Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:mm_yeah:

רומן אתה יוצא מנקודת הנחה בעייתית שבבסיסה מנסה לנקות את הגנב בכל מחיר מכל אשמה.

ברגע שזו שנקודת המוצא שלך ,אין מנוס מלקחת את הגלולות שקודמי המליץ לך.

כתבתי תגובה ארוכה על ההבלים שהצגת כאן, אל מחקתי אותה כי בסופו של דבר, אני לא חוששב שאשנה את דעתך, אתה והרבה יהודים תוצר של מכונת חינוך ותעמולה שלא הייתה מביישת את גבלז וחבריו, מ שגורם לך להאמין שערבים חיים בתנאים מועדפים פה ראוי לפרס.

חינכו אותי אחרת לגמרי, הבעיה שעם השנים המציאות טפחה על פניי, לעתים בכוח רב.

כשיצאתי ממערכת החינוך הייתי מצביע של מרצ על גבול העבודה,האמנתי בטוב האדם וטוהר מטרותיו. אחרי שראיתי דבר או שניים במסגרת השירות הצבאי המאוד מיוחד שלי וחטפתי סטירה או שתיים (או שלוש או 100) וקופחתי בצורה מקוממת למרות היותי והיות אנשים כמוני -הבסיס של המדינה הזו , התחלתי להבין מי נגד מי ומהם התהליכים החמורים שקורים כאן.

להשוות את זה לחינוך של החמאס ושל השייח'ים ה"ישראלים" שמטיפים להשמדת ישראל (שזה מה שאתה רומז אליו) זו דמגוגיה זולה ומסוכנת.

לקרוא לי אנטישמי זו כבר הוצאת דיבה וחוסר חיבור בסיסי למציאות שמתרחשת כאן.

הרי 99 אחוז מהרכבים שנגנבים כאן , נגנבים לערים מסויימות במקומות מסויימים שלא מתגוררים בהם יהודים. אתה טוען שלא ?

אתה טוען שיש משחטות רכבים ששולחות גנבים להביא "סחורה" ברמת אביב ג' או אולי בפתח תקווה או רעננה ? :)

בגירה, בקשר ל 669, אני רואה שאתה לא מכיר חלק מהעובדות. אני מניח שנדון בזה כבר כשיתפרסם פסק הדין הבא שישלח לכלא את אלה שסיכנו חייהם כדי להציל חיי אנשים שבאו "לעשות קניות" בשטח ממוקש.

יאללה נערכים למשפט הלא הוגן הבא בעקבות האירוע החדש שקרה :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3923450,00.html

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הנסיך - כתוב לי איפה אני גר. גם שמי האמיתי, מקצוע, ת. לידה - לא מסתיר.

אייל - נקודת המוצא שלי רחוקה מכך ואפילו מאד. הגנב אשם ואני לא ממש מצטער, האמת, שהוא נפח את נשמתו. אך יש להפריד בין זה לבין העובדה שמי שעשה את זה לא פעל על פי ההוראות החלות עליו ולא פעל על פי החוק החל על כולנו. על כן הוא נשא בעונש שלדעתי אף קל מדי (גם לאחר ההחמרה) ביחס לעבירה אותה עבר.

השוטר אמנם היה בסכנה, אך ככל הנראה לא כמו שהוא מנסה לתאר אם רואים בין השורות של גרסותיו השונות אותן מסר. לגבי המוטיבציה של הגנב וההצדקה לירי - אם היה לשוטר מספיק זמן וכוח לשבור חלון של רכב עם האקדח (לא פעולה פשוטה, אגב), היה לו מספיק זמן לנטרל.

השוטר לקח את החוק לידיים וחרג מסמכויותיו. כמו כל אדם (או רוב הגולשים האקטיביים יותר בסגנון הנהיגה בפורום הזה) לא הייתי רוצה להימצא במצב שאני עובר עבירה ושוטר עלול לירות בי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא הייתי רוצה להימצא במצב שאני עובר עבירה ושוטר עלול לירות בי.

אני אישית לא הייתי רוצה להימצא במצב שבו גונבים לי את הרכב, והשוטר יושב עם חבריו בבורקס הסמוך, מתבונן בנעשה ולא עושה כלום, כי אם הוא יעשה משהו, הוא יפוטר במקרה הטוב, ויישב בכלא עם עבריינים במקרה הרע.

