Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שאין למהר להסיק מסקנות ממקרה בודד, ניסיתי להדגיש שהמגאן II, בניגוד ליונדאי גטס או מאזדה 3, אינה סובלת הזנחה, וזה נאמר לי ע"י מנהל העבודה במוסך שיש לו ניסיון רב עם המכוניות הללו.

לטענתו, מכוניות כאלו מיד פרטית הפגינו אמינות משביעת רצון בסה"כ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לסיכומו של עניין-

האישה: אוהבת את האוטו

העסקה: מכיר את החברה והיא חברה אמינה ויש לי תחושת ביטחון בקנייה,

המחיר טוב, לא מצאתי מחיר יותר נמוך תכלס

בהתחשב במה שאני צריך...

אוויס התחייבו להחליף את הבלמים, בגלל הבדיקה

ובנוסף-

אחריות גיר ומנוע שנתיים

חודש ראשון אחריות על הכול

והתחייבות לטרייד אין כמו שציינתי בתום השלוש שנים

האישה אהבה , מה שנקרא: :lol:sooner or later we all lose our bolls

מה שנקרא- מזל טוב קניתי...

ו...

נגמר המונדיאל, ארגנטינה בחוץ

פורסם

תתחדש :) ושלא תצטרך להשתמש באחריות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אין קשר לפרנקופילים , אלא למציאות הפשוטה שהמאגאנים ממודל 2005 ומעלה מגלות אמינות טובה מאוד ללא כל בעיות מיוחדות.

מחיר המחירון של לוי יצחק משקף אינטרסים שונים ומשונים לאוו דווקא את טיבו האמיתי של הרכב.

דווקא ככל הידוע לי לוי יצחק הוא היחיד שעושה סקרי שוק אובייקטיביים ועובדה שגם חברות הביטוח משתמשות במחירון שלו. איזה אינטרסים יש לו?

פורסם
בוא תספר לאחותי על אמינותה המופלאה של המגאן 06' שלהם..

1. מיד לאחר הקנייה הוחלפו שסתומים בגיר - 1250 ש"ח.

2. סליל הצתה נפח את נישמתו ב 65,000 ק"מ - עלות של 650 ש"ח.

3. מפוח מאוורר פנימי נישרף - 1500 ש"ח (נידרש פירוק כל לוח המחוונים).

4. וגולת הכותרת - בית הטרמוסטט שעשוי פלסטיק ניסדק, וכתוצאה מכך חדר שמן מנוע למערכת הקירור.

הנזק - רדיאטור חדש, 4 צינורות מיים שהיו נפוחים מהשמן וסט פקקים חדש, לא רציני, סיפור של 8500 ש"ח !

כל התיקונים בוצעו במוסך המכונן בת"א, מאחר וקשה מאד להשיג למגאן II חלקים תחליפיים.

מצטער, קשה לי להמליץ למישהו לקנות מכונית כזו ולא סתם היא נמכרת בעשרות אלפי שקלים פחות מהמאזדה 3.

ואם כבר החלטת לקנות מגאן, בדוק אותה היטב - מכונית מוזנחת תעלה לך ביוקר !

נראה לי שעבדו עליך עם המחירים.

אצלי המגאן היא גם 2006 (יד ראשונה בנזין ידנית).

עד ההיום הוחלף נגד מהירויות של בקרת האקלים הדיגיטלית (כ 1100 ש"ח), בית טרמוסטט (2300 ש"ח) ופולי אלטרנטור (פולי עם קלאץ' חשמלי 2100 ש"ח). הכל בחלקים חדשים ומקוריים במוסך מורשה רנו.

פרט לזה 0 תקלות והאוטו כבר עם כמעט 140,000 ק"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
דווקא ככל הידוע לי לוי יצחק הוא היחיד שעושה סקרי שוק אובייקטיביים ועובדה שגם חברות הביטוח משתמשות במחירון שלו. איזה אינטרסים יש לו?

אם הוא עושה סקרי שוק איך אתה מסביר את העובדה שרוב המכוניות נסחרות מעל או מתחת למחירון (כתלות בדגם. לא ברכב הספציפי) בלא מעט אחוזים?

מתי ראית למשל אמריקאית נמכרת בקרוב לאפילו 20% מתחת למחירון?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם הוא עושה סקרי שוק איך אתה מסביר את העובדה שרוב המכוניות נסחרות מעל או מתחת למחירון (כתלות בדגם. לא ברכב הספציפי) בלא מעט אחוזים?

