Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ES250 מספק 250RMS זה יושב בול על מה שהוא ביקש

ES350 מספק 300RMS שזה יושב עליו בול על מה שהוא ביקש

סאבים מדהימים.

במידה וזכור לי נכון ,הes300 סופג 350 RMS.

פורסם

מצטרף להמלצה על ה XXLS - בתקציבך תוכל גם לייבא אותו לבד. (המשלוח מ PE חינם בארה"ב ומשם עם MUSTOP או משהו דומה) הסאב הכי SQ שתמצא גם בתקציב כפול משלך. נחשב לאחד הטובים בעולם כשהמגרעה היחידה שלו היא ההספק הנמוך יחסית שבמקרה שלך לא מהווה בעייה.

...CASKA for life

פורסם

הAURA שיש לי ברכב הפרטי הוא סאב שמוצהר על 200 RMS 10 אינטש

הSW300 ברכב ליסינג הוא סאב 12 אינטש שמוצהר 180 RMS

אין איתם שום בעיה והם שניהם מרעידים את הרכב יפה מאוד, הסיז למען האמת נשמע כמו כל סאב אחר מן המניין

האאורה בתיבה 10 אינטש בלי סאב סוניק פילטר מפתיע מחדש ומדהים אותי

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...