Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאוטו משנתון כזה,וגם למכוניות מתקדמות יותר,אין מחירון.ככל האוטו ישן יותר,כך מצבו משפיע יותר ויותר על מחירו.אם האוטו במצב ירוד-אין לך טעם לקנות אותו,ואם הוא במצב מעולה,מחירו יכול לנוע סביב ה3000-4000 שקל.איך האוטו?לזמנו היא נחשבה למכונית טובה מאד.פרט יותר ונוכל לעזור לך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המצב החיצוני שלו ממש טוב כי הוא עבר לא מזמן צביעה ופחחות לצבע טורקיז

ממה שהבנתי, כמו שאמרת, הוא באמת אוטו שהחזיק להם מעמד הרבה זמן ובאמת לא עשה כמעט בכלל בעיות

וכנראה גם עכשיו הוא במצב טוב ואפילו טיפה יותר, אבל את זה אני יצטרך לבדוק בבדיקה מקיפה במוסך או משהו ואז לראות.

אז מה אתה אומר אמור להיות המחירון שלו? ואם האוטו במצב טוב, כדי ללכת על זה?

פורסם

ראשית,בדוק את האוטו במוסך שאתה מכיר וסומך עליו,אם המצב המכני שלו טוב,אין ריקבונות או חלודות(די נדיר באופלים האלו-הפח שלהם היה באיכות מעולה)בדוק מתי צריך לעשות טסט,כי זו עלולה להיות הוצאה משמעותית,ואם הכל טוב,האוטו שווה 4000-5000 שקל,נתון למשא ומתן,כמובן.

פורסם

שיקול שלך;להחזיק אוטו פירושו הוצאות,תיקונים,ביטוחים וכו.אם תקציבך מוגבל,הקדט היא בחירה טובה יחסית,יש חלקי חילוף זמינים תחליפיים במחירים סבירים והאחזקה שלה לא מסובכת.

פורסם
מה המחירון של אופל קדט מנוע 1300 אוטומט?

ומה דעתכם על האוטו הזה בכללי?

הרכב אומנם "עגלתי" מאוד, אבל מבחינה מכנית הוא פשוט מעולה ואמין. הפח מצויין ואני בספק אם תמצא אחת עם רקבונות (מקסימום חלודה קלה).

עם גירסת סטיישן 1.3 אוטומטית הצלחתי לסגור 170 (על הסקאלה). האוטו גם חסכוני "יחסית" בדלק, וסה"כ קנייה משתלמת.

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מזתומרת עגלתי?

זת'ומרת - קח עגלת סופרמרקט, דחוף אותה בחוזקה - והיא תאיץ מהר יותר מהקדט...

:wink:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אופל קדט זה ה- אוטו... ואני לא צוחק...

אומנם לא שנת 83..

אבל זה אוטו אמין מאוד וחזק מאוד...

יש לי אותו כבר למעלה מ 5 שנים ואני נוהג עליו כבר 3 שנים.. וזה אוטו באמת מטורף ואני מבסוט ממנו לגמריי..

כמובן הכל יחסי..

שחכתי לציין שיש לי שנת 90 1600 אוטומט...

אני ממש מרוצה ממנו. היא לא יקרה.. ..

לא נראה לי שכדאי לך ללכת על משהו יותר ישן משנת 88... ובכל זאת אם אין לך בעיה של הילוכים אז עדיף את ההילוכים הוא ממש ממש טוב...

נכון היא קצת כבדה... אבל הוא אחלה אוטו בלי בעיות אמין ונסעתי איתו 170....

אוטו יציב ויש לי רק דברים טובים להגיד עליו...

חוץ מזה שהוא קצת כבד בפתיחה שלו אבל יש לו קיק דאון נאה מאוד... ואם אתה מכיר את העליות של פרוייד בחיפה אני עליתי שם ב- 110 115 שזה מכובד מאוד...

אם יש לך עוד שאלה אני יענה לך בשמחה...

לשעבר COLTI BOY

פורסם

כמובן שעדיף לך ללכת על 1600 ולא על 1300 זה לא הבדל עצום במחיר....

וגם יהיה לך קל לקנות ויהיה לך קל למכור.. אם תקנה אוטו שנת 83 אז כבר לא תמכור אותו ישר תעביר אותו לחרייה בבוא העט...

אני נסעתי אם הקדט שלי לחפש רכב חדש, נכנסתי למגרש מכוניות ושאלתי אם יש להם bmw קבריולט והם ענו לי שכרגע אין.. ובאותו נשימה הוא שאלה אותי כמה אני רוצה על האופל שלי מבלי בכלל לשאול אם אני מוכר....

לשעבר COLTI BOY

פורסם
כמובן שעדיף לך ללכת על 1600 ולא על 1300 זה לא הבדל עצום במחיר....

וגם יהיה לך קל לקנות ויהיה לך קל למכור.. אם תקנה אוטו שנת 83 אז כבר לא תמכור אותו ישר תעביר אותו לחרייה בבוא העט...

אני נסעתי אם הקדט שלי לחפש רכב חדש, נכנסתי למגרש מכוניות ושאלתי אם יש להם bmw קבריולט והם ענו לי שכרגע אין.. ובאותו נשימה הוא שאלה אותי כמה אני רוצה על האופל שלי מבלי בכלל לשאול אם אני מוכר....

ב-83 ה-1300 S היה הדגם החזק ביותר של הקדט ששווק בארץ ( 75 כ"ס )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נכון ..

אני לא אומר שזה רכב גרוע...

פשוט קשה לי להבין למה לך לקנות כל רכב שנת 83...

מה יצא לך מזה...? תשובה.... כלום... ורק הוצאות.!!!

לשעבר COLTI BOY

• תוכן חדש...