Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני כבר לא יודעת לאן לפנות אז אולי תוכלו לעזור לי...

מצאתי רכב מאזדה דמיו שנת 2002 יד ראשונה שעברה 21500 ק"מ. היתקשרתי לבחור ונפגשנו לראות את הרכב, הוא סיפר שהרכב של סבא שלו והוא עזב לחו"ל והשאיר לו למכור את הרכב עם איפוי כוח והכול... עשיתי לרכב בדיקה (במקום שאני בחרתי) הבדיקה מראה שהכול תקין חוץ ממכה קטנה אבל הוא סיפר לי עלייה גם.... אז כיאילו לא שיקר.... אחרכך בדקתי במאזדה עם הק"מ נכון לפי הטיפולים שלהם, הם אומרים שכן הכול מתאים...

אבל.... כשרציתי לנסוע לדואר פתאום מסתבר שהמקור של המסמכים נמצאה במשרד הרישוי והרכב רשום על שם של איזה מגרש מכוניות של חבר שלו והוא רשם את הרכב כך כדי לא להעביר יד עליו והסביר זאת בזה שרצה לשמור עלייה כיד ראשונה.

לא הסקמתי לעשות העברת בעלות עם מסמך מצולם וקבענו שמחר הוא יוציא את המסמך ממשרד הרישוי ונעשה העברת בעלות, הדבר שיותר חשוד מהכול הוא שם של הסבא באותק שהוא השאיר לי שבמקרה קוראים לו - בשם של אישה....

ועכשיו מה לעשות??? מצד אחד המכונית עברה בדיקה ואומרים שהיא תקינה וטובה וגם במאזדה אומרים שהכול תקין אבל אני מבינה שהוא עובד עליי בקשר לבעלות אז לא יודעת עם לסגור עניינים ולקנות את הרכב או לא???:?

פורסם

ברוכה הבאה לפורום. ערכתי לך את הכותרת, שימי לב להבא או שההודעות תימחקנה.

נפלת על סוחר רכב מהזן הנחות ביותר - כזה שעל ההתחלה משקר לך, ועכשיו את לא יכולה להאמין לשום דבר שהוא אומר. נכון, המכונית נשמעת כמו מציאה, במיוחד בגלל הק"מ, אבל הבחור בפירוש שקרן. קני את הרכב רק אם את משוכנעת שהק"מ נכון ושהבדיקה טובה.

מה המחיר של הרכב, אם אפשר לשאול?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ברוכה הבאה לפורום. ערכתי לך את הכותרת, שימי לב להבא או שההודעות תימחקנה.

נפלת על סוחר רכב מהזן הנחות ביותר - כזה שעל ההתחלה משקר לך, ועכשיו את לא יכולה להאמין לשום דבר שהוא אומר. נכון, המכונית נשמעת כמו מציאה, במיוחד בגלל הק"מ, אבל הבחור בפירוש שקרן. קני את הרכב רק אם את משוכנעת שהק"מ נכון ושהבדיקה טובה.

מה המחיר של הרכב, אם אפשר לשאול?

רוני

תודה על העריכה לא יודעתי מה לרשום סוררי...

מחירון 42500 סגרנו על 39000

תראה במקום שעשיתי את הבדיקה דיברתי עם הבן אדם שבדק לי בצד וביקשתי לבדוק במיוחד את עיניין הק"מ והוא אומר שנראה לו שלא נגעו בכלום הוא לא ראה שום סימנים של פריצה ולא כלום... וגם במאזדה ביררתי והם אמרו שטיפול אחרון היה לפני 3 חודשים ב ק"מ של 21000

אבל רואים שהאוטו לא נסעה הרבה הוא במצב ממש טוב מבחוץ ומבפנים כמו חדש...

ואני באמת לא יודעת מה לעשות... אפילו יתקשרתי למשטרה לראות שהיא לא גנובה חחחח :) יש אולי עוד משהו שאני יכולה לבדוק לפני שאני אסגור איתו את העיסקה? והאם בכלל אתה חושב שכדי לכנות לי ממנו?

פורסם

לא יודע, רכב משנת 2002, דהיינו בן 8, נסע רק 21000 ק"מ? זה לא מסתדר לי. בכלל.

תבדקי טוב טוב שהרכב לא משועבד, ושבאמת, רואים שהוא לא נסע, לי נשמע יותר מדי סיפורים מסביב, שם של אישה, אוטו של סבא. בקיצור אני חושד.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

שנת 2002 עם 21,500 ק"מ?? על זה נאמר "פחחחחח" - הסיכוי שהקילומטראז הזה אמיתי נמוך יותר מהסיכוי לזכות בלוטו.

במילים אחרות: לפחות על פניו יש כאן כל כך הרבה נורות אדומות, שעץ חג המולד פראייר לעומת הרכב הזה. אני הייתי עוצר את תהליך הקניה ובוחן את הרכב הזה לעומק, מאוד לעומק, עם מישהו שמבין - או לחילופין הייתי מחפש רכב אחר.

פורסם
לא יודע, רכב משנת 2002, דהיינו בן 8, נסע רק 21000 ק"מ? זה לא מסתדר לי. בכלל.

תבדקי טוב טוב שהרכב לא משועבד, ושבאמת, רואים שהוא לא נסע, לי נשמע יותר מדי סיפורים מסביב, שם של אישה, אוטו של סבא. בקיצור אני חושד.

איזה דרך חוץ מבדואר שאפשר לבדוק שהרכב לא משועבד?

