Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוטר יורה / גנב נמלט

בכוונה רשמתי שאין אפשרות אחרת.

נו, רומן, מה הבחירה?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

hans - אין כזה דבר אין אפשרות אחרת. שוב, החיים זה לא שחור ולבן. אתה לא יכול להפשיט את המצב לבחירה בין אבסורד מוחלט לבין מות האיש הרע ואז להצדיק את המעשה. זה לא עובד ככה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תקרא את פסק הדין שצירפתי בהודעה 20 ותראה שהעובדות שם ווהעובדות שאתה הבאת שלך ממש לא הולכים יחד שמים וארץ.

הלוואי שתהיה יפה נפש כמוני. והייתי בסיטואציות יותר גרועות ולא פוצצתי ראש מאפס מרחק.

אולי כדאי שאתה תקרא, כי אני קראתי ולא הבנתי איפה אני לא מדייק.

האם הגנב לא החל בנסיעה לכיוונו של השוטר בעוד השוטר צמוד לדלת הנהג, ואז השוטר ירה בו כי חש סכנה לחייו?

כמו שאמרתי, אם אכן היה ארוע תקיפה במברג (כשאנחנו מסכימים שזהו כלי קטלני לכל דבר ועניין) - אז הייתה הצדקה לירות. זו אחת הסיבות שאני לא כ"כ קונה את סיפור התקיפה כלל והוא נראה לי מונפץ.

כשהוא הגיע אליו לרכב ושבר את השמשה, היוזמה עברה אליו. הוא שלט בארוע. הוא תקף - לא הגן. הוא גם לא היה בעמדה להידרס, בכל הכבוד. זו לא הגנה עצמית וזה בוודאי לא מפלט אחרון.

אתה מתאר את הקטע עם המברג כעניין של מה בכך, אבל אתה שוכח שכאשר מישהו מנסה לדקור אותך במברג, זאת קצת בעיה לשלוף את האקדח תוך כדי המאבק.

ואיך אתה קובע בכזאת ודאות שהוא לא היה בעמדה להידרס?

עם כל הכבוד, כשרכב מתחיל לנסוע לכיוונך כשאתה צמוד אליו, ואתה מבין שעוד שניה תהיה מתחת לגלגלים, אז ירי בנהג זה בהחלט מפלט אחרון.

וכל הדוגמאות של ה"עבירת מהירות - כדור בראש" ממש לא קשורות. לא מדובר פה על העניין שהוא גנב רכב, אלא על העניין שהוא תקף שוטרים, וניסה להימלט תוך כדי התנגדות למעצר ונסיון דריסה של שוטר (וסלחו לי שאני מאמין לשוטר, באמת).

פורסם

איך אתה יכול להגיד שאני מתאר את הקטע של המברג כעניין של מה בכך אם לפני כמה פוסטים כתבתי, וחזרתי על זה גם כעמדתי האישית, שאם זה באמת קרה היה צריך לירות בנקודה הזאת ועוד על מנת להרוג? לא מובן לי.

לגבי הדריסה, אני קובע את זה מהשכל הישר וגם השופטים קבעו את זה. הוא עמד לצד הרכב, לא לפניו או אחריו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איך אתה יכול להגיד שאני מתאר את הקטע של המברג כעניין של מה בכך אם לפני כמה פוסטים כתבתי, וחזרתי על זה גם כעמדתי האישית, שאם זה באמת קרה היה צריך לירות בנקודה הזאת ועוד על מנת להרוג? לא מובן לי.

התכוונתי לכך שאתה אומר שהוא היה צריך לירות בו תוך כדי המאבק עם המברג, למרות שלא בטוח שזה היה אפשרי באותו הרגע (כי מה לעשות שהידיים שלו היו עסוקות בלהרחיק את המברג מהראש שלו)

לגבי הדריסה, אני קובע את זה מהשכל הישר וגם השופטים קבעו את זה. הוא עמד לצד הרכב, לא לפניו או אחריו.

נכון, הוא עמד בסמוך לדלת הנהג ונאבק בנהג, אבל זה ממש לא אומר שהוא לא יכול היה להידרס.

ועם כל הכבוד לשופטים, הם גם טועים בהחלטותיהם.

פורסם

בשלב זה הוא לא ירה כי:

1.בשלב זה הנשק עוד לא היה שלוף (לפני התקיפה עם המברג עוד לא הייתה סיבה לחשוב שיש סכנת חיים,לכן אין סיבה לשלוף נשק)

2.בזמן שהתקיפה מתבצעת,תוך שבריר שניה ומטווח 0, אין זמן ואין יכולת לשלוף את הנשק אלא צריך להגיב בקרב מגע

אם בזמן התקיפה השוטר כבר היה עם נשק שלוף ודרוך,או לחילופין היה במרחק מספיק לשליפה דריכה, אז מר גנאיים הנכבד היה ז"ל כבר בשלב זה.

