Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שהראתה הבדיקה במכון עצמאי שאני סומך עליו,

עוד דעות?

כדאי לסגור?

נגמר המונדיאל, ארגנטינה בחוץ

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסופו של יום אתה מחפש מחיר, לא רכב. אם הייתי מחפש רכב היית בוחר במשהו עם ק"מ יותר נורמלי, או מאובזר יותר.

אין שום הגיון לעניות דעתי לבחירה במגאן מלבד כאמור מחיר נמוך מאד (זה נכון). לא יודע על איזה נתונים דיברו פה, אבל

לפחות בשתי החברות שאני מכיר היטב ומקושר למנהלים הטכניים , נאמר לי ששומר נפשו ירחק.

בטח ובטח מאחת יוצאת ליסינג שהתעללו בה עם ק"מ של מונית.

שוב, לכל דבר יש מחיר. קח שני רכבים זהים מאותו שנתון, אחד עם ק"מ נמוך יותר ואחד גבוה יותר, שלם בהתאם.

גם להיסטוריית הרכב ואצל מי הוא היה יש משמעות. בטח ובטח לסחירות ולשם שלו.

יש סיבה טובה מאד מדוע מאזדה3 / פוקוס/ טויוטה נמכרות במחירים אחרים מאשר המגאן (למרות שהטויטה בהחלט לא מצדיקה).

ובאמת, אם כבר מגאן, מדוע רכב עם ק"מ אסטרונומי גם ביחס לליסינג? אני סבור שכוונתך לרכוש רכב מודרני ככל האפשר במחיר נמוך כל האפשר. לא תמיד זה לטובה. אולי עדיף לחפש מגאן שתעלה קצת יותר אבל עם נתונים נורמליים.

אגב, לגבי האחריות תבדוק טוב טוב. לי קצת קשה להאמין שיש לך שנתיים אחריות מלאה על תקלות בגיר/ מנוע. אם כן זאת כבר התחלה טוב. אם מתחייבים לרכוש את הרכב במחירון בסוף התקופה - פנטסטי (לגבי רכישה מאויס, לאוו דווקא לגבי המגאן הספציפית הזאת).

ברור לי שהפרנקופילים בפורום יגידו דברים אחרים. זאת דעתי האישית.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הכנסתי את הנתונים האלה למחירון ועושה רושם שאתה פשוט משלם מחיר מחירון משוקלל על הרכב (בשקלול ליסינג וק"מ) ככה שאין כאן איזו עסקה מיוחדת או דיל בלתי רגיל.

אני היייתי מעדיף רכב פרטי זקן בשנתיים-שלוש עם ק"מ נורמלי יחסית לשנתון ועם עבר לא ליסינגי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בימים האחרונים קניתי את הרכב החדש שלי מאוויס,

ואני רק יכול להמליץ בחום,

החברה טיפלו באדיבות ושמחו להביא לי את הרכב עם נהג למקום העבודה שלי כדי שאוכל לבדוק אותו באותו היום,

כמובן שהבדיקה שלהם יצאה סטרילית ונקיה , אבל לאחר בדיקה במכון בלתי תלוי [מיבדק הרצליה] הם הסכימו לתקן כל ליקוי שימצא,

וכן קיבלתי כבר הזמנות עבודה למוסך מורשה טויטה בעיר מגורי ,מחר הרכב יכנס למוסך ליישור קו על חשבונם :-)

גם הם נותנים לי אחריות של שנתיים או 20K ק"מ.

כמובן שהיסטורית הטיפולים, השקיפות המלאה וההורדה במחיר בעקבות היות הרכב ליסינג תפעולי הצמוד לנהג יחיד,

יגרמו לי לחזור ולקנות מהם וגם להמליץ לקרובים שלי בחום.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אין קשר לפרנקופילים , אלא למציאות הפשוטה שהמאגאנים ממודל 2005 ומעלה מגלות אמינות טובה מאוד ללא כל בעיות מיוחדות.

מחיר המחירון של לוי יצחק משקף אינטרסים שונים ומשונים לאוו דווקא את טיבו האמיתי של הרכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בתור אחד שנהג בזמן האחרון על מגאן לא מעט,

אכלתי קש [במילים עדינות] מ:

מפתח ההצתה,

מהגיר המטורלל.

בעיקר מעצבן,

ספציפית הדגם שנהגתי עליו היה שנת 2007 , אולי מאז הדברים השתפרו ,אבל אני בספק.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לכרטיס ההנעה של הרכב , אני עם 2 מאגאנים לא סבלתי ממנו כלל , הוא תפקד ללא כל בעיה.

גם בשאר הרכבים הכרטיס תפקד ללא שום בעיה , ומלבד החלפת בטריה לא נזקקנו לשום טיפול במערכת הנ"ל.

