Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני עומד לרכוש רכב חדש מהסוכנות.

הרכב מיועד בעיקר לנסיעה יומיומית לעבודה וחזרה (חיפה (אחוזה) - יקנעם)

אני מתכוון להחזיק ברכב כ-3 שנים, אך אני לא רוצה ליסינג מהעבודה.

אני מתלבט בין סקודה פאביה אוטומטית או סיריון.

אני מדבר על סקודה פביה אוטומטית 1600 לעומת סיריון 1300 אוטומטית.

שמעתי שלסקודה יש שנתיים אחריות יבואן בעוד שלסיריון יש שלוש.

סקודה אמנם יקרה יותר אך זה עדיין במסגרת התקציב שלי.

שמעתי שלאחרונה היו שמועות על בעיות של כיבוי מנוע בדגמים עם מנוע של

TSI

אך אינני יודע אם זה בדגמים החדשים של סקודה פביה (או שמדובר באוקטביה)

ראה שירשור קודם כאן בפורום.

הסיריון ידועה כמכונית אמינה וחסכונית (אך היא רק 1300 סמ"ק, לעומת 1600 של פביה)

מה אתם ממליצים ?

אשמח לשמוע חווץ דעת.

רפי

פורסם

נתחיל מהסוף : הסקודה עדיפה.

הרבה יותר נוחה, ובסקודה אתה נינוח בהרבה בנהיגה.

יותר בטוחה: תשווה תוצאות ENCAP לבטיחות פאסיבית, ולא ממליץ לך לנסות באקטיבית, אולם לסקודה יכולת שינוי כוון עדיפה בהרבה.

תצרוכת דלק אמורה להיות דומה עם יתרון קל לסקודה, במיוחד בנסיעה בדרכים הרריות.

אמינות ? עד היום לא נעשה בארץ סקר מסודר, אולם בסקרים בבריטניה וגרמניה סקודה צועדת בראש הטבלאות !

גם התמהגות תיבת ההילוכים עדיפה בסקודה.

במידה ותשקול תיבה ידנית, הפאביה 1.4 תיתן לך תמורה מעולה, וגם ב 1.6 אוטומטית התמורה מצוינת.

בכל מקרה, מציע לך לבצע נסיעת מבחן בשתי המועמדות, במסלול הנסיעה הרגיל שלך בחיפה. אתה תרגיש בהבדל.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

ה-1.6 כבר לא נמכרת כחדשה בסוכנויות לדעתי.

הגיע דגם שיחליף אותה עם מנוע 1.2 סמ"ק עם מגדש טורבו, 105 כ"ס ותיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים העונה לשם DSG.

הסיריון מיושנת מאוד לעומתה ולמעשה הדגם החדש כבר הוצג בחו"ל.

פורסם

הסיריון כבר די מיושנת וכמו שכבר כתבו לך, היא נחותה מהמתחרות שלה.

הפאביה 1.6 עדיין נמכרת בסוכניות סקודה כחדשה, למיטב ידיעתי יש עדיין מלאי ישן שצריך להיפתר ממנו "במחירי מבצע".

רגע לפני אתה נכנס לסוכנות של סקודה ורוכש לעצמך פאביה חדשה, קח כמה דקות ועבור על שרשורי הפאביה שנפתחו בחודשים האחרונים. תתפלא לקרוא כמה רעש ובאזז נוצרו סביב הרכב הקטן והזול (יחסית, כן?) הזה, ותתפלא עוד יותר לקרוא שלא כל הבאזז חיובי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רגע לפני אתה נכנס לסוכנות של סקודה ורוכש לעצמך פאביה חדשה, קח כמה דקות ועבור על שרשורי הפאביה שנפתחו בחודשים האחרונים. תתפלא לקרוא כמה רעש ובאזז נוצרו סביב הרכב הקטן והזול (יחסית, כן?) הזה, ותתפלא עוד יותר לקרוא שלא כל הבאזז חיובי.

מה שפורסם פה בפורום לאחרונה על הפאביה צריך להלקח בערבון מוגבל, חלק מהדברים שנכתבו פה בפורום לאחרונה מוזנים משמועות או מאנשים שמעולם לא היה בבעלותם הרכב המדובר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מה שפורסם פה בפורום לאחרונה על הפאביה צריך להלקח בערבון מוגבל, חלק מהדברים שנכתבו פה בפורום לאחרונה מוזנים משמועות או מאנשים שמעולם לא היה בבעלותם הרכב המדובר.

מה שבטוח שההתנערות של צמפיון מוטורס לא שמועות, ונכתב על כך בעיתונים. אני לא אפתח שוב את השרשור שנפתח לפני כמה ימים על המסכת התעללות שעברה לקוחה עם רכבה, ורק בהתערבות של ידיעות אחרונות החליטו לפצות אותה,מעניין שנה שלמה הלקוחה טורטרה אבל כתבה אחת בידיעות אחרונות הספיקה כדי שתוך שבוע נמצא פתרון הולם ומקובל.

אביב8)

פורסם

למען ההגינות, תצינו שהיו יותר בעלי סקודה וכאלה שלא, שאמרו הלל על הרכב ואפילו על צ'מפיון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

נתחיל בזה שיש לי רומסטר בת כשנה שעשתה לי בעיות וגם נתקלתי באיכות השירות הירודה של היבואן.

למרות זאת אני עדיין ממליץ לך על הסקודה בהשוואה ישירה לסיריון.

הסקודה מכונית מודרנית יותר, בטיחותית יותר ואיכותית יותר.

אני מניח שאחרי נסיעת מבחן בשתיהן תרגיש את ההבדל, הסיריון מרגישה ומתנהגת די צעצועית יחסית לסקודה.

המעלות של הסקודה (או כל סופר מיני מבית VAG) עדיין עולות לטעמי על החסרונות שבבעיות האמינות הקטנות והשירות הירוד של היבואן.

פורסם

למען ההגינות, כדאי שתציין שרוב רוכשי הפאביה בפורום נכנסו למוסך בשלב כזה או אחר לתיקונים במסגרת האחריות.

אבל הכי הוגן יהיה להגיד לבחור לטרוח ולקרוא את השרשורים הרלוונטים (בטח לא יהיה קשה למצוא אותם) ולהחליט בעצמו.

דרך אגב, למה להגביל את עצמך לבחירה רק מבין השניים? שוק הסופר-מיני היום מוצף במתחרות טובות, איכותיות, זולות ומודרניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...