לגבי הדריסה: הוא עמד משמאל לרכב,בערך בקו של המראה.כשהרכב יוצא מהחנייה ופונה שמאלה לכיוונו!

איך אפשר להגיד שלא נשקפת פה סכנה? השכל הישר שלך ושל השופטים שאתה מצדיק אומר שאפשר להדרס רק כשעומדים בדיוק לפני או אחרי רכב?

זה חדש לי. :?

V5

פורסם

זה לא משנה אם מאיזה מוצא הגנב, ולא משנה שהוא גנב.

הוא התנגד למעצר, תקף שוטר, וניסה לברוח ועכשיו הוא מת.

רק בישראל, אחרי כל המהלך הזה, השוטר יקבל משפט.

אז מה היה לנו:

להתנגד למעצר לתקוף שוטר ולנסות לברוח זה מצויין, כי גם ככה אסור לעשות לך כלום, אה וגם אם יתפסו אותך תקבל חודש חודשיים.

מסקנה:

בישראל משתלם להיות פושע והמשטרה זה רק לקשט לנו את הרחובות בכחול.

דרך אגב, הכחול, זה כדי שיהיה אפשר ישר לזרוק את המשטרה לים, מבלי לצבוע לפני.:brickwall:

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

אייל,

מאוד חשוב לעשות הפרדה בין מקרה השוטר לבין הרשלנות של 669.

ראבאק, הם באו להציל בן אדם פצוע והפילו אותו מהמסוק!

אתה מצדיק אותם כי הוא ערבי או כי הוא עבריין?

בשני המקרים, אני לא מכיר גזר דין מוות בזריקה מכלי טייס.

לא אמרתי שאני מצדיק. אמרתי שחייל שסיכן את חייו וירד ממסוק לתוך שדה מוקשים כדי להציל פלוני, עלול להיתבע ולשלם מחיר יקר

על תקלה מבצעית שלא קשורה בו בכלל.

אגב, יש תרחיש אחד בו הייתי זורק את הבחור מהמסוק : אם הבחור היה עמוס בחומרי נפץ.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה מה שקורה כששוטר חושב ליפני שהוא יורה ,מה יגידו אלו שיושבים במזגן ומאחורי שולחן ומקלדת! ראו מקרה שלומי אסולין.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/135/695.html

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/135/898.html?hp=1&loc=1&tmp=2583

נראה פה את האנשים שרכבם החשוב ייגנב והם ייפנו למשטרה ובמשטרה לא ייעשו כלום ואז הם ייפתחו בשרשור על אוזלת ידה של המשטרה:evil:.

פורסם

" תקלה לא קשורה" זאת בחירת מילים אומללה! :lol:

תראה, ברור לחלוטין שהייתה פה תקלה, אני לא בקיא בפרטים וגם לא ברקע הטכני ככה שאני לא יודע (ואין לי את הכלים) להגיד מי אשם,יכול להיות שזאת רשלנות של החייל המחלץ, יכול להיות של הטייס, יכול להיות של האיש הטכני שדואג לבטיחות הציוד, יכול להיות (סתם המצאה שלי)שהאשם הוא אחראי הרכש של חיל אויר שרכש ציוד פגום ממי שבמכרז הבטיח לו וילה הכי גדולה באיי קאיימן.

אבל דבר אחד בטוח, אנשים לא אמורים ליפול ממסוקים ומי שגרם לתקלה הזאת, שגרמה למות של בן אדם, ללא ספק צריך לשלם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

gadik6:

הוא עמד לצד הדלת. גם אם היה נפגע, הפגיעה לא הייתה קטלנית. מה גם שהוא היה עסוק בלפגוע במנוח באותה עת ועדיף שהיה פוגע בו במקום להרוג.

לגבי המברג - שוב, אני לא קונה את זה. לגבי אקדח שלוף או לא - אותי למדו שאקדח שולפים רק אם מתכוונים לירות. אני מניח שגם אותו.

Michael.R:

לא קראת את פסק הדין? הוא לא עמד משמאל לרכב כשהרכב האיץ לכיוונו, אלא עמד צמוד לרכב ושבר לו את החלון. תדמיין את התמונה.

