Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק.

לא התכוונתי שיהיה מערב פרוע. אבל לדעתי צריך לעשות מה שג'וליאני עשה בניו-יורק:

ששוטרים לא יפחדו להעיר לאנשים על עבירות קטנות ואם צריך, לעצור אותם.

למשל - החוק החדש שמאפשר שלילת רשיון לאנשים עם עבירות כבדות הוא חלק מאכיפה טובה יותר.

לדעתי אנשים בארץ עדיין חושבים שהם תחת שלטון זר שצריך לדפוק ושאפשר לזלזל בו.

מתי נבין שזאת המדינה היחידה שלנו ושצריך לשמור עליה ועל האזרחים שלה?

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'וליאני עדיין לא נתן רשיון להרוג, על זה המחלוקת בשרשור הזה. שוטר לא צריך לפחד כי האימון וההכשרה שלו צריכים להיות טובים יותר. גם השכר וכנראה גם דרישות הקבלה. אבל לא הגמשה של הוראות הפתיחה באש.

לגבי החוק שמאפשר לקחת רשיון לאנשים עם עבירות כבדות, הרי שאם כוונתך ליוזמת הנפל של מופז, שמהווה זריקה לפח של עיקרון מניעת הסיכון הכפול, אז טוב שהיא לא עברה. פופוליזם זול במיטבו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן (סלח לי אם טעיתי בשם),

לא באתי להתלהם.

אני כועס על העובדה שבמדינת ישראל ניתן לפשוע, ולדעת שהמשטרה ידיה כבולות, וגם אם תגיע לבית המשפט תצא משם בלי הרבה נזק (אני יודע שלא תמיד אבל הרבה פעמים כן).

כדי להוריד את רמת הפשיעה, צריך גורם מרתיע.

גורם זה לא קיים, לא מהמשטרה ולא מבית המשפט.

תוסיף את זה לזה שלהרבה אנשים בארץ אין כבוד לאף אחד, אז כל מה שנשאר זה מדינה ללא חוק.

פסק הדין הנוכחי מראה עד כמה בית המשפט כובל את ידי השוטרים, וביחד עם פסקי דין אחרים, יורק לעצמו בפנים (אני לא אומר שפסק הדין נעשה בניגוד לחוק).

בשורה התחתונה:

המשפט הזה יגרום להרבה שוטרים לפחד לעשות את עבודתם נאמנה, וזה כבר לא משנה אם פסק הדין צודק או לא.

אין ספק ששוטרים לא מעל החוק אלא הם ידו של החוק, ואם החוק לא עובד, אז גם היד לא מתפקדת.

אם החוק לא עובד, זה הזמן לשנותו.

כנראה שבארץ הזאת מבינים רק כוח, ואם פושעים יבינו שיש סיכוי שימותו כתוצאה מהתנגדות למאסר ובריחה משוטר, אולי יש מקום לשינוי החוק כדי לגרום להרתעה טובה יותר.

אם פשעת ועצרו אותך, שב על הרצפה ותכנס לניידת כמו גדול, אם בחרת לברוח, גם תשא בתוצאות כמו גדול.

ואני יודע שאתה עורך דין אבל אתה מוזמן לקרוא את החוק של מדינת ניו יורק לגבי שימוש ב DEADLY FORCE

אני לא אומר שאני קורא את החוק במאה אחוז נכון, אבל לפי מה שקראתי מפסק הדין בארץ, אם היתה לוקח את המקרה לניו יורק, השוטר היה יוצא נקי לגמרי.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הוא עמד לצד הדלת. גם אם היה נפגע, הפגיעה לא הייתה קטלנית. מה גם שהוא היה עסוק בלפגוע במנוח באותה עת ועדיף שהיה פוגע בו במקום להרוג.

מאיפה לך אם הפגיעה הייתה קטלנית או לא? ואם הוא היה עולה עליו עם הגלגל האחורי זה לא היה קטלני?

לגבי המברג - שוב, אני לא קונה את זה. לגבי אקדח שלוף או לא - אותי למדו שאקדח שולפים רק אם מתכוונים לירות. אני מניח שגם אותו.

