתנגן במערכת.

2. שיהיה פשוט וקל להפעלה

3. שיהיה אמין, ולא יהיו ניתוקים.

רצוי משהו לא יקר.

אריאל

פורסם

אני יודע שעד לא מזמן בסלקום מכרו דיבורית של מוטורולה שעונה על הצרכים שלך, אם אני לא טועה דגם T605.

תברר איתם.

פורסם

T605 של מוטורולה מעולה.

אם יש לך MUTE ברדיו - היא מתחברת לשם ולרמקולים של הרכב.

לא צריך את סלקום לזה - אפשר להתקין לבד אם אתה יודע ואם לא - כל מתקין מערכות יכול לעשות את זה יופי.

אם אתה עולה בסקלת המחיר והדרישות - יש את PARROT עם מסך שמציג את מספר המתקשר, מסתנכרנת עם ספר הטלפונים שלך וגם יש חיבור ל IPOD/USB/AUX.

פורסם

בסביבות ה 400 שקל~

אם אין MUTE - לא תהיה לך האופציה של השתקת הרדיו/דיסק בצורה אוטומטית בזמן שיחה אבל אפשר לרכוש מתאם מיוחד (350 שקל) אם זה מאד נחוץ.

פורסם

יש לי T605 ואני לא מרוצה.

אני חייב לציין שאצלי היא לא מחוברת לרדיו.

שורה תחתונה - אפשר לנהל שיחה רק בעמידה או בנסיעה במהירות נמוכה.

במהירות גבוהה לא שומעים כמעט שום דבר בשני הכיוונים, צריך להרים את הקול ולאמץ את האזון בשביל לשמוע. אני בווליום מקסימלי כל הזמן, וזה עדיין לא מספיק.

יש פה ושם ניתוקים - יצאת מרכב מונע עם טלפון בכיס - בחזרה הדיבורית לא תמיד מתחברת לטלפון.

יצאת לנסיעה ללא הטלפון - גם כן בפעם הבאה החיבור לא תמיד חלק.

יש לי נוקיה 6120, משום מה הדיבורית מזהה אותו כנגן מוזיקה ולא כטלפון.

יש עוד בעיה אחת, אבל היא כנראה ספיציפית לרכב שלי, כך שאני לא אפרט אותה.

לפני כן הייתה לי דיבורית הכי בסיסית של BURY, והיה הייתה גרועה הרבה יותר מה T605, על גבול לא שמישה בכלל (ולא, לא מדובר בתקלה )

פורסם
י

אני חייב לציין שאצלי היא לא מחוברת לרדיו.

יש לי נוקיה 6120, משום מה הדיבורית מזהה אותו כנגן מוזיקה ולא כטלפון.

אמרת הכל בשורה הראשונה..

המוטורולה מגיעה כברירת מחדל עם רמקול דרעק שלא שווה את הפלסטיק שהוא עשוי ממנו. אממה - המתקינים רוצים חיים קלים, בלי לפרק דשבורד, בלי להתעסק עם חיבורים ופשוט מחברים את הדרעק הזה וזהו.

אם תתעקש על חיבור לרמקולים של המערכת תקבל שמע באיכות מעולה. (בתנאי שהחיבור שלך הוא ISO - וגם אם לא יש מתאמים)

גם את הטלפון שלי הדיבורית מזהה כנגן מוסיקה בגלל שה BT מסתנכרן כ A2DP.

זה לא מפריע לכלום חוץ מזה שאני לא מצליח לשמוע מוסיקה אבל זאת בעיה אחרת..

לגבי התחברות - זה כנראה הטלפון שלך. אני מתנתק מהדיבורית לפעמים כמה פעמים ביום כשהרכב מונע ולא קרה לי אפילו פעם אחת שהחיבור לא שוחזר.

יותר מזה - הדיבורית תמיד מזהה את הטלפון של אשתי ומתחברת לבד איך שאני מגיע לחניה.

שורה תחתונה - מאד תלוי מי התקין ואיך.

אני מרוצה מאד.

פורסם
אם תתעקש על חיבור לרמקולים של המערכת תקבל שמע באיכות מעולה. (בתנאי שהחיבור שלך הוא ISO - וגם אם לא יש מתאמים)

שורה תחתונה - מאד תלוי מי התקין ואיך.

אני מרוצה מאד.

יש לי רדיודיסק פשוט ואין לו חיבור ISO. לא מתכוון להשקיע במתאם, כי זה לא יפתור את בעיית הניתוקים ואת בעיית

המיקרופון.

הצד השני לשיחה לא שומע אותי בנסיעה במהירות מעל 50 קמ"ש.

התקנתי את הדיבורית בעצמי, יצא לי להתקין כמה דיבוריות בחיים, ואני בטוח שאין כל בעיה בהתקנה. ניסיתי גם למקם את המיקרופון במקומות שונים - אין כל שיפור.

לאריאל - לא צריך לקדוח כלום בדשבורד, אבל לפי החוק הטלפון עצמו חייב להיות ממוקם ב"התקן קבוע ברכב". אסור שהוא יהיה בכיס או מונח במקום כלשהוא באוטו.

אתה יכול לארגן תושבת עם זרוע וואקום, שמתחברת לשמשה.

פורסם

לאור מה שאתה מחפש, נשמע שדיבורית parrot זה הכי טוב לך.

בקארספורום עושים עכשיו איזה פיילוט לחנות באינטרנט שנקראת קארספורום שופס - הם מוכרים שם דיבוריות parrot במחירים הכי טובים בארץ. בקיצור שווה לך לבדוק בחנות של קארספורום. החנות כבר עובדת וניתן לקנות אך הם עדיין לא פרסמו את זה כי זה ממש ההתחלה.

ראה לינק לדיבוריות parrot בקארספורום שופס

בהצלחה

פורסם

באמת אני אקח PARROT, למרות שאני לא רוצה להשקיע כ"כ הרבה.

החנות של הפורום, היא אותם מחירים כמו בZAP.

ד"א איך הPARROT MIN? הוא טוב? הוא מתחבר ישירות למערכת?

פורסם

בוקי כנראה שיש שם איזו בעיה.

אצלנו בחברה הדיבורית הזאת מותקנת כברירת מחדל על כל רכבי הליסינג.

אף אחד לא התלונן.

להיפך - היה אפילו אחד שהחליף את המכשיר הקבוע שלו באחד כזה כשהחליף רכב.

• תוכן חדש...