Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראוי שהאנשים הנחמדים כאן יתרכזו בענין לשמו התכנסנו, היינו אוטו הזה טוב וההוא זבל וכיוצא באלה ענינים. שכן בעניני משפט הבורות כאן זועקת הצילו. השוטר הנזכר הורשע בעבירה של הריגה, כך שנסיבות הענין התבררו כבר, יש להניח בצורה מעט יותר יסודית בבית המשפט שדן בענין, מאשר כאן ואין טעם לנסות ולהבין מה בדיוק חש השוטר כשירה ואיזו סכנה ניסה למנוע. בית המשפט, גם אם הוא נורא אוהב ערבים כפי שמתבטא כאן אחד ההחברים, בודק את הענינים באופן מאוד יסודי לפני שהוא מרשיע בעבירה כזו, ודאי כשהמדובר בשוטר. אפשר להבין את התגובה האמוציונלית החריפה כאן, שכן על פניו מדובר אכן בשוטר הניצב מול מי שהינו עבריין, אבל כדאי להבין שאם נאמץ את הגישה הזו, לא תהא שום הצדקה לכל התלונות הנשמעות כאן על שופטי התעבורה שמאמינים תמיד לשוטרים ולא לנו, הקרבנות התמימים. גם האמירה שנשמעת כאן שלכל גנב מגיע כדור בראש מצמררת ומפחידה. פשוט נורא לאילו תהומות של בערות ובורות אנחנו מידרדרים. 

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רומן, אתה נופל שוב למלכודת הדמגוגיה; גרדומים, הוצאות להורג וכדומה קשורות למה שנראה לך כענישה, ולא לנסיבות המקרה כפי שאני מבין אותן מהתקשורת.

לא דיברתי על תפקידו של בית המשפט, דיברתי על המשמעויות של פסה"ד ברובד הציבורי, בקרב עבריינים, בקרב שוטרים ובקרב הציבור הנורמטיבי. אגב, אני סמוך ובטוח שהשופטים בטוחים שהם עשו את הדבר הנכון.

יש אימרה שהצדק צריך להיראות, לא רק להיעשות, ובמקרה הזה אולי הצדק נעשה, אבל בעיני הציבור לא רק שהוא לא נראה, אלא שההיפך הגמור בא לידי ביטוי.

בשורות טובות

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גנבי הרכב/נרקומנים/עבריינים/פורצים לא מפחדים לשניה מהתוצאה או הסיכוי שיתפסו על חם ויעמדו מול שוטר (+מערכת משפט בזויה) ומכאן ועד זלזול טוטאלי במערכת החוק הדרך קצרה מאוד.

כמה קצרה? עד כדי כך שכל העולם ואחותו מכסת"ח ומטייח את אחוזי הפריצות והפשיעה שעולים ללא גבול.

במקום להפעיל יד קשה כדי למגר מקרים, מתעסקים ב-1001 דברים אחרים כדי שאף בעל תפקיד חלילה וחס יכנס למיטה החולה הזאת.

סיכם את זה נהדר הנסיך:

אז סיכום קצר של מצב הפסד"ים במדינה:

1. הפקרת פצוע בתאונה שהפך בעקבות כך לצמח - עבודות שירות.

2. זריקת נעל על שופט - 3 שנים בפנים.

3. הריגת גנב רכב תוך פעולת הגנה עצמית - 3 שנים בפנים.

אני לא מתייחס ספציפית למקרה הזה, אבל כלל פס"ד בכל המגזרים לאחרונה הם בושה על בושה.

פורסם

רומן, הערה קצרה מפי חכמים - .Never judge a man till you've walked a mile in his shoes

"הוצאה להורג" היא דמגוגיה ותו לא.

השוטר לא ירה באיש כדי להעניש אותו על שהתכוון לגנוב רכב, ולא אתה ולא אני קראנו את הפס"ד. לא ברור אם חשב השוטר שיש סכנה ממשית לחיי אדם, אם נפלט לו כדור או השד יודע מה.

מה שכן ברור הוא ההד הציבורי והמשמעויות של הפס"ד - החלשת ההרתעה של מוסדות האכיפה בארץ, החלשה של תדמית המוסדות האלה בעיני הציבור ועוד כהנה וכהנה.

עם או בלי קשר, לפי מה שאני רואה "הציבור" אכן לא מבין את החלטות בתי המשפט וחושב שהן מנותקות מהמציאות.

