Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז המערכת שלי נסגרת לאט לאט - בעצם הכל סגור מלבד הסאב.

לפני שקופצים עלי - קראתי את כל השירשורים שהיו לאחרונה על סאבים אבל התקציבים וההספקים לא תאמו את הצרכים שלי...

סט: דוטק אוביישן

מגבר: JBL GTO 75.4.

סאב: דרוש סאב 10" עם התנגדות סופית של 4 אום, נצילות גבוהה והתאמה להספק של 284W מכיוון שאני לא מתכוון להוסיף מגבר מונו וזה הסספק של המגבר שלי בגישור.

התקציב הוא בעיקרון 1000 ש"ח כולל תיבה אבל גמיש...

הרכב הוא סקודה פאביה.

אשמח לקבל הצעות.

פורסם

ES250

ES350

AA ARSENAL יד שניה.

מתאים בול לתקציב ולדרישות

סאב מעולים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

מה אתה רציני?!

Arsenal??? הוא מחפש סאב עד 280 RMS, מה הקשר ארסנל וES? שניהם חזקים מדי בשבילו הוא לא יצליח לנצל אותם בחיים.

בקיצור, תעיף מבט פה

http://ahuvishay.co.il/index.php?act=ecommerce%20advanced%20search&price=&dAction=search&maincat=111

סאב KW-10 ב950 פלוס תיבה 200 RMS המגבר שלך יפתח אותו מצוין ואתה תהנה מSQ של DLS

במקרה יש לנו פה את דרור :-), שהוא היבואן של DLS בארץ, אני מאמין שתמיד תוכל לקפוץ אליו לשמוע את הסאב.

הוא יקבל אותך בשמחה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ES250 מספק 250RMS זה יושב בול על מה שהוא ביקש

ES350 מספק 300RMS שזה יושב עליו בול על מה שהוא ביקש

סאבים מדהימים.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

ויני,

הטון שלך והדרך בה אתה מדבר לחבר שמעליך פשוט מעוררי סלידה.

מאיפה אתה כל כך בטוח שהספק שכזה לא יזיז ארסנל? אני רוצה הסבר מדעי בבקשה...

מעבר לכך אני מאמין שההמלצה שלך היא כן המלצה טובה אולי אפילו טובה מאוד.

מעבר לכך לaa יש גם סאב בשם אססאסין והוא נהדר למחירו מנסיון ומוגבר היטב גם על מונו שמספק 300 וואט, לפחות במוצהר...

אפשר גם תמיד לייבא סאב מחו״ל כמו למשל האתר של מדיסאונד

אני באופן אישי הייתי רוצה לנסות את האינפיניטי קאפא ssi החדש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן אתה צודק, תסלח לי על הדיבור הלא יפה ספוטניק, בוקר יום שבת זה לא מהזמנים הכי אהובים עליי :-).

בקיצור ES250 יתחבר יפה למגבר הזה הכוונה שלי הייתה מ300 ומעלה. למה לרוץ מעל הצהרות המגבר אם אפשר למצוא סאבים קצת יותר מתאימים, זאת בסה"כ הייתה הכוונה שלי.

הוא יזיז אותו, ברור שהוא יזיז אותו אבל גם מגבר 50 RMS יזיז אותו, אתה מבין לאן אני חותר?

280 לעומת 500? זה רק חצי ממה שהוא צריך והארסנל יכול לספוג בקלות כפול מזה.

ואיך שכחנו? יש לך את ה SW300 של סיז, 180 RMS ואחד ה-סאבים לSQ.

אני האמת לא יצא לי לשמוע אותו, אבל יש פה הרבה חברים שכן שמעו אותו.

לאנוס, הקאפה ssi החדש, מדהים מה אינפיניטי המציאו שם.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם
ID 10' יסדר אותך :)

הסאב עצמו עולה 1K ומה עם תיבה?

אבל אם הוא מוכן לעלות את התקציב קצת,הסאב הזה יתאים לו בול.

בשיפוצים...