פורסם

מדובר על אוטו נוסף לאישתי,

לי יש ליסינג,

עם ההתחייבות על הגיר והמנוע והתיקון שהובטח לא כדאי?

פורסם
אין קשר לפרנקופילים , אלא למציאות הפשוטה שהמאגאנים ממודל 2005 ומעלה מגלות אמינות טובה מאוד ללא כל בעיות מיוחדות.

מחיר המחירון של לוי יצחק משקף אינטרסים שונים ומשונים לאוו דווקא את טיבו האמיתי של הרכב.

בוא תספר לאחותי על אמינותה המופלאה של המגאן 06' שלהם..

1. מיד לאחר הקנייה הוחלפו שסתומים בגיר - 1250 ש"ח.

2. סליל הצתה נפח את נישמתו ב 65,000 ק"מ - עלות של 650 ש"ח.

3. מפוח מאוורר פנימי נישרף - 1500 ש"ח (נידרש פירוק כל לוח המחוונים).

4. וגולת הכותרת - בית הטרמוסטט שעשוי פלסטיק ניסדק, וכתוצאה מכך חדר שמן מנוע למערכת הקירור.

הנזק - רדיאטור חדש, 4 צינורות מיים שהיו נפוחים מהשמן וסט פקקים חדש, לא רציני, סיפור של 8500 ש"ח !

כל התיקונים בוצעו במוסך המכונן בת"א, מאחר וקשה מאד להשיג למגאן II חלקים תחליפיים.

מצטער, קשה לי להמליץ למישהו לקנות מכונית כזו ולא סתם היא נמכרת בעשרות אלפי שקלים פחות מהמאזדה 3.

ואם כבר החלטת לקנות מגאן, בדוק אותה היטב - מכונית מוזנחת תעלה לך ביוקר !

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שוב לפני שהיה לי רכב כזה אהבתי את הנוחות שלו והמרווח,

לאחר שנהגתי עליו וסבלתי מהתקלות שלו אני לא אוהב בו אפילו את הבורג שמחזיק את התא כפפות.

למזלי הרכב הינו רכב ליסינג .

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נתנו לי אחריות מלאה על הגיר והמנוע לשנתיים, והתחייבות לטרייד אין עתידי (אותו אחוז הנחה שאני מקבל עכשיו הוא אחוז ההנחה שאקבל בעתיד).

הרכב הוא בעיקר לאשתי לנסיעות לא ארוכות – חשוב לי רכב מרווח ובטיחות

לא יודע נראה לי שבמחיר הזה, בהתחשב בכך שאני מכיר את אוויס כי הרכב ליסינג שלי מהם, נראה לי עסקה טובה?

לגבי הרנו הייתה לי פעם, מחבב את הרכב, לא יותר מזה ואישתי דווקא אהבה

פורסם
בוא תספר לאחותי על אמינותה המופלאה של המגאן 06' שלהם..

1. מיד לאחר הקנייה הוחלפו שסתומים בגיר - 1250 ש"ח.

2. סליל הצתה נפח את נישמתו ב 65,000 ק"מ - עלות של 650 ש"ח.

3. מפוח מאוורר פנימי נישרף - 1500 ש"ח (נידרש פירוק כל לוח המחוונים).

4. וגולת הכותרת - בית הטרמוסטט שעשוי פלסטיק ניסדק, וכתוצאה מכך חדר שמן מנוע למערכת הקירור.

הנזק - רדיאטור חדש, 4 צינורות מיים שהיו נפוחים מהשמן וסט פקקים חדש, לא רציני, סיפור של 8500 ש"ח !

כל התיקונים בוצעו במוסך המכונן בת"א, מאחר וקשה מאד להשיג למגאן II חלקים תחליפיים.

מצטער, קשה לי להמליץ למישהו לקנות מכונית כזו ולא סתם היא נמכרת בעשרות אלפי שקלים פחות מהמאזדה 3.

ואם כבר החלטת לקנות מגאן, בדוק אותה היטב - מכונית מוזנחת תעלה לך ביוקר !

אתה מקיש ממקרה ספציפי לכלל, לי יש נסיון עם 2 רכבים + עוד 22 רכבים שאני אחראי עליהם בחברה ולאף אחת מהן לא היו בעיות מהסוג שאתה מתאר.

רכב אחד ספציפי לאחר 31 חודש החליף שסתומי גיר , וזהו, כל השאר נסען ממוצע שנתי של 40K ק"מ ללא כל בעיה.

פורסם

כבעלים של רכב מהמשפחה (סניק) אני גם מצטרף לממליצים במיוחד אם הנסועה לא תהיה גבוהה - ואתה מתכונן להחזיק את הרכב הרבה זמן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...