:mm_yeah:

העובדה שציינתי את מוצאו של הפושע ,היא בגלל שבשל היותו ערבי הופעל לחץ עצום של ארגוני זכויות אדם שמאלניים ו/או ערביים (איזה זכות אדם יש לגנב נתעב?) ושאר ארגונים ערביים שבעקבותיו הוגש ערעור על פסק הדין הקודם שעמד על 15 חודש בלבד (שגם זה 15 חודש יותר מדי) ובעקבות לחץ זה השופטים החמירו עם השוטר שבסה"כ מילא את תפקידו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מציע כרגיל לכולםםםםםםם להפסיק להתלהם לקרוא את פסק הדין המלומד על קביעותיו העובדתיות ואז לחזור עם התובנות שלו

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/680862.rtf

לפני קריאת פסק הדין כולם כותבים מהבטן והמסקנות שוות ישבן

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שתי מילים שמסכמות הכל, רק בישראל. במדינות אחרות אותו בן אדם היה מקבל צל"ש ואחד כזה ראוי להערכה על גילוי נחישות ואומץ(מה שלא קורה הרבה בארץ שלנו, מניסיון)

פורסם

כל אחד חכם אם זה לא האוטו שלו תארו לכם שאתם רואים מהחלון מישהו שמתעסק לכם באוטו אתם מתקשרים 100 הם באים ולא עושים כלום זה כמו שלא תעשו תעבודה שלכם ויפטרו אתכם ... מטרתם היא לעצור את הפושעים ולשמור על החוקים אם הוא רק היה מודיע בקשר שנגנב רכב רוב הסיכויים שהרכב כבר היה במשחטה

פורסם

TAL-H - קראת את פסק הדין? אם כן - קשה לי להבין את דבריך. אלא אם קוראים לשוטר ג'ון רמבו, אין הרבה סיכוי שבזמן נפילה הוא הספיק לדרוך את הנשק ולשחרר יריה. ולמען הסר ספק, יריתי כמה כדורים בחיים שלי. גם שינוי הגרסא שלו בין החקירה הראשונה במח"ש לביהמ"ש אומר הרבה. על פי פסק הדין השוטר אכן הוציא אותו להורג - הרבה אחרי האיום הממשי על חייו (המברג), שכן הוא עמד לצד הרכב. זה שהוא היה לאחר ריצה וכו' - זה בדיוק התפקיד שלו. זה לא תירוץ. אם כבר, אלה נסיבות מחמירות.

אלה השוטרים שאתם רוצים?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
:mm_yeah:

העובדה שציינתי את מוצאו של הפושע ,היא בגלל שבשל היותו ערבי הופעל לחץ עצום של ארגוני זכויות אדם שמאלניים ו/או ערביים (איזה זכות אדם יש לגנב נתעב?) ושאר ארגונים ערביים שבעקבותיו הוגש ערעור על פסק הדין הקודם שעמד על 15 חודש בלבד (שגם זה 15 חודש יותר מדי) ובעקבות לחץ זה השופטים החמירו עם השוטר שבסה"כ מילא את תפקידו.

לא, אתה ציינת את מוצאו של הפושע כי מבחינתך חיי כל ערבי הם מיותרים למדי, והמילה "שמאלני" ניתזת מפיך עם סמוכתה של בוז, משל השמאלנים גם הם לא ראויים לחיות, או מינימום שפשוט יסתמו את הפה וזהו.

כמו שישה כתב - צריך להתייחס לפסק הדין לפי העובדות המצוינות בו, לא לפי מוצאו של הגנב או נטייתם הפוליטית המשוערת של השופטים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכל המגיבים

בפסק הדין נאמר שהגנב ניסה לדקור את הבלש עם מברג ולאחר מכן ניסה לדרוס אותו עם הרכב הגנוב.

כמו כן עולה מפסק הדין שבזמן נסיון הדריסה, הרכב פגע בבלש.

מכיוון שנסיונות פגיעה אלה אומתו בבית המשפט, אני יכול להבין למה הבלש ירה לעבר הגנב.

אני מניח שמכיוון שהגנב ישב בתוך האוטו, לבלש לא נותרה ברירה אלה לירות אל עבר פלג גופו העליון.

אם הפגיעה בראש היתה מכוונת, אני בספק רב. בלהט אירוע כזה, כשיש לך שבריר שנייה להחליט מה לעשות ועוד עשירית משבריר השנייה לשלוף את האקדח ולירות אל עבר הפושע שהרגע ניסה להרוג אותך, לא פחות ולא יותר, אני בספק אם היה לו זמן דווקא לכוון לראש ולא אל עבר החזה. האינסטינקט הוא דווקא לכוון אל עבר החזה (מה שנקרא מרכז מסה) כי סיכוי הפגיעה גבוה יותר.