פורסם

לא רלוונטי:

ארסנאל חדש יקר מידיי ,המשומש בפורום יד 2 בא עם שני סלילים של 4 אום ועובד בהתנגדות סופית של 2 אום

סיז SW300 הוא בגודל 12 וגם SW250 בגודל 10 עולה כפול מהתקציב

אינפיניטי SSI בגודל 10 עולה 200 דולר בחול לא כולל משלוח\מכס לא כולל תיבה וגם בא עם המלצות פושרות

וטענות לדפקטים ביצור ובטכנולוגיה שבאה עם הסאבים הנ"ל.

ES300 בגודל 12 לא רלוונטי

AA אססיין ממה שידוע לי לאליקו אין במלאי מוצרי AA כול שהם {נקווה שיעדכן בנושא}.

רלוונטי :

ES250

ID10 ניתן להשיג ב1000+תיבה אצל ליאור מולטימדיה בחיפה

KW10

JL אודיו W1

GZTB 25MK²

SB25A1 Focal

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי מישהו ימכור לך את הפירלס שקנו במכירה קבוצתית,

נראה לי שזה יוצא 1000 שקל כולל תיבה וזה מתאים לדרישות

(אני רק לא זוכר אם הוא 10" או 12"...)

פורסם

לגבי סאבים, רמקולים והספקים

רמקול לרוב יצרוך רק שליש מההספק שהוא מוצהר לספוג בכדי לתת את התוצאה המיטבית של מהלך הממברנה שלו, שמתי לב שבסאבוופרים עדיף להיות מסוגל לספק לפחות חצי מההספק עליו הסאב מוצהר. בגלל זה - אם יש לך מונו שיכול לספק לארסנל 250 וואט שבהם המגבר שולט בצורה יציבה ונקייה בסאב - אתה צריך להיות בסדר.

הסיבה שהמלצתי על האסאסין ולא על הארסנל היא בגלל השורה שאני אכתוב מטה, מעבר לכך גם המגבר עצמו של פותח השרשור לדעתי, לא יתן תוצאה טובה ונקיה בהספקי השיא שלו.

הבעיה עם סאבים של AA ושל FI זה שהם לרוב מסוגלים לספוג הרבה מעבר למה שהצהירו עליהם בחיים האמיתיים.

הקאפא SSI בסוניק אלקטרוניקס עד כמה שזכור לי עלה 125 דולר ל10 אינטש לפני משלוח ומיסים - יכול להיות שהמחיר התעדכן.

אם יש ביקורות פושרות על הסאבוופרים הללו כנראה שאינפיניטי עוד לא הוציאו מוצר יציב לשוק - לא יודע, אין לי נסיון, הייתי מוכן לנסות בשביל הכיף.

לגבי הסיז SW300 שלי - סאב מ-ד-ה-י-ם ולאחרונה הוא גם סוף סוף הגיע לBREAK IN שלו והוא פשוט ממיס אותי כל פעם מחדש - אבל העלות שלו היא כפליים מהתקציב ועוד בלי תיבה.

החסרון של הסיז 10 אינטש למשל הוא שהוא דורש נפח תיבה כמעט זהה לזה של ה12 אינטש

אבל הסאב שיש לי ברכב הפרטי - האאורה (שהייתי ממליץ עליו בחום אם רק היו ממשיכים לייצר אותו) דורש נפח מגוכך של 45 ליטר לתיבת פורטד ובתיבה אטומה הוא לא ממש נשמע טוב... ולקנות סאב מסדרת NRT של AURASOUND - תפרדו לשלום מ550 דולרים עוד לפני משלוח ומיסים...

נתנו כאן הרבה המלצות טובות - אני הייתי הולך על הפירלס.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחלה סאב - מאוד אהבתי אותו ברכב של איתמר בזמנו

סאב שקוף לחלוטין ונותן השלמה יפה מאוד למידבאסים - אם כי אני לא זוכר שהוא פאנצ'י במיוחד.

אפשר לראות נתונים על הסאב הזה באתר של מדיסאונד http://www.madisound.com

Pioneer TS-X150

פורסם

לא מרגישים אותו, אבל ברגע שמורידים אותו זה מאוד מורגש. אבל הוא לא "נותן בראש"

אגב, זה היה הסאב של איתמר. אם הוא לא ימכר, שיעלה אבק עד המערכת הבאה שלי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...