Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורד מונדאו 2006 אוט' גיהה נפח 2000 סמ"ק

1. בספר רכב מופיע החלפת מסנן דלק כל 45K בפורד טוענים שזה שונה לכל 90K יש הסבר להבדלים?

2. בטיפול הנוכחי 90K הוחלף על ידי השמן והמסנן השמן המקוריים.

ומסנן אוויר חלופי,האם להתעקש על מסנן דלק מקורי?

3. איך ההחלפה בפועל של מסנן הדלק, האם צריך לנתק את הפיוז של הדלק, או להסתפק בפתיחת מכסה הדלק לשחרור הלחץ בצינורות?

יש עוד דברים\דגשים שצריך לעשות?! האם צריך קליפסים חדשים? כלים ייעודיים?

תודה מראש :grin:

פורסם

מנסיוני העניין הכי מסובך בהחלפת מסנן דלק הוא איתור מיקומו.

אין צורך לנתק נתיך. כמובן שהמפתח מחוץ למתג אז משאבת הדלק אינה פועלת.

לא שמעתי על צורך לפתוח את מכסה הדלק. אין לחץ במערכת.

לא יודע לגבי התעקשות על מקורי. מה מחירו?

פורסם

ועוד איזה לחץ קיים במערכת ! אם הבחור ינתק את אחד הצינורות של מסנן הדלק הוא יקבל שפריץ של דלק לפנים :twisted:

תוציא את הפיוז של משאבת הדלק ותן סטרטר עד אשר המנוע יתכבה. ברוב הרכבים בימינו הצנרת המתחברת למסנן הדלק בנוייה עם חיבור מהיר בקצה וללא בנדים או מהדקים מיחדים.

אין צורך להחליף מסנן דלק כול 45K אלא כול 90K ואני ממליץ לך לבצע את ההחלפה במוסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

מסנן אוויר זה כולה קרטון מה יכול להיות לא טוב בו?

אני שם פילטר שמן מקורי תמיד ,אבל פילטר אוויר בכל המכוניות אם ההפרש גבוה אני הולך על חליפי שהרבה יותר זול.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שי, למסנן האוויר יש חשיבות גבוהה מאוד בסינון לכלוך הנישא באוויר בומיוחד באיזור כמו שלנו שסובל כמה שבועות בשנה מימי אובך קשים. שימוש במסנן אוויר איכותי עשוי למנוע נזק מוקדם למצערת.

לייצרן VAG יש שני סוגי מסננים שניתן לרכוש, אחד הסטנדרטי המותקן כברירת מחדל ומסנן נוסף שניתן לרכוש בנפרד עם יכולת סינון טבה יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
מסנן אוויר זה כולה קרטון מה יכול להיות לא טוב בו?

אני שם פילטר שמן מקורי תמיד ,אבל פילטר אוויר בכל המכוניות אם ההפרש גבוה אני הולך על חליפי שהרבה יותר זול.

חבל! ננסה לתקן את חוסר הידע שלך.

ראשית, גם מסנן השמן הוא כולה קרטון בפנים...

שנית:

רמת סינון נאותה של האויר הכרחית למניעת שחיקה למנוע. לכלוך מתיישב על הטבעות בוכנה וגורם לשחיקה מוגברת של הצילינדרים.

האבק גם חודר לשמן המנוע ושוחק ממנגוני מנוע פנימיים הדורשים שמן נקי.

אויר לא מסנן מספיק גורם גם לנזק למד כמות האויר ולכנפי המאיץ של הטורבו ברכב מוגדש.

פורסם

הפילטר החליפי נראה זהה ב99 אחוז למקורי ,יש לי צריכת סולר גבוהה אני ינסה לשים פילטר מקורי ,אם באמת יש הבדל הצריכת סולר אמורה לרדת לנורמל.

פילטר חליפי זאת אומרת שיש לו אבא ואמא והוא מסין כמו כולם.

אתם מכירים את חברת א.ל מסננים מאשדוד? יש לי פילטר סולר שלהם והם מוכרים לבוש ,הפילטר שלהם עולה לי רבע מחיר מהמקורי והסינון אותו דבר אחרת הם לא היו עם בוש.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

פילטר אויר זה לא רק מראה, ריח או צבע .זה גם תכונות של הנייר, צפיפותו, עמידותו, סוג הקיפול ועוד. שם רק מקורי ואל תחסוך לי פה כמה עשרות שקלים.

• תוכן חדש...