מה בדיוק אתה לא קונה? את העובדה שקשה לשלוף את האקדח כאשר אתה נאבק במישהו עם מברג בידיים, או את זה שהוא לא שלף אקדח לפני כן כי לא חש צורך בכך?

ולא לימדו אותך נכון, כי לפעמים שליפת האקדח עצמה מספיקה, ללא צורך בירי (מה לעשות שבמקרה הזה זה לא עזר, והגנב החליט לברוח למרות שהוא ראה שהשוטר שולף אקדח).

פורסם

גלעד,

לגבי מדינת ניו-יורק, הרי שלפי פרק 35.30 מהקישור שהבאת, הדבר עדיין לא חד משמעי, אם כי סביר להניח שלאור החלופה B בפרק ובהיות המנוח חמוש בנשק קטלני (המברג), מה שלכאורה מצדיק שימוש בכוח קטלני, הסיכוי להרשיע את השוטר קטן יותר מאשר בארץ. מה שמטריד אותי זה כמה דברים:

א. אנחנו בארץ. עם החוקים של הארץ ועם שוטרים שאמונים על אכיפת חוקי ישראל. לא אירן ולא ארה"ב. מי שמחוקק את החוקים הם גם, אאל"ט, לא השוטרים עצמם ולא בשטח. זה לא השופט דרד (I AM THE LAW!!! :wink: )

ב. נסיבות המקרה. אני שוב אחזור על זה - השוטר מצא זמן להתקרב לרכב, אשר היה בין מכוניות חונות (YNET), שבר את חלון הרכב (לא משימה קלה) - תחשבו על הזמן שעובר. ולאחר כל אלה והטווח הקצר מוצא לנכון לירות למנוח כדור בראש.

ג. אימרות כאלה:

בשורה התחתונה:

המשפט הזה יגרום להרבה שוטרים לפחד לעשות את עבודתם נאמנה, וזה כבר לא משנה אם פסק הדין צודק או לא.

חורות לי. אולי המשטרה תשתמש הפעם בתירוץ הזה בשביל לא לבצע את העבודה שלה, אבל זה בוודאי לא צריך לגרום לבית המשפט להתרשל בעבודה שלו.

שני דברים לסיכום:

זה:

פסק הדין הנוכחי מראה עד כמה בית המשפט כובל את ידי השוטרים, וביחד עם פסקי דין אחרים, יורק לעצמו בפנים (אני לא אומר שפסק הדין נעשה בניגוד לחוק).

מהווה דבר והיפוכו. תחליט :-)

אם בחרת לברוח, גם תשא בתוצאות כמו גדול

הוא בהחלט נשא בתוצאות וכמו שאומרים, כל ה&^% בשבילו.

gadik6:

אני לא קונה את קיומו של המברג בכלל.

לגבי שליפת האקדח כאיום - הוא שלף אותו יותר ככלי לשבור את החלון. והצליח בכך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אכן כתבתי את זה: "המשפט הזה יגרום להרבה שוטרים לפחד לעשות את עבודתם נאמנה, וזה כבר לא משנה אם פסק הדין צודק או לא".

אבל בהמשך כתבתי שעדיין יש חוק והוא מעל השוטרים ובבית המשפט צריך לשפוט לפי החוק.

כמו כן כתבתי שאם החוק הוא לא נכון או משפיע לרעה על המערכת יש לשנותו בהתאם (כמו במקרה שי דרומי).

אני נמנע מלדון באם נעשה צדק עם השוטר או לא, כי לא הייתי שם.

אני כן דן בכוח ההרתעה של השוטרים שהולך ונעלם, ובחוסר הכבוד של האזרח בישראל כלפי המשטרה.

שוב, אני ממש לא אומר שהשוטר היה צריך לצאת נקי, רק כדי לא להוריד את כוח ההרתעה.

אני כן אומר שיש צורך בשינוי החקיקה בנושא, כדי שיהיה פה קצת כבוד וכוח הרתעה למשטרה.

נא להפריד את כל הנאמר ממשטרת התנועה ששם יש בעייה אחרת לגמרי.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

לשבת מאחורי השולחן ולהגיד למה הוא עשה כככה ולא ההפך זה לא חוכמה. סיטואציות כאלה קורות בשניות.

