Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בקיצור חבר'ה,הייתי במוסך והמצב די בקנטים,הוא אומר שיש לי נזילה חזקה מתיבת ההילוכים מה שגרם לשמן הגיר להתרוקן לגמרי,ובנוסף על כל החגיגה גם הקלאץ' במצב לא הכי מעודד,ולדעתו אפילו אין מצב לשיפוץ גיר.

הוא טוען שאני צריך קלאץ' חדש וגיר חדש.

מאיפה בדיוק נוזל ? ממחזיר שמן של הגיר ? מאחד החיבורים האחרים ?

תנסה קודם כל , בהשקעה מינימלית , לקנות שמן גיר ולמלא בעצמך מחדש את התיבה .

תראה אם יש שינוי כלשהו בתגובות שאתה מקבל .

לאחר מכן , נסה את הבדיקה שהציע לך אייל או פשוט סע עם הרכב ותדביק דוושה ותשמע אם המנוע מטפס בסל"ד והאוטו לא מתקדם , אלא יהיו מעין מדדים עבורך למצב הקלאץ' בתור אחד שלא מנוסה בעניין .

לגבי המוסך ... אני לא יודע איך הוא בדק , ואני בעצמי לא מומחה גדול ... אבל את מצב הקלאץ' ניתן לאמוד עפ"י נסיעה על הרכב ( הוא עשה סיבוב ? ) , ואת מצב הגיר רק לאחר פירוק , מה מאלה בוצע ?

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אחי האמת אבל רק האמת נראה לי שהוא עובד עליי,אני לא מוסכניק אבל הבנאדם רק פתח את הפקק של השמן גיר ראה שאין שמן,אחרי זה נכנס לאוטו שיחק קצת עם הגיר ועשה את הקטע המבחן עם הקלאץ' ובלם היד,יצא מהאוטו ואמר שהגיר והקלאץ' דפוקים.

הוא אפילו לא הסתכל מתחת לאוטו וגם לא עשה סיבוב.

פורסם

הצעתי לך בהודעה הקודמת את פתרוני לעניין ...

או שתנסה או שלא ...

רק ככה תקבל אינדיקציה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

חוות הדעת שלו נשמעת לי מוזרה וחשודה.

לא תארתה סימנים לבעיות קלאץ' וגם הגיר נשמע כמו משהו שאפשר לשפץ ולא להחליף.

• תוכן חדש...