Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש מכוניות junk yard

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הופלה, התחלת להיות מעניין.

אותי המיני האדומה מאוד מעניינת (אני חושב שאני מכיר אותה מימים טובים יותר) יש מצב כשתהיה שם לתמונה מקרוב יותר?

באופן כללי, התמונה הזאת מאוד מעניינת, חבל שהכל רק בעל פוטנציאל של חלקי חילוף וללא רשיונות, אבל עדיין מי שמשפץ לנציה ביתא (למרות שמשהוא לא מסתדר שם, לא מכיר כאלה פנסים אחוריים, משהוא בשפה של דלת תא המטען מוזר ואין לה משולש בחלון, יכול להיות שאני טועה בזיהוי? יכול להיות שזה פיאט 124 ספורט?) או דה שבו ישמח מאוד למצוא כאלה מציאות, חלון שלם של רום כרמל סטיישן זה לא משהוא לזלזל בו והארגז טקסס הזה של ה D200 (זיהיתי נכון?) הוא גם משהוא שאחרי פחחות וצבע יהיה "אוצר גדול"(אולי אפילו בני ימצא משהוא לאוטובוס)

attachment.php?attachmentid=221662&d=1290575372

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אבל עדיין מי שמשפץ לנציה ביתא (למרות שמשהוא לא מסתדר שם, לא מכיר כאלה פנסים אחוריים, משהוא בשפה של דלת תא המטען מוזר ואין לה משולש בחלון, יכול להיות שאני טועה בזיהוי? יכול להיות שזה פיאט 124 ספורט?)

אופל מנטה

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

אין שום מצב!

למנטה אין קורת B ויש לה קורת C הרבה יותר רחבה.

פורסם

זאת המיני (קלאב-מן) שדיברתי עליה. אם זאת המיני שאני הכרתי, יש עליה באדי-קיט של ERA שאת חלקו הבאתי במו ידי מאנגליה עבור חבר.

זה הבאדי-קיט של ERA:

main.jpg

פורסם

ערב טוב אני מזכיר שזה רק חצי מגרש צילמתי ויש עוד הרבה מכונית

יש גם מכניות אם נירות ככה הוא טעון

ראיתי שם איזה 5 משאיות 4 קרונות ישנות ואטובוס יש הרבה צריך

זמן לשם מחר אני אמור להיות שוב בסביבה אם היה לי זמן אני יצלם

אם לא שבוע הבא אני חוזר לשם על בטוח

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

הכל שאלה מה הגישה שלו , אם הוא כמו הבחור מבית שמש , חבל על הזמן, אם הוא ימכור במחירים סבירים , אין סיבה שהמגרש הזה לא יהיה מקור החלפים החדש של אספני ישראל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אופל מנטה

זו בוודאות לא מנטה (ואני חושב שבגירה שהוא בעלים של מנטה יזהה אחת כזו גם אם יעירו אותו ב-3 בבוקר ויראו לו תמונה מטושטשת):

א) אכן הקורה C לא מספיק רחבה.

ב) למנטה יש מעין פלסטיק דקורטיבי על הקורה C שחסר ברכב הזה.

ג) החלק התחתון של דלת תא המטען ישר במנטה ופה רואים שיש איזשהי מדרגה.

ד) במנטה הידיות של הדלתות יוצאות החוצה מהדלת ולא שקועות כמו ברכב בתמונה.

לגבי המחירים- באמת בעיה, אני צריך ממנו משהו, שהוא גם כן לא מוכן בינתיים לרדת, אבל נחיה ונראה

גנה, הוצאת לי את המילים מהפה.

הבחור אומנם גנב לי את המשפט ("יש לך את הטלפון שלי כשתהיה מעוניין") אבל אני לא מתכוון למכור את המנטות שלי בקרוב ותמיד אסכים לרכוש עוד רכב לחלקים כשהמחיר ירד לגבול השפוי. צריך הרבה סבלנות בתחום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אותי המיני האדומה מאוד מעניינת (אני חושב שאני מכיר אותה מימים טובים יותר) יש מצב כשתהיה שם לתמונה מקרוב יותר?

באופן כללי, התמונה הזאת מאוד מעניינת, חבל שהכל רק בעל פוטנציאל של חלקי חילוף וללא רשיונות, אבל עדיין מי שמשפץ לנציה ביתא (למרות שמשהוא לא מסתדר שם, לא מכיר כאלה פנסים אחוריים, משהוא בשפה של דלת תא המטען מוזר ואין לה משולש בחלון, יכול להיות שאני טועה בזיהוי? יכול להיות שזה פיאט 124 ספורט?) או דה שבו ישמח מאוד למצוא כאלה מציאות, חלון שלם של רום כרמל סטיישן זה לא משהוא לזלזל בו והארגז טקסס הזה של ה D200 (זיהיתי נכון?) הוא גם משהוא שאחרי פחחות וצבע יהיה "אוצר גדול"(אולי אפילו בני ימצא משהוא לאוטובוס)

לי זה נראה כמו D100 אבל אכן, ארגז 'טקסס' מעניין.

ראית וויליסים?

פורסם

אופל זה בטוח לא!!! זה נראה כמו 124 קופה אבל החלק האחורי לא מסתדדר לי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ה"ספק לאנציה, ספק פיאט" הזאת לא נותנת לי מנוח, אני חורש את גוגל כבר שעות ולא מצליח למצוא כלום.

העיצוב הכללי זועק "איטליה" אבל הפנסים האחוריים זועקים "יפן או אמריקה".

למרות הדמיון הרב ללנציה בטה קופה או ל 124 ספורט, במבט מעמיק תוך השוואה בחלון אחר לרכבים המקוריים ניתן להגיד די בבטחה שזה לא אחת משתי האופציות האלה.

יאללה, תותחי הפורום, למישהוא יש רעיון?

פורסם
ה"ספק לאנציה, ספק פיאט" הזאת לא נותנת לי מנוח, אני חורש את גוגל כבר שעות ולא מצליח למצוא כלום.

העיצוב הכללי זועק "איטליה" אבל הפנסים האחוריים זועקים "יפן או אמריקה".

למרות הדמיון הרב ללנציה בטה קופה או ל 124 ספורט, במבט מעמיק תוך השוואה בחלון אחר לרכבים המקוריים ניתן להגיד די בבטחה שזה לא אחת משתי האופציות האלה.

יאללה, תותחי הפורום, למישהוא יש רעיון?

תיהיה בטוח שזאת גם לא לנצ'יה בטה! היא נראת ממש כמו פיאט 124 ספורט אבל החלק האחורי ממש לא נראה כמו 124?

קיים דגם ממש דומה של מאזדה קופה משנות ה70!! שלא הגיע לארץ כמובן! אולי זאת המאזדה הזאת? לצערי אני לא יודע את הדגם כי אחרת הייתי מחפש בגוגל! למישהו יש מושג על מה אני מדבר?

ןמצורפת תמונה של בטה מצא את ההבדלים!

לנציה בטה קופה.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...