בעבר כבר נדרס השוטר שחר מזרחי ע"י גנב רכב כשניסה לעצור אותו. שוטר נוסף (שכבר הוזכר פה) נדקר בעזרת מברג בסיטואציה דומה והיום הוא יושב מחוסר הכרה.

אני לא קונה את קיומו של המברג בכלל.
אתה לא חייב לקנות אפילו את כל הסיפור הזה.

האנשים האלה לא מפחדים לאיים במברג או אפילו להשתמש בו. (שוב - ראה מקרה השוטר שנדקר מגנב רכב ע"י מברג)

אני ממליץ לך לראות את הסרט הזה ולהבין (אומנם אין לזה קשר ישיר אבל רק בשביל שתבין מה זה הסיטואציה ועד כמה הם לא מפחדים מכלום)

http://www.seriesvod.co.il/%D7%91%D7%99%D7%AA/%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D/%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%95%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A0%D7%941%D7%A4%D7%A8%D7%A72.html

אם אתה לא מעוניין לראות מההתחלה אז אתה יכול להקפיץ לדקה 23:40 בערך.

צריך להחליף לשוטרים את האקדח במשרוקית :?

או לפחות בטייזר כדי לא להגיע למצבים כאלה.

פורסם

הערותי בכחול אות הערכה ללמשטרת ישראל ( ולא בציניות )

אני חושב שאתה וישה מנהלים שיחה אחרת לגמרי.

2. במידה וזה לא המצב אצלכם, אלא אתם מביעים סוג של whishful thinking, אזי הייתי מייעץ לכם לקחת כמה כדורי מציאות באופן דחוף כי נראה שתפיסת המציאות שלכם והחלוקה לטוב ורע קצת מעורפלת.

אני גר בתל אביב . אני רואה את המציאות לפחות כמוך, אני רואה את ההתדרדרות בחברה הישראלית. את חלקה אפשר לקרוא גם כאן בפורום, בדעות חשכות בחוסר סובלנות וסבלנות לאחר באלימות מילולית שמבחינתי היא לא פחות גרועה מאלימות פיזית.

אחרי פסק דין כזה תוצרת בית המשפט העליון במדינה שלנו, האחרונים שאצפה מהם לפעול נגד גנבי רכב הם המשטרה.

לצערי, במקום לגבות את השוטר הזה התירו את דמו.

הוא ניסה לתפוס גנב רכב בעת שהאחרון ניסה לפגוע בו, ירה בו, הרג אותו, ובתמורה הוא עכשיו ילך לכלא, כשהמסר לשוטרים הוא "אל תנסו לעצור גנבים, תנו להם להתרחק עם הרכוש של האזרח אחרת אתם תהיו אלה שמשלמים מחיר אישי תמורת ביצוע העבודה שלכם"

אז סיכום קצר של מצב הפסד"ים במדינה:

1. הפקרת פצוע בתאונה שהפך בעקבות כך לצמח - עבודות שירות. טעות קיבלו כל אחד 3 שנים

2. זריקת נעל על שופט - 3 שנים בפנים.

3. הריגת גנב רכב תוך פעולת הגנה עצמית -בית המשפט קבע כי לא הייתה כאן פעולה של הגנה עצמית - 3 שנים בפנים.

כאשר מידע נמסר בטעות או מחוסר הבנה המסקנות הם שגויות גם כן - ואם בכוונת מכוון נעשות - דמוגוגיה לשמה,

המסר לשוטרים הוא חד וברור.

היו נחושים להשיג את מטרותיכם כשוטר הפעילו את שיקול הדעת שלכם ואז אולי תקבלו צל"ש מחד, אבל גם יש ענישה אם לא תפעלו בהתאם להוראות מאידך. אף אחד אינו מעל לחוק גם לא אלה שהם אוכפי החוק.

מצד שני, כששוטר מזהה גנב רכב מתפרץ לכלי רכב, הגיוני שהוא ייגש אליו באקדח שלוף, השוטר לא שלף את אקדחו בכל מהלך האירוע אלא רק לקראת סופו - מכאן שהמסקנה שלך אפילו לא עלתה בדעתו של השוטר מכיוון ששווי חיי השוטרים נמצא בשחיקה מתמדת.