פורסם

בחייאת. תיקתוק "רשם משכונות" בגוגל מוביל אל: http://www.justice.gov.il/MOJHeb/Maskonot/

חוצמזה. מסריח פחד.

אין מצב שרכב משנת 2002 שנסע 2500 ק"מ לשנה ימכר מתחת למחירון ועוד רשום על שם מגרש. רכב כזה אפילו לא מגיע ל "יד 2", דף נייר על הרכב וסוגרים עיסקה תוך ימים.

שרציתי לנסוע לדואר פתאום מסתבר שהמקור של המסמכים נמצאה במשרד הרישוי והרכב רשום על שם של איזה מגרש מכוניות של חבר שלו והוא רשם את הרכב כך כדי לא להעביר יד עליו והסביר זאת בזה שרצה לשמור עלייה כיד ראשונה.

אם באמת "סבא" שלו באמת בחו"ל והשאיר לו יפוי כוח אז הוא יכול לבצע העברת בעלות בדואר בשימוש בטופס פקס. אני יודע זאת מניסיון, כשקניתי את הרכב שלי, הוא היה רשום על שם ביתו של המוכר אשר הייתה בחו"ל.

פורסם

את בטוחה שזה המחירון שלה? נשמע לי קצת גבוה לאוטו כזה

התבלבלתי, חשבתי זה אוטו אחר.. לפי יד 2, מחירון משוקלל זה 43500שח, לדעתי אם כל הבדיקות שתעשי יצאו בסדר שווה לקנות, אפילו שזה מסוחר שקרן. תנסי להוריד עוד קצת במחיר אם כבר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המחיר היסטרי ברמות. 40000 לרכב בן 8? לא מעניין אותי אם זה מה שאומר לוי יצחק - צריך להיות מאוד נאיבי בשביל לשלם כזה סכום על רכב בסיסי מכזה שנתון. אפילו אם יש עליו רק 20 אלף ק"מ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ספר את זה למי שחושב שהמחיר הזה טוב, אם לרכב קוראים טויוטה יאריס (וזה עוד מחיר מציאה:shock: ליאריס מאותו השנתון).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

יצא לי למכור רכב בן 6 עם ק"מ מאוד נמוך. הרכב נמכר תוך מס' שעות ובמעל המחירון.

אני בספק שזה המקרה במצב הזה.

תבדקי טוב טוב את היסטוריית הטיפולים, תלכי אחורה גם לכל ה-8 שנים אם אפשרי.

תבדקי אילו טיפולים עשו לפני הטיפול האחרון וכמה היה הק"מ אז.

זה רכב יד 1 לכן לפחות במסגרת האחריות את הטפולים עשו במוסך מורשה או מרכזי של מאזדה.

משהו פה מאוד מסריח... אין מצב שהרכב עם עשרים ואחד אלף ק"מ אחרי 8 שנים על הכביש.

פורסם

לגבי הק"מ:

1. מצד אחד, זה בהחלט נשמע תמוה מאוד. מצד שני - אם כבר המוכר החליט לשחק עם הספידומטר, אז היה הרבה יותר הגיוני לו הוא היה מוריד את הק"מ לאזור ה80K-70K שזה מצוין לרכב משנת 2002 והרבה פחות מחשיד. דווקא העובדה שזה כ"כ נמוך תומכת לדעתי באופציה שזה נתון אמיתי.

2. בעוד כמה שנים, כאשר החוק שמחייב לרשום ק"מ בזמן הטסט השנתי יתפוס ותק של כמה שנים, כבר כמעט ולא נתעסק בחXה הזה של רמאים שמשחקים עם הספידומטר.

לגופו של עניין:

במחיר כזה עדיף לדעתי לרכוש גטס 07 מליסינג. כי אפילו אם הרכב נסע רק 20K ק"מ,עדיין מדובר ברכב שנמצא 8-9 שנים על הכביד והוא צבר בלאי של תקופה.

פורסם
וגם במאזדה ביררתי והם אמרו שטיפול אחרון היה לפני 3 חודשים ב ק"מ של 21000

כמה טיפולים קטנים היו? כמה בכלל טיפולים היו?

להזכירך, טיפולים קטן אמור להתבצע כל שנה, ללא תלות אם הנסועה לא הגיעה 15K וזאת כדי למנוע מצב בו השמן יתחמצן ויגרום נזקים מצטברים למנוע. ישנם גם מספר טיפולים אחרים התלויים בזמן (רצועת תיזמון, רצועת אביזרים, נוזל קירור וכו'), הסתכלי בספר הרכב וודאי כי הם בוצעו. אם לא, מצפה לך הוצאה רצינית לאחר רכישה כאשר תבצעי את ה "ישור קו"

חוץ מזה הם צודקים, 40000 למאזדה דמיו בן 8? למה מי מת? הרכב שלי עולה כך והוא קצת (הרבה) יותר מהדבר הזה מכל בחינה שהיא.

פורסם

לדעתי כדאי לך להתרחק מזה, זה לא שווה את הסיכון.

בלי קשר, אני זוכר שיש איזה מקום שבתשלום של 80-90 ש"ח מברר אם הרכב משועבד למישהו / משהו. אני לא זוכר איך זה נקרא אבל אם תחפשי אני בטוח שלא קשה למצוא את זה.

פורסם

אני בשנת 2003 קניתי אוסטין מטרו ידנית שנת 1990 - מאישה שעשתה רק 40 אלף קילומטר.

נסעתי במיוחד לירושלים

אני דווקא מאמין שזה הקילומטרג' של המאזדה - ובכל זאת אולי עדיף מכונית אירופאית עם מודל הרבה יותר גבוה -לדעתי.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...