מה שאמרת לגבי הזמן שנדרש על מנת לדרוך ולירות - זה רק מצדיק את טענתי שאין כל סיכוי שהוא הספיק לעשות את זה בזמן נפילה מניסיון דריסה. מה גם שאז, כככל הנראה, היה אפשר להראות בעזרת נתיחה או אפילו צילום פשוט של גופתו של אותו מר גנאיים (הלא נכבד בעליל לטעמי). העובדה שהדבר לא נעשה כנראה מוכיחה את הטענה שהירי בוצע בזוית פחות, איך נאמר, קריטית, או מחמיאה לשוטר.

hgilad123:

גם אתה באת להתלהם? קראת את פסק הדין? מאיפה הטענה שרק בישראל התוצאה הזאת אפשרית? בהרבה מדינות אחרות ובייחוד בארה"ב ייתכן והוא היה נכנס להרבה יותר זמן.

הנטייה פה היא להצדיק את ההרג באזלת ידה הרגילה של המשטרה. זה שבד"כ המשטרה לא עושה די לא אומר שכשהיא פועלת מותר לה לעשות ככל העולה על רוחה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ברצוני לשתף אתכם בסיפור:

חברים שלי טיילו בארה"ב. עצר אותם שוטר תנועה.

ההנחייה שלו הייתה להישאר ברכב ולהשאיר ידיים על ההגה ועל הדשבורד.

הוא מתקרב לרכב ופתאום האישה, שישבה ליד הנהג יצאה לקראתו, הוא שלף אקדח.

רק בגלל שהבין שמדובר בתיירת מבוגרת הוא לא עצר אותם.

המסקנה - בחו"ל יש חוק ויש יותר כבוד של האזרחים כלפי נציגי החוק והחוק.

נכון ששם יש גם פשיעה כבדה יותר, אבל האזרחים הפשוטים יותר ממושמעים.

כנ"ל לגבי תשלום מיסים ומע"מ. כל אחד מחוייב למלא דו"ח בסוף השנה.

רק אצלנו מפחדים מהבדואים, מהערבים, מהדרוזים ומהפושעים...

פורסם

[quote name=hansשוטר יורה\גנב נמלט

]בכוונה רשמתי שאין אפשרות אחרת.

נו, רומן, מה הבחירה?

הבחירה פה ברורה. גנב נמלט, מזעיקים גיבוי\חיפוי\ניידות ותופסים אותו מאוחר יותר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
" תקלה לא קשורה" זאת בחירת מילים אומללה! :lol:

תראה, ברור לחלוטין שהייתה פה תקלה, אני לא בקיא בפרטים וגם לא ברקע הטכני ככה שאני לא יודע (ואין לי את הכלים) להגיד מי אשם,יכול להיות שזאת רשלנות של החייל המחלץ, יכול להיות של הטייס, יכול להיות של האיש הטכני שדואג לבטיחות הציוד, יכול להיות (סתם המצאה שלי)שהאשם הוא אחראי הרכש של חיל אויר שרכש ציוד פגום ממי שבמכרז הבטיח לו וילה הכי גדולה באיי קאיימן.

אבל דבר אחד בטוח, אנשים לא אמורים ליפול ממסוקים ומי שגרם לתקלה הזאת, שגרמה למות של בן אדם, ללא ספק צריך לשלם.

לפעמים תקלות קורות לא כתוצאה מרשלנות. אלא כתוצאה מנסיבות מסויימות או טעות אנוש לא מכוונת.

אתה יודע איך זה: מי שלא עושה, לא טועה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
המסקנה - בחו"ל יש חוק ויש יותר כבוד של האזרחים כלפי נציגי החוק והחוק.

נכון ששם יש גם פשיעה כבדה יותר, אבל האזרחים הפשוטים יותר ממושמעים.

מה שאתה אומר לא רלוונטי לעבריינים. העבריינים גם שם לא מפחדים מהמשטרה. הם פשוט מחשבים את הסיכונים ומראש אלימים יותר. האזרח הפשוט יותר מאמין במשטרה ומכבד אותה לא בגלל שהיא מאיימת וקשוחה, אלא בגלל שהיא עושה, או לפחות מנסה לעשות, את עבודתה.

גם בארץ יתחילו לכבד את המשטרה לא אם תשלוף ותירה בכל מה שזז אלא אם תחקור פשעים ותתן הרגשת בטחון. שוטרים עם אצבעות לבנות על ההדק לא נוסכים בטחון. הרחובות צריכים להיות שקטים. ירי עושה רעש. בכל זאת, זה הרי לא המערב הפרוע.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...