בתוך כל הסבך הזה, אתה מציע שהשוטר יעצור, ינסה לחשוב על ההשלכות, אולי יפנה בנימוס לאותו בחור שכרגע מנסה לתקוף אותו, כי אולי יש סיכוי שישנה את דעתו אחרי שהשוטר יפנה אליו בנימוס?

אז השוטר חש מאויים, הוא יורה, ולמצער, הכדור פוגע לגנב בראש.

קשה באימונים קל בקרב . מבחינת השוטר הוא אומן ותורגל למצבים האלה בדיוק כדי שפעולותיו יהיו מקצועיות ולא יצטרך לאלתר.

אני משוכנע שאם השוטר היה יכול לשנות את הסיטואציה ולדפוק לו כדור בגב \ בכתף \ בצוואר \ בזרוע - הוא היה מעדיף, אבל רצה הגורל ותוך כדי הסיטואציה הלא נעימה הזו הכדור פגע לגנב בראש.

על כך בדיוק התנהל המשפט שהשוטר ירה לו כדור אחד בראש ולא נקט בפעולות אחרות פחות חריפות כדי לבצע את משימתו עצירת הפושע ולא הריגתו

אז על סמך זה - מבחינתך השוטר יכול להנמק בכלא עכשיו?

מבחינתי לא.

אני מעדיף מאה גנבים מתים, ומאה משפחות גנבים אבלות, על שוטר שמבלה יום אחד בכלא כי מילא את תפקידו.

שוב דמגוגיה לתפארת. חוקי מדינת ישראל, אם תרצה או לא, עדיין קובעים עונשי מאסר לגנב , לא עונש מוות. לא פעם ולא פעמיים הועמדו שוטרים לדין ויצאו זכאים בסיטואציות של הפעלת כוח מוגזם .

כאן נקבע לאחר מסכת עדויות של השוטרים שהיו באירוע עדויות השוטר עצמו שמסר 2 גירסאות שונות בתכלית בנקודות קרדינליות ועל סמך עדויות מומחים כי השוטר פעל שלא כיאות בניגוד להוראות המשטרה ,שלהם הוא היה מודע, שלא היה מדובר בהגנה עצמית

-

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הערותי בכחול אות הערכה ללמשטרת ישראל ( ולא בציניות )

איך אתה יודע מה קרה שם?

אולי היה נסיון לחטיפת נשק לאחר שבירת החלון? צריך לקרוא את עדות השוטר ולראות שכך לא היה המצב

האם נראה לך שתוך כדי שאתה מנסה לעצור רכב שהתחיל ליסוע זה כזה פשוט ואפשרי לתת מכה לפנים עם האקדח? ירי לצמיגים לא עושה רושם על אנשים כאלה , הוא יסע על הג'נט.

לפי התיאוריה שלך אם השוטר הותקף במברג, היה צריך לעצור הכל, לקפוץ לסניף ACE הקרוב, לקנות מברג ולתקוף חזרה.

לאחר מכן היו צריכים לעבור לDESTRUCTION DERBY בו הם תוקפים אחד את השני תוך נהיגה במכונית.

ציניות לא עוזרת אייל

לשוטר יש מגוון אפשרויות לעצור את החשוד מאמנים אותו איך לפעול. קשה באימונים קל בקרב. כבר כתבנו , ירי כדי להרוג הוא על פי החוק הישראלי והוראות המעביד של השוטר, מותר רק במקרה של סכנת חיים ממשית לך, ולא כדרך לעצור חשוד.

בארה"ב אם מישהו לא נענה לדרישת המשטרה לעצור, מותר לירות בו על מנת להרוג, בלי חוכמות. זה ממש אבל ממש לא מדוייק

רק ככה יוצרים הרתעה.וההרתעה הזו פועלת בעיקר על האזרחים הנורמטיביים ולא על הפושעים

אין דבר כזה מידתי. יש פושע ויש שוטר. לשוטר יש אמצעים שאמורים להקנות לו יתרון על הפושע אחרת כל הרעיון של משטרה מאבד קצת את הטעם, אתה לא חושב ?

יש גם יש על כך מושתת כל תורת המשפט

פושע צריך לקחת בחשבון שיש במקצוע הזה סיכון מקצועי, במיוחד כשמתנגדים למעצר.

