Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הלך לאבי המצמד בגיר הרובוטי של הטויוטה (3 שנים וחודש אחרי קניה, כמובן). כמה אמור לעלות תיקון כזה (עבודה / חלקים)?

שווה לריב עם המוסך אם הם מציעים עבודה עלי, חלקים עליהם?

תודה

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב ?

האם היו בעיות מוקדמות בגיר לפני כן ?

האם הייתה פניה למוסך מורשה שלטויוטה על הבעיות אם היו?

האם יש תיעוד ?

חשוב להבין האם הבעיה הגיעה באופן פתאומי ואו היו סימנים מקדימים לבעיה בגיר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בטויוטה כדאי שהאחריות תהיה לנצח, אחרת אני לא יקנה מהם לעולם, חודש אחרי תום האחריות מת לו המצמד, בזמנים יפים יותר הייתי מתפלא, אבל כרגע אני אני לא, תנסה לשלוח מכתב לטויוטה העולמית, עם התופעה , תסביר שטיפלת בזמן, שהגיר לא עבר הרבה כדי למות, ותראה איך באורך פלא אתה תשלם כלום או פחות ממה שהציעו לך, אל תנסה לעבור דרך הצינורות המקובלים, כי אתה סתם תתעצבן מהאטימות של האנשים שם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יש כאן בעיה , מסויימת. אחריות על חלקים מתבלים לא קיימת באף מכונה בעולם. רפידות ברקסים בלנד קרוזר חדש מכר שלי גמר אותם בטיפול הראשון אחרי 10 K הוא התלהב מהבלימה של האוטו הענק לחץ ולחץ ועישן את הברקסים. מעניין אחרי זה הברקסים החזיקו לו איזה 40 K . כנ"ל מצמד יש כאלה שיחזיקו מצמד יותר מ250 K , ויש כאלה שיודעים לחסל מצמדים.

מצמד זה חלק מתבלה, זה לא תקלה אז באיזה דרישה תבא לטויוטה תתחזקו לי את האוטו.

בשביל אנשים שקשה להם לשמור על המצמד . יש פטנט נפלא ממיר מומנט. לא מתבלה. תחזיק את האוטו בעליה כל היום על הקלץ', וזה לא יזיז לו.

פורסם
כנ"ל מצמד יש כאלה שיחזיקו מצמד יותר מ250 K , ויש כאלה שיודעים לחסל מצמדים.

"המצמד בגיר הרובוטי של הטויוטה" לא נראה שהוא נהג בידני כל הזמן והחליק קלאטץ' בשביל פתיחות ברמזורים.:?

אאל"ט, הייתה קריאה לעדכון תוכנת גיר ברכבי טויוטה כדי למנוע החלקה בזינוק בעלייה וכתוצאה מהעדכון המצמד נגמר יותר מהר. האם נשמע לך מוכר?

פורסם

חברה,

תודה על כל התגובות. לא שמעתי על עדכון התוכנה. אני אברר לגבי זה.

וכן - למי שפספס - זה גיר רובוטי. דוקא בגלל זה - נראה הזוי שהקלץ' הלך מהר יותר מכל ידני שהכרתי.

פורסם

אני הייתי מנסה ללחוץ עוד קצת את עלות העבודה ומתקן.

SHIT HAPPENS כפי שנאמר ולפעמים החלקים לא יוצאים באיכות אחידה מהמפעל.

כמו כן הגיר הרובוטי בטויוטה לא ידוע כאחד איכותי במיוחד ותלונות מגיעות בנוגע לגיר הזה בכמויות - אם היצרן מוכן לקחת על עצמו גם אחרי תום האחריות את עלות החלק - לך על זה.

כפי שנאמר לפני - בלמים, פילטרים, מצמד ודברים בסגנון, שנחשבים למתכלים - אי אפשר לבקש אחריות בלתי נגמרת עליהם.

פורסם

נשמע לי מוזר שהלך גיר אחרי תקופה כל כך קצרה.לדעתי אתה צריך להוריד איתם עוד טיפה במחיר, גיר שהולך כל כך מהר אומר דרשני. לא ביצעתי את עדכון הגרסה של התיבה ואני נשארתי עם אותה גרסת תוכנה- ייתכן ובאמת הקלאץ' נשחק עקב התוכנה של הגיר שמשאירה אותו בחיכוך מתמיד.

לכשתתקן, נסה לבקש מהם להחזיר לך את הגרסה הקודמת שהיתה לך ולראות האם יש הבדל בביצועי הרכב והאם ההילוכים עוברים יותר טוב.

מקווה שלא יהיה ריקול.. :twisted:

Guest ספורטמוטורי
פורסם
נשמע לי מוזר שהלך גיר אחרי תקופה כל כך קצרה.לדעתי אתה צריך להוריד איתם עוד טיפה במחיר, גיר שהולך כל כך מהר אומר דרשני. לא ביצעתי את עדכון הגרסה של התיבה ואני נשארתי עם אותה גרסת תוכנה- ייתכן ובאמת הקלאץ' נשחק עקב התוכנה של הגיר שמשאירה אותו בחיכוך מתמיד.

לכשתתקן, נסה לבקש מהם להחזיר לך את הגרסה הקודמת שהיתה לך ולראות האם יש הבדל בביצועי הרכב והאם ההילוכים עוברים יותר טוב.

מקווה שלא יהיה ריקול.. :twisted:

קלאץ' גמור זה לא גיר גמור.

קלאץ' גמור עולה כ 1000 עד 2000 שקל להחליף ברכב משפחתי 1600.

למרות שגיר גמור לא יעלה פחות מ3000 אפילו 4000 תלוי ברכב.

אם לאבא שלך יש רגל די כבדה על הגז,זה עדיין שורף את הקלאץ' בהחלפת הילוכים או בתחילת נסיעה,אפילו אפשר לשמוע שזה ממש מחליק אם לוחצים חזק ועוד בין העברות.

חברת רכבים לא צריכה לתחזק את הרכב של הלקוח,כי החלפת קלאטץ על חשבון האחריות זה כמו שתבקש מהם להחליף לך צמיגים,מנורות,ברקסים,שמן מנוע,מים וכו....

צריך להבדיל בין טיפול לבין תקלה שמתוקנת באחריות.

מצמד זה בלאי וזה קשור לטיפול ברכב.

נראה לי נושאים כאלה אפשר למצוא רק במדינת ישראל.:lol:

• תוכן חדש...