Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפה 106 ראלי בפונטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחים שלי כמו שאתם רואים אני חדש כאן בפורום אבל אני קורא אותו באדיקות ואני אוהב את הכתבות של תומר ואחרים

עכשיו יש לי שאלה ברשותי פיאט פונטו מודל 96 שעברה 240 אלף קילומטר והיתה לשעבר צבאית המחירון שלה אחרי ההורדה הוא בסביבות ה16 אלף שקל רציתי למכור אותה אבל לא הייתי כול כך רציני בגלל שהשקעתי בה מערכת צמיגים ועוד טיפולים ותוספות , לפני שבוע תפסה את עייני מודעה למכירה 106 ראלי או החלפה ישר התקשרתי לבן אדם וקבענו להיפגש , הראלי מודל 96 יד שניה עם הרבה תוספות כגון מזגן חלון בגג אגזוז של רמוס חדש עם תקן וקפיצי הנמכה ועוד שטויות הבעיה האוטו הוא שיש לה הורדת ערך של 2 אחוז עקב רוורס לא נכון ויש מכה קלה בקצה השלדה והאוטו עבר 180 אלף קילומטר שזה די הרבה וצריך לעשות טסט עוד חודש

עכשיו לשאלה הבן אדם דורש 7000 אלף שקל תוספת האם שווה יש לציין שהאוטו נבדק והוא במצב מעולה כולל ספר טיפולים במוסך מורשה פיז'ו עוד דבר אשר מטריד אותי הוא שהבן אדם העביר בעלות יום לפניי שבאתי הוא טוען ששכח להעביא את הבעלות בגלל השביתות האם הוא סוחר רכבים ? למרות שראיתי את האוטו אצלו בבית ונכנסתי לבית שלו ובסה"כ בן אדם דיי חביב שמעוניין למכור את האוטו עקב קבלת אוטו מהעבודה ולתת את הפונטו לאישתו

האם העסקה נשמעת לכם משתלמת או שיש להוריד את הבן אדם

דרך אגב מחירון ראלי 96 הוא 24 אלף לפני כול התוספות של מזגן יד וחלון בגג

תודה לכול העונים ברק

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם זו ראלי שחורה מהעיתון אל תיגע בה!!! המודעה מתפרסמת כבר חודשיים בערך.

אני ראיתי את הרכב והוא נראה סבבה אבל הבחור בטוח סוחר אז לא לקחתי צ'אנס.

זה גם לא כזה מחיר מציאה לרכב עם קילומטרג' כ"כ גבוה וקצה שילדה למרות התוספות.

תישאר עם הפונטו בינתיים.

אם אתה מחליט ללכת עליה בכל זאת אתה יכול להוריד לו עוד את המחיר כי אני הגעתי איתו לפחות בטלפון וזה היה כשהמחירון היה יותר גבוה.

פורסם

הראלי בצבע לבן ,והיא לא ממודעה בעיתון המודעה פורסמה באינטרנט הבן אדם מחולון וממה שהבנתי אבא של הבחור הוא סוחר רכבים ויש לו מגרש אבל הראלי לא היתה במגרש ב100 אחוז למה הבן אדם גר לי דוד שלי והוא ראה אותה כמה פעמים והקילומטר'ז הוא מקורי לפני ספר הטיפולים ולפי מוך שבדק את האוטו

פורסם
הראלי בצבע לבן ,והיא לא ממודעה בעיתון המודעה פורסמה באינטרנט הבן אדם מחולון וממה שהבנתי אבא של הבחור הוא סוחר רכבים ויש לו מגרש אבל הראלי לא היתה במגרש ב100 אחוז למה הבן אדם גר לי דוד שלי והוא ראה אותה כמה פעמים והקילומטר'ז הוא מקורי לפני ספר הטיפולים ולפי מוך שבדק את האוטו

מה זה משנה אם היא עמדה במגרש או לא?

יש ספר טיפולים? גש למוסך מורשה ובדוק אם הספר מהימן והק"מ נכון.

אתה אומר שהאוטו במצב מצויין וכו' אחרי בדיקה...בדוק אותו במכון וקבל תמונה על מצב האוטו.

אתה יודע שיש קצה שילדה, ככה שלא מוכרים לך חתול בשק, בדוק כמה זה משמעותי וזהו.

אנשים, יש מכוניות מסוחרים שהן במצב בסדר גמור.

DAVIX, אתה קנית ראלי ממישהו שלא היה סוחר ולא זכור לי שהאוטו שלך במצב כל כך טוב...אני מאמין שרוב ה-106 ראלי שסוחרים מוכרים לא יהיו במצב פחות טוב מהראלי שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מה זה משנה אם היא עמדה במגרש או לא?

