Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי מצובישי סופר לנסר שנת 95 אוט ,לאחרונה עושה בעיות.הבעיה העיקרת היא התחממות ,החלפתי רדיאטור חדש והמוסכניק ביטל את הטרמוסטת והמאוורר עובד רצוף.לאחרונה בנסיע ארוכה המנוע נכבה (כלומר יש מנוע אין טורים שלוחצים על הגז לו מגיב רק

בעצירה מוחלטת נמנוע נכבה סופית) לאחר המתנה של 2-3 דקות ניתן להניע עד הכיבוי הבא ו לפעמים נכבה המנוע תכף או מיד ולפעמים ממשיך לנסוע בלי להכבות.במוסך המליצו לעשות ראש מנוע ,האם בדיקת קומפרסיה יכולה לעזור כאן אנא עזרתכם תודה.

גדעון

פורסם

חסר מידע כדי לקבוע אם ראש המנוע לא תקין ולגבי ההתחממות, יתכן שהגורם לכך הוא חוסר התרמוסטט.

לגבי דימום המנוע ושאר בעיות ההתנעה, יתכן שמקורן בבית מצערת, שנוטה להתקלקל בדגמים האלו.

אולי תוסיף עוד מידע:

האם יש איבוד נוזל קירור?

באיזה מצבים המנוע מתחמם?

המנוע מעשן? באיזה צבע העשן ובאיזה מצבים?

יש עוד סמפטומים?

פורסם

תודה על התגובה.

1,לא חסר מיים בקירור פעם בשבועיים אני שם טיפה מיים .אבל המוסכניק הראה לי במיכל הרזרבי בועות שיוצאים מדי פעם ואמר

זה מראה יש פגיעה בראש מנוע האם זה נכון?

2 ,המד מראה חום מעל האמצע לכיוון למעלה בנסיעה של 10 דקות

3, אין עשן מהאוטו

סימטומים אחרים אחרי שהאוטו נכבה ניתר לראות שמן שיוצא בין הגיר (נדמה לי) למנוע

הצינור שנכנס מרדיאטור למנוע קר וגמיש אבל הצינור השני לרדיאטור קשה לחוץ וחם.

פורסם

כדאי לבדוק את מצב פקק הרדיאטור וגם לבצע בדיקת מעבר דחיסה למערכת הקירור, באמצעות סניפר CO2.

ממלית לך להכנס למכון רדיאטור, המכון יהיה מסוגל לבצע אבחון מדויק לנושאים שהזכרתי.

• תוכן חדש...