מתי ראית למשל אמריקאית נמכרת בקרוב לאפילו 20% מתחת למחירון?

האמת שלא ראיתי, ואני מודה שאני לא עוקב, אבל חלק ניכר מהמכוניות שנמכרות מעל המחירון זה בשיטת מצליח - אתה מפרסם שהטרנטה שלך, חמודה ככל שתהיה, שווה 100 אלף שקל, ומצליח לקבל עליה 80. עכשיו מה זה משנה שהיא מגרדת את ה 50 בקושי? אתה מבחינתך הצלחת והמכירה הזאת לא משקפת את השווי.

מה שהתכוונתי קודם, וטעיתי בניסוח, זה ששוב - ככל הידוע לי - לוי יצחק פועל באופן עצמאי ובודק נטו שווי של רכבים על פי הערכות מומחים. זה לא כמו מחירונים של לוחות שעושים ממוצע של המחירים שמפורסמים במודעות ומחירי סגירת המכירה שכמו שכתבתי יכולים שניהם להיות הרבה יותר גבוהים מהשווי האמיתי של האוטו.

אם יש משהו שאני לא יודע אשמח להשכיל, אבל ממה שקראתי עד היום לוי יצחק יחסית אמין וכאמור מהווה קנה מידה גם לחברות הביטוח.

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

לוי יצחק? כן, הוא פועל באופן עצמאי ושומר על האינטרסים שלו ושל חברות הליסינג הגדולות....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לוי יצחק פועל באופן עצמאי ובודק נטו שווי של רכבים על פי הערכות מומחים. זה לא כמו מחירונים של לוחות שעושים ממוצע של המחירים שמפורסמים במודעות ומחירי סגירת המכירה שכמו שכתבתי יכולים שניהם להיות הרבה יותר גבוהים מהשווי האמיתי של האוטו.

יש לך טעות בסיסית. מה שקובע את השווי האמיתי של האוטו הוא בכמה הוא נמכר בפועל, לא כמה כתוב במחירון התיאורטי.

מה זה משנה אם להערכת "מומחים" מכונית X שווה 50,000 שקל, אם היא נמכרת ב-30,000 שקל, או אם מכונית Y שווה

להערכת אותם "מומחים" 20,000 שקל ובשוק היא נמכרת ב-25,000 שקל? זה לא משנה, כי מה שקובע את הערך הוא מה

שהשוק עושה. לוי יצחק מתיימר לקרוא את השוק - אבל בפועל במקרים לא מעטים הוא מפספס ובגדול את המצב האמיתי,

והמחירון שלו הוא במקרה הטוב נקודת פתיחה למיקוח מעלה או מטה.

לגבי מגאן "לא אמינה" ו"בלי שוק", תרשו לי להצטרף למחנה מנפצי הבועה. בתור מחזיק של מגאן שנייה, שתיהן נטולות כמעט

לחלוטין מתקלות (יותר נכון - לראשונה דור ראשון מ-1999 תקלה אחת שכוסתה באחריות, לשנייה מדור שני 2006 לא היו

תקלות). הראשונה נמכרה במעט מעל מחירון (שלא היה נמוך במיוחד) תוך פחות משבוע ואחרי 4 שנות בעלות, השנייה

ממשיכה לשרת את המשפחה ואני בטוח שבמצבה ועם המחירון שהפעם דווקא כן קיבל מכה קלה בכנף, תקבל מחירון בנקל.

פורסם

לגבי אמינות הדור הראשון אני מסכים לחלוטין היתה לי אחת 5 דלתות שהיתה אמינה כמו שעון שוויצרי התלבטתי הרבה מאוד לפני שמכרתי אותה, הקונה המאושר דיווח שהרכב עבר את ה 200K מזמן ועדיין חוץ מטיפולים שוטפים פשוט להניע ולנסוע.

לגבי הדור ה 2 כמו שכתבתי הרכב עשה לי לא מעט צרות שלא לדבר על הבדלי הנהיגה בין שני הרכבים,

יקח לי הרבה מאוד זמן לחזור למותג רנו ,לא משנה כמה יצהירו שאין תקלות ו"לא רואה מוסך", מי שנכווה ברותחין יזהר בצוננים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...