אתה והשופטים מתייחסים לכך כאילו התבצע מעצר, החשוד ירד על ברכיו ונאזק ואז בוצעה הוצאה להורג.

במצב הזה השוטר היה מואשם ברצח

עזוב, חבל על הויכוח. גישות כאלה מחלישות את המשטרה והצבא בצורה אנושה.

גישה כזו לא מחלישה אלא רק מחזקת את הצורך באימון ואימון ואימון כדי שהאנשים אם הם חיילים או אם הם שוטרים ידעו בדיוק כיצד לפעול במקצועיות.

אנחנו מסכימים שירי זה המפלט האחרון,

הויכוח שלנו הוא על ההגדרה מהו המפלט האחרון.

לא הבנתי אשמח אם תסביר את המשפט השני

לפעמים תקלות קורות לא כתוצאה מרשלנות. אלא כתוצאה מנסיבות מסויימות או טעות אנוש לא מכוונת.

אתה יודע איך זה: מי שלא עושה, לא טועה.

גישת השוטר בכל חקירותיו הראשוניות היו , יריתי בו במכוון כי הייתי בסכנה מוחשית לחיי . במשפט הוא הביא גירסה אחרת שונה, בה הוא העלה את האפשרות שייתכן ובכלל נפלט לו כדור תוך כדי נפילתו . גירסה זו לא התקבלה על ידי בית המשפט מנימוקים רבים.

ואני מסכים איתך לחלוטין שמי שלא עושה לא טועה, אבל יש טעות ויש טעות, יש טעות נסלחת ויש טעות שלא נסלחת. גם המהנדס של שיטת פלקל נענש על טעותו לאחר ההתמוטטות בהיכל וורסאי.

בושה וחרפה, אין מלים לומר כמה זה מרגיז , מרתיח, מעצבן מקומם וכל שאר המלים הנרדפות.

לדעתי שוטר כזה צריך לקבל צל"ש, לא להיות בתוך הכלא.

שופטי השמאל הרחמנים והמנותקים נותנים לערבים , תוך הסתתרות מאחורי "זכויות אדם" , לעשות מה שהם רוצים ,איך שהם רוצים ומתי שהם רוצים.

במשפט הנאשם כמדומני לא היה ערבי.

במשפט שהנאשם בו היה אותו אחד ( שבמקרה הוא ערבי )שדקר את השוטר אסולין , 20 שנות מאסר המקסימום הנקןב בחוק על עבירת הריגה אז , איך זה מסתדר עם מה שכתבת? איך איך נפלו שופטי השמאל הרחמנים והמנותקים. לא ראו לפי השם המטומטמים ( השופטים ) האלה שמדובר בערבי.

ליבי ליבי עליך

:mm_yeah:

העובדה שציינתי את מוצאו של הפושע ,היא בגלל שבשל היותו ערבי הופעל לחץ עצום של ארגוני זכויות אדם שמאלניים ו/או ערביים (איזה זכות אדם יש לגנב נתעב?) ושאר ארגונים ערביים שבעקבותיו הוגש ערעור על פסק הדין הקודם שעמד על 15 חודש בלבד (שגם זה 15 חודש יותר מדי) ובעקבות לחץ זה השופטים החמירו עם השוטר שבסה"כ מילא את תפקידו.

לא שיערתי שארגונים כאלה או אחרים לא יפעלו לטובת רעיון או דעה שהם מחזיקים בהם. זה מהותו של הארגון. לכן אין אפילו צורך לחפש את זה בכתובים . אני יוצא מתוך הנחה כי כך נעשה.

היכן ההוכחה היא כי פעולות של הארגונים האלה הביאו את הפרקליטות לכלל החלטה לערער ואת בית המשפט להחמיר בעונש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

גם אני חושב שלא נורא שעוד גנב פגש את בוראו,quote]

אגב, אני בעד לירות בראש לכל גנבי הרכב, ללא שום קשר אם היורה שוטר או לא.

אני מעדיף מאה גנבים מתים, ומאה משפחות גנבים אבלות, על שוטר שמבלה יום אחד בכלא כי מילא את תפקידו.

-

, ואם הפושעים נתפסים בשעת מעשה ועוד תוקפים שוטרים, שיעשו להם משפט שדה במקום.