נ.ב. לדעתי, אם אין מספיק משאבים למשטרה, המדינה צריכה לתת אפשרות לאזרחים לקחת את החוק לידיים במידה מסויימת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הנסיך - כתוב לי איפה אני גר. גם שמי האמיתי, מקצוע, ת. לידה - לא מסתיר.

אייל - נקודת המוצא שלי רחוקה מכך ואפילו מאד. הגנב אשם ואני לא ממש מצטער, האמת, שהוא נפח את נשמתו. אך יש להפריד בין זה לבין העובדה שמי שעשה את זה לא פעל על פי ההוראות החלות עליו ולא פעל על פי החוק החל על כולנו. על כן הוא נשא בעונש שלדעתי אף קל מדי (גם לאחר ההחמרה) ביחס לעבירה אותה עבר.

השוטר אמנם היה בסכנה, אך ככל הנראה לא כמו שהוא מנסה לתאר אם רואים בין השורות של גרסותיו השונות אותן מסר. לגבי המוטיבציה של הגנב וההצדקה לירי - אם היה לשוטר מספיק זמן וכוח לשבור חלון של רכב עם האקדח (לא פעולה פשוטה, אגב), היה לו מספיק זמן לנטרל.

השוטר לקח את החוק לידיים וחרג מסמכויותיו. כמו כל אדם (או רוב הגולשים האקטיביים יותר בסגנון הנהיגה בפורום הזה) לא הייתי רוצה להימצא במצב שאני עובר עבירה ושוטר עלול לירות בי.

אז מה אתה מציע ?

הרכב החל בנסיעה עוד כמה שניות נותן גז ונעלם, השוטר שבר את החלון. מה הלאה ? איך עוצרים את הגנב?

איך אתה יודע שהגנב לא ניסה לחטוף את הנשק מהשוטר ?

ישה : תעשה חיפוש בגוגל על שמו של השוטר + זכויות אדם. תמצא לא מעט ארגונים שהתעסקו בסוגייה הזו. אחרי הצורה שדיברת אני לא אעשה עבורך את העבודה הזו.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוב השוטרים אכן לא עושים הרבה ורוב העבירות אינן מטופלות כראוי. זו עובדה, אפילו לא הנחה. אך עם כל הכבוד, זה לא מצדיק מעשים כמו של השוטר הזה ולקיחת החוק לידיים היא אנרכיה.

במצב הרצוי תהיה לנו משטרה טובה, יעילה, שהאזרחים יחושו כלפיה יראת כבוד. גם העבריינים (שהרי לאזרח שומר החוק לא אמורה להיות אינטראקציה עם המשטרה פרט להוצאת תעודות יושר וכו'). יראת כבוד היא לא פחד לשמו. פחד שמא שוטר יירה כי בא לו הוא בוודאי לא התוצאה הרצויה, כי אז אין קורלציה בין הפעולה לתגובה ואין כל הרתעה. אולי כדאי להתחיל להבין זאת.

אייל:

הרכב החל בנסיעה. אם הוא כבר בתוך הרכב - אגרוף, מכה עם האקדח בפנים - תאמין לי שזה יעשה את העבודה. ירי לצמיגים, כל פעולה מידתית אחרת. לא להתעצבן על צעקת "אינעל רבאכ" ולירות בפנים.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך אתה יודע מה קרה שם?

אולי היה נסיון לחטיפת נשק לאחר שבירת החלון?

האם נראה לך שתוך כדי שאתה מנסה לעצור רכב שהתחיל ליסוע זה כזה פשוט ואפשרי לתת מכה לפנים עם האקדח? ירי לצמיגים לא עושה רושם על אנשים כאלה , הוא יסע על הג'נט.

לפי התיאוריה שלך אם השוטר הותקף במברג, היה צריך לעצור הכל, לקפוץ לסניף ACE הקרוב, לקנות מברג ולתקוף חזרה.

לאחר מכן היו צריכים לעבור לDESTRUCTION DERBY בו הם תוקפים אחד את השני תוך נהיגה במכונית.

בארה"ב אם מישהו לא נענה לדרישת המשטרה לעצור, מותר לירות בו על מנת להרוג, בלי חוכמות.

רק ככה יוצרים הרתעה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה אני הייתי עושה? כמו שאמרתי - אם באמת היה ניסיון דקירה עם מברג הייתי יורה בו בנקודה הזאת, למרכז המסה, מקבל צל"ש על מרכז המסה שלי ו-front page. אלא מה, אני לא בטוח שהיה ניסיון כזה.

