Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי בקשה להשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח והגשתי בקשה להישפט.

אין לי שום כוונה לעמוד בפני השופט, אני רוצה לנסות לבטל את הדו"ח עוד בפגישה עם התובע.

במידה וזה לא יסכים, האם תמיד פתוחה בפניי האפשרות לשלם את הקנס המקורי ולא להיכנס לשופט?

תודה לעונים.

פורסם

עומדות בפניך מספר אפשרויות

האחד תוך 30 יום מקבלת הדו"ח לבקש מהתובע ביטול. להמתין לתשובתו , ולאחר קבלת התשובה יש לך 30 יום להחליט לשלם או לבקש להישפט

שניים לבקש להישפט תוך 90 יום מיום קבלת הדו"ח.

לגבי התשלום - יש לשלם את הקנס המקורי תוך 90 יום מיום קבלתו ללא קשר לשני ההליכים שפירטתי למעלה. לא תשלם תוך 90 יום יוגדל הקנס ב50% ואח"כ כל 6 חודשים בעוד 5%.

תשלום הדו"ח יפטור אותך מלהתייצב אצל השופט. רק תיידע את בית המשפט כי שילמת .

הפניה לתובע לאחר 30 יום תלויה במצב רוחו של התובע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תלוי:

במידה והצד השני (הנתבע) העירייה לצורך העניין, בודקת את הדו"ח לאחר קבלת בקשתך להישפט

ויוצרת עימך קשר בניסיון להגיע להסדר פשרה אז אתה על הגל.

אך, צא מנק' הנחה כי ביהמ"ש לעניינים מקומיים עמוס בתיקים המתנהלים מדי יום ביומו ועורכי הדין מטעם

העירייה עושים "מרתונים" של דיונים ולא מתייחסים לעומק הדו"ח.

בדיון עצמו כאשר הם יבחנו את נתוני הדו"ח יחד עם עילת הבקשה שלך להישפט, אשר לטענתך לא מבוססת יותר מדי, הם יעדיפו

לדחות את תביעתך ולחייב אותך בהוצאות בית משפט אשר נעים על סכום של כמה מאות שקלים.

עצתי לך: לא למהר להיבקש להישפט ללא כל עילה או סיבה בעלת בסיס מכוון שהתובע יכול להבין את העורמה

שהתובע מבצע ולהימנע מדחיית התביעה והדו"ח טרם הדיון.

שיהיה בהצלחה

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם

בתיק פלילי אין חיוב בהוצאות משפט. יש תשלום קנס במקום המקורי, יוכפל הסכום לדוגמה, הכל לפי מצב רוחו של השופט באותו בוקר.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חבר'ה, לא הבנתם אותי.

אין לי שום כוונה להכנס לשופט, כי הוא יחמיר איתי.

השאלה פשוטה: האם אני יכול להגיע לתובע, לומר לו את טיעוניי, ובמידה ולא יסכים - פשוט לשלם את הקנס המקורי?

זו השאלה.

פורסם

אלעד

כנראה שאתה לא קורא את מה שאני כותב לך בוש והיכלם. קרא ותבין לבד אפילו באצ'קלון החמה.

רק עם זה במסגרת הזמן של 90 יום התשובה היא כן. מעבר לזה המדינה זקוקה לכסף כדי למגן את מוסדות החינוך בעירך, לכן יוגדל הקנס.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...