Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש מכוניות junk yard

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעל המגרש בבית שמש פתח לי את השער לחלק הסגור שלו, וואי וואי וואי מה יש שם... :wink:

היתי לוקח כמה מכניות משם

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עורר את חשדך שלא מדובר בתמונות מהארץ?

לוחיות הרישוי אמנם ניראות בהירות מידי, לדעתי בשל פגעי הזמן או איכות הצילום, אך בכל אופן ניתן להבחין עליהן בלוגו של מכון התקנים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

זה מסודר מידי לישראלים ושנית זה אמור להיות בבית שמש אני מכיר כזה נוף שם במושבים

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

כל פעם שאני עובר ליד המגרש של וייצמן בבאר שבע, אני המום מכמות הרכבים הנדירים שיש לו.

המון אלפות ישנות, פיאטים שלא רואים כל יום, פורדים בדגמים שונים ומשונים ועוד הרבה דברים.

המגרש המדובר, אוצר לחלקים קטנים ואולי חלקים שאיכשהו נשמרו בצורה טובה (יש אצלו רכבים שתקועים שם שנים על גבי שנים).

סופ''ש נעים לכולם, JEP.

פורסם
מה עורר את חשדך שלא מדובר בתמונות מהארץ?

לוחיות הרישוי אמנם ניראות בהירות מידי, לדעתי בשל פגעי הזמן או איכות הצילום, אך בכל אופן ניתן להבחין עליהן בלוגו של מכון התקנים.

שיש שם יותר מכוניות אמריקאיות ממה שהיו אז בכל הארץ, והנוף ירוק מדי.

אני אישית לא זיהיתי שום לוחיות רישוי בתמונה.

פורסם
בעל המגרש בבית שמש פתח לי את השער לחלק הסגור שלו, וואי וואי וואי מה יש שם... :wink:

יש סמיילי בסוף מה קשה כאן להבין.

ונראה למישהו שהיה יכול להסתתר מקום כזה בארצנו הקטנה.

ואמר מישהו שכמות המכוניות שם זה יותר ממה שנסעו באמת בארץ מכוניות אמריקאיות.

פורסם
שיש שם יותר מכוניות אמריקאיות ממה שהיו אז בכל הארץ, והנוף ירוק מדי.

אני אישית לא זיהיתי שום לוחיות רישוי בתמונה.

אוקי, חשבתי שמדובר על התמונות של פותח השרשור. עכשיו, כשהבנתי לאילו תמונות הכוונה, גם לדעתי לא מדובר בתמונות מהארץ.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

בחלום הרטוב שלנו יעמדו כאלה מכוניות ובכמות כזאת במיגרש כלשהו בארץ!:? חלק גדול מהן עדיין ניתנות לשיכום- אני נדלקתי על הראשונה (וגם על מה שעומד מאחוריה ורואים רק את הפינה עם הפנסים- אולי אותה אני רוצה עוד יותר! ומה שהכי מרגיז- שם זה עולה גרושים! אבל לך תביא....:?:-(:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני שואל את עצמי איפה הבחור שהעלה את התמונה הזאת ואמר שזה בבית שמש..???!?!?

אחי תן תגובה אנחנו בסרטים....

חבר מועדון ה-5

פורסם

יאללה תתעוררו, איזה בית שמש בראש שלכם?

מקסימום בית השמש העולה! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טוב, טוב, התמונה לא מבית שמש היא כמובן מארה"ב (הצמחייה מסביב נראית ממש ישראלית, אז לא עמדתי בפיתוי...). לא שמתם לב שהוספתי סמיילי ליתר ביטחון?

צדק מי שכתב שכנראה לא עלו על כבישי ישראל כל כך הרבה מכוניות אמריקאיות בשנות ה-40 וה-50. אגב, בפינה הימנית-תחתונה של התמונה רואים את הקצה הימני בגריל של הקלאסית מכולן: קדילק 1959. עושר הרכבים בארה"ב פשוט בלתי נתפס, ולידה הביצה שלנו נראית קצת מגוחכת.

beit-shemesh.jpg

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

נו מה חשבת- סתם אמרתי שאני הכי רוצה את האוטו הזה? :-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• שנה מאוחר יותר...

• תוכן חדש...