Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית בלוטוס לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הקשר בין הפורום למוצרים?

איזה גב בדיוק אני אקבל? רזמל יתקן לי את הרמקולים או בני ל. יקלל את הספק?

פורסם
בוקי כנראה שיש שם איזו בעיה.

אצלנו בחברה הדיבורית הזאת מותקנת כברירת מחדל על כל רכבי הליסינג.

אף אחד לא התלונן.

להיפך - היה אפילו אחד שהחליף את המכשיר הקבוע שלו באחד כזה כשהחליף רכב.

אין כל בעיה בדיבורית. אני עם 2-3 דיבוריות קודמות תוצרת BURY סבלתי מאותן תקלות, רק שהן היו חמורות פי כמה, ובתדירות גבוהה יותר (בערך כל שיחה שניה).

וזה היה בדיוק ככה גם ברכב הקודם, בו ההתקנה נעשתה על ידי מתקין מקצועי, ואחר כך התקנה נוספת שלי.

אז מה, 3 דיבוריות היו דפוקות ?

הרי יש אנישים, שאומרים שגם הדיבורית של BURY מצויינת ולא בעייתית.

אולי בשבילך T605 מצויינת, בשבילי היא לא מספקת את הסחורה.

אני לא רוצה לשמוע מוזיקה, לא רוצה MUTE, לא רוצה שום פונקציות מתקדות, אני רוצה רק לדבר בלי לקרוע את הגרון ולשמוע את מה שעונים לי. מה שהדיבורית אצלי לא עושה. ולא זכור לי, שחיבור למערכת קול של הרכב מוזכר בחוברת הוראות כתנאי הכרחי להפעלתה.

בקיצור, לא כל אחד חייב להיות מרוצה ממוצר X, לכל אחד יש דרישות אחרות, מכונית אחרת, טלפון אחר וכו'.

פורסם

אולי אתה משדר ב BT? :-)

אני רק נתתי את דעתי ונסיוני ונסיון 40 רכבים אצלנו בחברה (עם כל סוגי הסלולארים).

לגבי החיבור למערכת, זה לא תנאי הכרחי כמובן אבל יש הבדלים גדולים מאד באיכויות ובעוצמת הקול.

ברכבים הראשונים בחברה שלנו עשו התקנה עם הרמקול המסופק והתלוננו כמוך על שמע גרוע. ברגע שחיברו למערכת - הכל הסתדר.

אגב הPARROT 9100 מעולה.

פורסם
מה הקשר בין הפורום למוצרים?

איזה גב בדיוק אני אקבל? רזמל יתקן לי את הרמקולים או בני ל. יקלל את הספק?

זה שייך לבעלים של קארספורום, זו החנות של קארספורום.

אם צריך רזמל יתקן ובני יקלל :lol:

עכשיו ברצינות - רזמל ובני הם מנהלים בפורום ואין להם קשר לחנות של קארספורום.

אבל, כמו שאמרתי לך - זו החנות של קארספורום (זה בהרצה כרגע בקרוב יתווספו מוצרים נוספים וגם המראה יקבל שדרוג)

אם יש לך שאלות ספציפיות על המוצרים שלח לי בפרטי ואני אדאג שהם יטופלו

פורסם

אני יודע. זאת היתה רק המחשה:lol:.

אם זה עסק בפני עצמו עם מיקום פיזי וכתובת להתקנה ושירות זה משהו אחר. (לא משהו בסגנון ואללה שופ)

• תוכן חדש...