Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונית קטנה ב- 30 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

אני מעוניין לקנות מכונית קטנה בתקציב של 30 אלף ש"ח, כמובן שתהיה חסכונית וכמה שיותר אמינה....

המליצו לי בינתיים על שני רכבים:

פיאט פונטו ספייס 2004/05 ידנית או דייהטסו סריון 2000/01

אשמח לתגובות על רכבים אלו ועל עוד אפשריות....תודה

פורסם

שני הרכבים חיסכוניים מאוד,

פונטו יותר נוחה, יותר בטיחותית, יותר מהנה לנהיגה, יותר חדשה.

סיריון נהנית ממוניטין של אמינות.

הערה קטנה - לדעתי, סיריון מומלצת עם מנוע 1300 סמ"ק (מנוע 1000 סמ"ק חלש ו"נגמר" יותר מהר).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם מדובר ברכב שרוב נסיעותיו (ומומלץ שכולן...) תהיינה בעיר,הייתי ממליץ לשקול גם יונדאי אטוס מהשנים 2003-2004.

מדובר ברכב עירוני אידיאלי למי שאין לו דרישות ביצועים/פוזה.

הדגם הידני חסכוני,הביטוח זול,הטיפולים זולים,האמינות יוצאת מן הכלל.

הרכב מפתיע הן בנוחותו והן בנוחות הנסיעה,מימדיו,בסיס הגלגלים ושטח המראות מאפשרים כושר תמרון עירוני יוצא מן הכלל והוא באמת נכנס (כמעט) לכל חור (חור=מקום חניה קטן...)

הנסיעה מחוץ לעיר במהירויות בינעירוניות "מקובלות" אינה נעימה והרכב הגם שעושה את העבודה נאמנה אינו בנוי לסוג כזה של נסיעה.

לדרישות שהצבת הוא מתאים בהחלט.

ולגבי כל רכב שתבחר ובמיוחד כשמדובר במכוניות קטנות שחלקן כמעט בן עשור,הקפד לרכוש רכב שמור ומטופל עם היסטוריה שניתן לאמת. קילומטרז' נמוך ומעט ידיים גם אלו מומלצים.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ממליץ להוסיך לרשימה שרייד סדאן עם מנוע 1.5. היא חסכונית כימעט עמו סיריון 1 ליטר, אבל גדולה וחזקה ממנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ביונדאי אטוס המנוע יותר קטן משל פיאט.

אני ממליץ בחום לא על דייהטסו אלא על טויוה יאריס אוט' 1.3 ממש רכב כיפי ומהיר לנהיגה.

פורסם

יאריס היא מכונית טובה, אבל היא נמכרת במחיר מופקע שהוא מעבר ל30K עבור אקזמפלרים טובים. ב-30K מדובר או על מנוע 1000 או על רכב שעבר קרוב ל-300,000ק"מ.

אקזמפלר עם קילומטרז' סביר שנת 2001 עולה בסביבות 45K (לדעתי מחיר מופקע לחלוטין, במחיר כזה אפשר לקנות גולף עם מנוע 2300).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...