מדינה של שמאלנים יפי נפש.

השוטר עשה את המוטל עליו, על מה התלונות?

ערבי או לא - זה לא משנה. אותו האדם המשיך בפעולותיו ולא ציית לשוטר וקיבל את המגיע לו.

אלא אם אתם מצפים שהשוטר יחלק לו סוכריות ויניח לו לנפשו (תוך כדי גניבת רכב), ולאחר מכן תגידו ששוטרים אינם מבצעים את תפקיד כראוי...

אלה הם חלק מן התגובות המלמדות לאן הדרדרנו כחברה. חלקם של התגובות נובע ממוצאו של הגנב ובוודאי היו משתנות לו לא היה מדובר בערבי.

החוק קובע עונשי מאסר לגנב לא עונש מוות במשפט שדה

החוק מתיר לשוטר לנקוט במגוון אמצעים כדי להגן על עצמו , שוב בהפעלה מדודה של כוח ובמקרי קיצון גם להרוג את תוקפו.

במקרה כאן בית המשפט לא קיבל את גירסת השוטר להגנה עצמית ולכן העניש אותו בהתאם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

בכל מקרה, מה שמאוד מרשים אותי בשרשור הזה הוא שלמרות שהמדינה הזאת מושחטת עד היסוד ואין שום גוף ממשלתי שלא נגוע בנגע הרע הזה, יש פה קונצנזוס שבתי המשפט הצליחו לשמור על טוהר המידות שלהם.

quote]

בגירה זו קביעה שלך והאשמה פרועה שאין לה שחר . יש עשבים שוטים שיש לבערם בכל הכוח, אבל זה לא הכלל.

אתה יכול לומר שהם לא מתפקדים כראוי אבל מושחתים, קצת נסחפת.

לשמחתנו מערכת המשפט לא נקיה מעשבים שוטים , אבל הם המיעוט שבמיעוט . היא לא מתפקדת וקורסת תחת העומס הכבד שנופל עליה אבל אנשיה בד"כ טובים, וישרים.

ישה, האשמה פרועה שאין לה שחר? אתה גר במקרה בשוויץ או על הירח?

אני משועמם הבוקר אז בא נשחק משחק, אתה זורק באופן ספונטני שם של גוף/ משרד/ מנגנון ממשלתי- מדיני ואני אספר לך מה הייתה השחיתות/ שוחד/ פרשת מינויים וכו' שהתרחשה שם לאחרונה.

אם תקפיד לעשות את זה ספונטני ולא תיתן לי שם אחד אחרי חפירה של יומיים ברשת אחר המשרד הצדיק הבודד, אני מבטיח לך שיקח הרבה מאוד זמן עד שאני לא אמצע פרשיה להצמיד לשם שהעלת.

.

בגירה גם אני משועמם הבוקר. ואני לשמחתי גר בארץ הזאת , אם זה לא היה לשמחתי לא הייתי פה.

כפי שכתבתי אף אני יש שחיתות , ואני מוכן להקל עימך ולקבל כי בכל מוסד / גוף /משרד /מנגנון קיימת שחיתות.

אבל ההגזמה שלך שלגביה הגבתי , היא טענתך כי הכל מושחת עד היסוד ואני טוען בדיוק הפוך ש 99.9999% עושים עבודתם נאמנה וביושר והיתרה - עשבים שוטים , ואז הם נתפסים ומשלמים מחיר , יקר או לא, זו כבר שאלה אחרת.

כיוון שמדווחים רק על הנתפסים מתקבל הרושם כי הכל מושחת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

ובינתיים, החליטה ועדת השחרורים לקצוב את עונשו של מזרחי והוא צפוי להשתחרר בקרוב - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4189974,00.html

כצפוי, ההחלטה מעוררת התנגדות במגזר הערבי ונראה שהיא לא תעבור בשתיקה מצד משפחת ההרוג.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

לא קצבו את עונשו אלא פשוט הוא קיבל הפחתה של שליש על התנהגות טובה, אחרוני הפושעים הכי איומים ונוראיים מקבלים שליש במידה והם מעבירים את השירות בהתנהגות טובה ללא כל קשר לחומרת ומהות העבירה שעליהם הם "יושבים".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...