Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו במוסך, שגבה לנו עבור בדיקה 150 ש"ח, ואמר לנו שצריך להחליף מדחס, וצריך להחליף צנור שנקרע.

אם נעשה אצלו זה 2500 ש"ח - הוא בונה משהו חדש, תושבת רצועה וכל מיני דברים, שלא הבנתי כ"כ (אשתי היתה במוסך)

הוא אמר לי, שאני יכול למצוא מוסכים שיש בהם מדחס משופץ\מפרוקים, וזה יעלה לי 1000-1500 ש"ח

אנו גרים בפ"ת, אני מוכן ל"הרחיק" עד לתל אביב.

מישהו יכול להמליץ על מוסך אמין וכזה שיש לו מדחס, או ידע להפנות אותי למוסך אחר שיהיה לו ?

תודה.

פורסם

מדחס מפירוק עולה 400 שקל בערך, עבודה וואקום גז עוד 500 בערך , מייבש שחובה להחליף גם 250 שקל.

גש למאגר בראשל"צ ותשאל אותם אם יש להם, או שתיצור אתם קשר טלפונית, תחפש את המס' טלפון בגוגל.

אל תתעסק עם משופצים, בררוב המקרים הם סתם נצבעים יפה. אחריות על מדחס מפירוק יש לה בערך חודש או חודשיים, אפשר לבדוק את המדחס גם כשהוא מפורק מהרכב בכדי לבדוק שהוא פחות או יותר תקין, כשאתה קונה אותו תבדוק שהפולי מסתובב טוב, ושהקלאץ מסתובב חלק וחופשי, תסתכל על החיבורים שלו איפה שהברגים בכדי לזהות אם יש שם שמנוניות יתר בכדי לשלול דליפה מהמדחס.

וזה בגדול מה שתוכל לעשות,חובה שתגיע עם הרכב שלך, תקח את המדחס לרכב ותבדוק אותו אחד לאחד עם הישן, שמבחינת תושבות ומיקום צינורות וגודל יושב בול, אם לא שיחפש לך אחד אחר.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

קודם כל יפה שהמוסך שלך גבה ממך 150 שקל על בדיקה.

שנית, מה הוא מתכוון לבנות לך שם?

מדחס מפירוק יכול לעלות סביב ה 500 שקל, מדחס חדש דנדש סיני יעלה לך 1300 שקל.

מה הבעיה \סימפטומים, תן עוד נתונים,ייתכן ובכלל לא מדובר במדחס,רק בשביל להבין מה הולך שם,המדחס בלאונה מוגן הגנה כפולה, גם נגד עומס ייתר וגם במידה ואין גז במערכת,כך שלפי דעתי האישית בלבד : בשביל לגמור את המדחס צריך הרבה מזל שלילי או פשוט בלאי של המון שנים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תתפלא לשמוע.

אני לא מבין על מה הוא רוצה 2500 שקל, שווה לך להוציא סכום כזה על מדחס מזגן? על רכב כזה?!

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

ראשית, תודה על התגובות !

1) מה זה "המאגר" בראשל"צ ? (זה מוסך ? פתוח בשעות של מוסכים ... ?)

השאלה היא גם, אם אני יכול לאבחן שהמדחס הוא אותו מדחס, בעיני - הבלתי מקצועית.

2) 2500 אכן נראה לי מוגזם.

אגב, הפרוט הוא כזה:

- מדחס חדש

- תושבת מדחס חדשה

- חגורה

- צנור דחיסה חדש (נקרע)

- מיבש פילטר חדש

(ואני מניח שגם מלוי גז וואקום)

3) לסוברו_לויאל - כן, כדאי להוציא 1000-1500 על מזגן (2500 אכן קצת גבוה) כי החלופה היא לקנות מכונית חדשה. ולא נראה לי שהסובארו הזאת הולכת למות בקרוב...

פורסם

אבי שלום רב, וברוך בואך לפורום!

כמקורב לנושא הרכב, ולסובארו רכב שאהוב עלי בפרט, שעם כאבי לב, שומע שהם הולכים להעלם ממדינתו הקטנה, בגלל נושא הגריטה, ובגלל בצע כסף של 3000שקל, אני מאד מעריך אותך, שברצונך לשמר את הרכב, ועם זאת לא לחסוך בנוחיות הנסיעה, ולשדרג אתו במזגן תקין.

אך גם לדעתי, 2500, שהוא כמעט מחיר הגריטה, הוא גבוה לדעתי, ואני ממליץ לך להמתין בסבלנות, ותקבל המלצה, על בעלי מקצוע אמינים בתחום המזגנים, שישפצו/יתקנו את הקיים, או ירכיבו לך מזגן מפירוק, במקסימום 1000 שקל, ואפילו פחות.

המתן למחר, ואספק לך מבחר בעלי מקצוע באזור פתח תקווה, או תל אביב, המומלצים תמיד בפורום זה.

שווה לחכות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אבי שלום רב !

פנה בבקשה לעופר קצב:

http://caraircondition.allbiz.co.il/default.asp

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך