Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב, זהו רכב ראשון ואני לא כל כך בטוחה מהו סכום סביר להשקיע בקניה של הרכב.

מצד אחד, חשוב לי שיהיה רכב אמין, שאני לא אצטרך לבלות במוסך כל שני וחמישי, שלא ישבוק חיים באמצע הנסיעה. מצד שני, מכיון שזהו רכב ראשון שלי ולא נהגתי מעולם, אני קצת חוששת מקניה של רכב במחיר יקר מדי, שמא יתמלא שריטות תוך שבועיים.

אני חשבתי על השקעה של כ 25000 פלוס מינוס, האם זה סכום סביר? אפשר להשיג רכב טוב במחירים האלה? אחד שאני אוכל גם למכור אותו בהמשך בקלות יחסית? אני מסוגלת כלכלית להגדיל את התקציב, השאלה היא האם זה כדאי בשביל רכב ראשון?

בנוסף, האם תוכלו להמליץ לי על דגמים אמינים? אני מעדיפה רכב קטן, שוב, מכיון שזה רכב ראשון ומעולם לא נהגתי, אני חושבת שיהיה לי יותר קל לשלוט ברכב קטן. חשבתי בכיוון של דייהטסו סיריון, האם הוא נחשב רכב טוב?

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות בתוך גוש דן.

תודה רבה!

פורסם

אהלן פאני, אני חושב שכשקונים רכב יד שניה צריך שיהיה קו אדום שלא עוברים מבחינת הכסף.

מצד שני לפעמים מוצאים רכב במצב ממש טוב ושעולה טיפה יותר ואז כדי למתוח את הגבול.

בכל אופן אם אני מבין נכון, את מעוניית ברכב בגודל של הסריון,

יש המון רכבים בגדלים האלה ומחירים קצת שונים, השאלה אם המראה זה מה שחשוב פה או שכל מה שאת מחפשת זה לנסוע מנקודה א ל נקודה ב?

פורסם

כן, אני מחפשת רכב בגודל של הסיריון. המראה חשוב אבל אני מוכנה להתפשר עליו בתמורה לאמינות ובטיחות.

פורסם

מה יהיה אופי הנסיעות? האם רק באיזור גוש דן? או גם בינעירוניות ארוכות לעיתים?

גיר - אוטומט? או שגם ידני בא בחשבון?

כמה ק"מ בערך מתוכננים לנסועה שנתית ?

פורסם

יונדאי גטס 1.3 2003 תעלה באיזור ה 28 אלף.

מיצובישי קולט 2001 1.6 תעלה באיזור ה 28 אלף.

סוזוקי יורו סוויפט 1.3 2003 גם באיזור ה 28 אלף.

דייהטסו סיריון 1.0 2001 תעלה 26 אלף.

פולקסווגן פולו 1.4 2001 תעלה 29 אלף.

סקודה פאביה 1.4 2002 תעלה 26 אלף.

פז'ו 206 2002 1.4 תעלה 29 אלף.

רנו קליאו B II 1.6 2002 תעלה 26 אלף.

סיכמתי לך גם את המחירים פחות או יותר.

כמובן שאילו מחירי מחירון (על רכבים אוטומטיים), ותמיד ניתן לעלות או להוריד תלוי במצב הרכב, (נלקח מיד 2).

הבחירה המועדפת עליי פה היא המיצובישי קולט רכב מאוד כיפי לנסיעה פשוט מאוד ואמין.

כמובן שכל הרכבים האחרים גם מצויינים ויש עוד רכבים בשוק כמו פיאסטה ופיאט פונטו פשוט לא היה לי עוד כוח לחפש :).

הייתי מעלה גם תמונות אבל את יכולה לעשות זאת בעצמך בגוגל.

אני מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה רבה לעונים.

הנסיעות יהיו כרגע רק באיזור גוש דן אבל אני לא יכולה לפסול נסיעות יותר ארוכות בהמשך. אני מעדיפה מאוד אוטומט.

לגבי כמה ק"מ בשנה, הרוב המוחלט של הנסיעות יהיו בת ים-רמת גן וחזור, אני לא מתכננת נסיעות ארוכות מדי.

אני יכולה להגדיל את התקציב, אבל האם זה כדאי לרכב ראשון?

• תוכן חדש...