אם כבר הייתי מגיע לנקודה של עימות קרוב לרכב, יורה בצמיגים או באזור המנוע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אין דבר כזה מידתי. יש פושע ויש שוטר. לשוטר יש אמצעים שאמורים להקנות לו יתרון על הפושע אחרת כל הרעיון של משטרה מאבד קצת את הטעם, אתה לא חושב ?

פושע צריך לקחת בחשבון שיש במקצוע הזה סיכון מקצועי, במיוחד כשמתנגדים למעצר.

אתה והשופטים מתייחסים לכך כאילו התבצע מעצר, החשוד ירד על ברכיו ונאזק ואז בוצעה הוצאה להורג.

עזוב, חבל על הויכוח. גישות כאלה מחלישות את המשטרה והצבא בצורה אנושה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אין מידתי, אז גם מותר לשוטר לירות בך על עבירת מהירות. שכן אתה עבריין והוא שוטר. ברור שזו הגזמה, אך הנקודה אמורה להיות מובנת.

אתה מייחל למצב, בו כל אדם שעושה תנועה לא נכונה מקבל כדור כאילו היינו במלחמה או לפחות במעצר של דובדבן או ימ"ס. זה קיצוני. הרתעה זה בטוח לא יוצר, כי התחושה היא לא של פעולה בלתי חוקית = תגובה חריפה, אלא של פעולה שלא מוצאת חן בעיני השוטר = תגובה חריפה. אז התחושה היא שאין הרבה מה להפסיד ומקבלים ההפך מהרתעה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כשהוא תקף השוטר לא ירה, כתבתי על זה כבר. או שלא תקף כלל או שלא היה שם איום ממשי.

תפקידו של השוטר הוא לעצור. בכל מקום בעולם, גם בארה"ב עם שוטריה הקשוחים והנהדרים, התפקיד שלהם הוא קודם כל לעצור ופתיחה באש היא מפלט אחרון.

אבל אנחנו מנהלים שיח מקביל שלא נראה לי שמוביל לאנשהו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

כמו שאמרתי, אם אכן היה ארוע תקיפה במברג (כשאנחנו מסכימים שזהו כלי קטלני לכל דבר ועניין) - אז הייתה הצדקה לירות. זו אחת הסיבות שאני לא כ"כ קונה את סיפור התקיפה כלל והוא נראה לי מונפץ.

כשהוא הגיע אליו לרכב ושבר את השמשה, היוזמה עברה אליו. הוא שלט בארוע. הוא תקף - לא הגן. הוא גם לא היה בעמדה להידרס, בכל הכבוד. זו לא הגנה עצמית וזה בוודאי לא מפלט אחרון.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בגירה זו קביעה שלך והאשמה פרועה שאין לה שחר . יש עשבים שוטים שיש לבערם בכל הכוח, אבל זה לא הכלל.

אתה יכול לומר שהם לא מתפקדים כראוי אבל מושחתים, קצת נסחפת.

לשמחתנו מערכת המשפט לא נקיה מעשבים שוטים ,אבל הם המיעוט שבמיעוט. היא לא מתפקדת וקורסת תחת העומס הכבד שנופל עליה אבל אנשיה בד"כ טובים, וישרים.

ישה, האשמה פרועה שאין לה שחר? אתה גר במקרה בשוויץ או על הירח?

אני משועמם הבוקר אז בא נשחק משחק, אתה זורק באופן ספונטני שם של גוף/ משרד/ מנגנון ממשלתי- מדיני ואני אספר לך מה הייתה השחיתות/ שוחד/ פרשת מינויים וכו' שהתרחשה שם לאחרונה.

אם תקפיד לעשות את זה ספונטני ולא תיתן לי שם אחד אחרי חפירה של יומיים ברשת אחר המשרד הצדיק הבודד, אני מבטיח לך שיקח הרבה מאוד זמן עד שאני לא אמצע פרשיה להצמיד לשם שהעלת.

אייל,

מאוד חשוב לעשות הפרדה בין מקרה השוטר לבין הרשלנות של 669.

ראבאק, הם באו להציל בן אדם פצוע והפילו אותו מהמסוק!

אתה מצדיק אותם כי הוא ערבי או כי הוא עבריין?

בשני המקרים, אני לא מכיר גזר דין מוות בזריקה מכלי טייס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בחייאת ישה, אני יושב, קורא, כותב, משקיע ואתה בוחר לצטט את המשפט האחרון וזהו? :-)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...