Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש מכוניות junk yard

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה הן לא נשמרות כמו במגרשים באריזונה שמתפרסמים מידי פעם.

אולי הן מגיעות לשם כבר עייפות.

מעניין עד לאיזה גובה הוא יצליח להערים אותן אחת על השניה.

• תגובות 200
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היום היתי במגרש בבאר שבע

כמה תמנות מצטער על האיכות נגמרה הבטריה במצלמה הכל צולם מהפלא פון

יש לו מכול טוב אני חוזר לאזור השבוע שוב

ויצמן-בחור נחמד אבל אספן מתכת ולא מכוניות

הוא מחכה שמחירי הברזל יעלו והוא ממלא אונייה

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
ויצמן-בחור נחמד אבל אספן מתכת ולא מכוניות

הוא מחכה שמחירי הברזל יעלו והוא ממלא אונייה

ביקשתי ממנו שימכור לי משהו והוא אמר כך את הרכב

אמרתי אני לא צריך אז הוא אמר לא מפרק אני יחזור אליו שוב אולי היה במצב רוח יותר טוב

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

רינו, תעשה לי טובה ענקית- כאשר תהיה שם- תצלם מכמה שיותר קרוב את הקבינה של המשאית הצהובה שרואים באחת מהתמונות האחרונות, ומכמה שיותר כיוונים- אני חייב לדעת את מצב החלודה שלה!!!! זה דחוף, כי אם היא במצב טוב- אני אולי אקח אותה, כי שלי הרי במצב גרוע! תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כנ"ל לגבי דיהטסו שרייד וקורטינה MK5.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יש שם יותר BX ממה שנוסעות בכביש.

יש גם כמיות ענקיות של חיפושיות, דייהטסו שרייד דור 2 (עכשיו אני מבין לאן כולם נעלמו!), פיאסטות (דור 1 ושני), סיאט איביזה דור 1 וסוקודות.

וכמעט כל המכוניות פה במצב סופני לגמרי!! מה שניתן להציל עוד זה את אחת מהשריידים והקורטינה לידע.

אגב מישהו מזהה לי את הרכב האמריקאי התכלת חלוד בתמונה? וגם את הרכב הסטיישן הלבן מתחת לביאנקי הכחולה? ו

רכב סטייסן.jpg

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

שכחתי כמה

אני היה שם השבוע שוב

אני יצלם עוד

יצלם גם את המשאית הצהובה

אני חושב שיש שם עוד כמה משאיות

תמונה 033.jpg

תמונה 032.jpg

תמונה 031.jpg

תמונה 030.jpg

תמונה 029.jpg

תמונה 028.jpg

תמונה 027.jpg

תמונה 026.jpg

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם
שכחתי כמה

אני היה שם השבוע שוב

אני יצלם עוד

יצלם גם את המשאית הצהובה

אני חושב שיש שם עוד כמה משאיות

מעניין אותי לדעת מה עושה עם כל הכמות הזאת של המכוניות האלה??? הרי הוא לא משתמש בהם לברזל כי יש לו שם מכוניות שעומדות מעל 20 שנה!! (לפי מספרי הרישיו)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...