אין ספק שגם פגיעת חזה, סביר להניח היתה הורגת את הפושע, אלא אם הוא היה נפגע בכתף, למשל.

יתכן שהבלש טעה (רק בדיעבד) כשירה בפושע הזה ולא ירה אל עבר הגלגלים של הרכב, אבל אי אפשר לשפוט אותו על כך.

גם השוטר המיומן ביותר לא יכול לדעת כיצד יתנהג ברגע כזה אינטנסיבי. אלה דברים שחושבים עליהם רק בדיעבד.

בשורה התחתונה, פושע ניסה להרוג בלש בעת מילוי תפקידו, ואם היה מתאפשר לו הוא היה עושה את זה! בלי למצמץ!

הבלש באותו הרגע החליט שהוא עוצר את הפושע בכל מחיר ויש לגבות את החלטתו!

אני מעדיף פושע מת מאשר בלש מת, לדעתי כך מעדיף כל אזרח במדינה וכך גם צריכים להעדיף השופטים.

שבוע טוב לכולם

פורסם

תוך כדי התזוזה הראשונית של הרכב, שהיה במהירות מינימאלית, פגע הרכב, כפי שהיה בית המשפט קמא מוכן להניח,במערער שעמד בסמוך לדלת השמאלית של הרכב. פגיעה זו הייתה פגיעה קלה שלא הצריכה טיפול רפואי. בשלב זה ירה המערער ירייה אחת לכיוונו של המנוח. כתוצאה מכך חדר קליע לראשו של המנוח וגרם למותו. לאחר הירי נפל המערער לאחור וקם מייד לאחר מכן.

איזה ניסוח מתייפיף, זה מרתיח.

אם השוטר היה צמוד לדלת נהג ונהג פנה שמאלה, תוך שהשוטר צועק על הגנב לעצור, והרכב מתחיל האצה לשמאל, האם זה לא כוונה לדריסה? האם השוטר היה צריך לחכות עד שהאוטו יאיץ מעבר ל"מהירות מינימאלית" ויעלה עליו עם הגלגלים ולשתק אותו?

פורסם

מי אמר שהגנב תקף אותו? השוטר? ( לא קראתי הכל, אם יש עדים אז אני מוחק את מה שאמרתי),לא ידעתי אפילו עד הרגע שהגנב ערבי, זה לא העניין( אני ממש לא "מחבב" ערבים). זה מזכיר לי שהייתי בן 18 ואחי בן 16 והיינו בבלומפילד במשחק של ביתר-הפועל עם כרטיסים ביד ונהייה קצת בלאגן לידנו אז היס"מ קפץ על 2 החברה הכי צעירים וקטנים בגוף שהוא ראה(אני ואחי)באגרופים סטירות ודחיפות. גררו אותי מהצוואר עד לחדר קטן ושם גם כמה סטירות ויאלה לאבו כביר(הייתי בן 18 ושבוע). כשעמדתי מול השופטת למחרת נכתב כמובן שאני ואחי פוצצנו אותם במכות. אני בא להגיד שאי אפשר לסמוך ברוב הפעמים על מה שהם אומרים

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אני מציע כרגיל לכולםםםםםםם להפסיק להתלהם לקרוא את פסק הדין המלומד על קביעותיו העובדתיות ואז לחזור עם התובנות שלו

http://www.lawdata.co.il/UpLoad/PsakDin/680862.rtf

לפני קריאת פסק הדין כולם כותבים מהבטן והמסקנות שוות ישבן

קראתי.

מי שבורח משוטר באופן חד משמעי כמו שמוסכם בעובדות בפסק הדין, צריך לקחת בחשבון שיחטוף כדור.

על הנייר הכל נשמע כמו שעתיים של ארוע בפועל הזמן שכל הארוע לקח הוא בטח הזמן שלוקח לנשיאה בייניש לקום מכיסא.

אני בהחלט חושב שמי שלא היה בארוע חרום (צבא או משטרה) לעולם לא יבין איך דברים מתגלגלים וכמה אין זמן לחשוב .

אין לשוטר במצב כזה זמן לחשוב אם הוא נמצא בסכנה סובייקטיבית או מדומה או כל התפלספות אחרת שכתבו שם.

אם הוא היה מתחיל לבצע הוראות פתיחה באש הוא היה מסיים אותן כשהרכב כבר היה במרחק שאי אפשר לקרוא ממנו את המספר.

אולי הוא טעה , אבל הוא בטח לא צריך לשבת בכלא.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לשוטר פשוט לא היה עורך דין טוב.נראה שמה שהכי פגע בו היה שינוי הגירסאות.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

• תוכן חדש...