יש ספר טיפולים? גש למוסך מורשה ובדוק אם הספר מהימן והק"מ נכון.

אתה אומר שהאוטו במצב מצויין וכו' אחרי בדיקה...בדוק אותו במכון וקבל תמונה על מצב האוטו.

אתה יודע שיש קצה שילדה, ככה שלא מוכרים לך חתול בשק, בדוק כמה זה משמעותי וזהו.

אנשים, יש מכוניות מסוחרים שהן במצב בסדר גמור.

DAVIX, אתה קנית ראלי ממישהו שלא היה סוחר ולא זכור לי שהאוטו שלך במצב כל כך טוב...אני מאמין שרוב ה-106 ראלי שסוחרים מוכרים לא יהיו במצב פחות טוב מהראלי שלך.

אני קניתי ראלי שידעתי כמה קילומטרים עברו עליה, אני קניתי ראלי במצב גרוע, אבל בראש שקט, ובמחיר הולם.

פורסם
אחים שלי כמו שאתם רואים אני חדש כאן בפורום אבל אני קורא אותו באדיקות ואני אוהב את הכתבות של תומר ואחרים

עכשיו יש לי שאלה ברשותי פיאט פונטו מודל 96 שעברה 240 אלף קילומטר והיתה לשעבר צבאית המחירון שלה אחרי ההורדה הוא בסביבות ה16 אלף שקל רציתי למכור אותה אבל לא הייתי כול כך רציני בגלל שהשקעתי בה מערכת צמיגים ועוד טיפולים ותוספות , לפני שבוע תפסה את עייני מודעה למכירה 106 ראלי או החלפה ישר התקשרתי לבן אדם וקבענו להיפגש , הראלי מודל 96 יד שניה עם הרבה תוספות כגון מזגן חלון בגג אגזוז של רמוס חדש עם תקן וקפיצי הנמכה ועוד שטויות הבעיה האוטו הוא שיש לה הורדת ערך של 2 אחוז עקב רוורס לא נכון ויש מכה קלה בקצה השלדה והאוטו עבר 180 אלף קילומטר שזה די הרבה וצריך לעשות טסט עוד חודש

עכשיו לשאלה הבן אדם דורש 7000 אלף שקל תוספת האם שווה יש לציין שהאוטו נבדק והוא במצב מעולה כולל ספר טיפולים במוסך מורשה פיז'ו עוד דבר אשר מטריד אותי הוא שהבן אדם העביר בעלות יום לפניי שבאתי הוא טוען ששכח להעביא את הבעלות בגלל השביתות האם הוא סוחר רכבים ? למרות שראיתי את האוטו אצלו בבית ונכנסתי לבית שלו ובסה"כ בן אדם דיי חביב שמעוניין למכור את האוטו עקב קבלת אוטו מהעבודה ולתת את הפונטו לאישתו

האם העסקה נשמעת לכם משתלמת או שיש להוריד את הבן אדם

דרך אגב מחירון ראלי 96 הוא 24 אלף לפני כול התוספות של מזגן יד וחלון בגג

תודה לכול העונים ברק

האם מדובר בראלי הלבנה של בחור שגר ליד אורט חולון??

אגזוז רמוס?

סנרוף?

פורסם

יפה מאוד ונסעת יפה חבר שלי רצה לקנות אותה ובסוף החליט לוותר בגלל הקילומטרז' הגבוה יחסית

אני לא חושב שהבן אדם סוחר כי הרכב אם אני לא טועה משמש את אימו(הרכב חונה לפעמים) באיזור של קניון הזהב

תקח את האוטו לבדיקה אם המכה בקצה השלדה לא משמעותית ואין תקלות אחרות ברגב תנסה להסתדר איתו על הכסף(משהו בכיוון ה5000) ותעשה את ההחלטות שלך..בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה

ותעדכן אותנו

פורסם

אתה יכול להגיד איפה הרכב עומד? אולי אני אעבור שם מאוחר יותר ואני אסתכל קצת על האוטו...

בכל מקרה אם לאוטו יש שלדה הייתי מעדיף להתרחק ממנו.

פורסם

חברה אני לא חושב שזה במקום להגיד לי לא לקחת את האוטו כי יש לו קצה שילדה ואחר כך לבקש את הטלפון של הבן אדם כדי לקנות אותה לעצמו בקשר לזה שהוא סוחר רכב גם אני חושב שלא כי אמו נוהגת רוב הזמן על האוטו אבל ידוע לי שאבא שלו סוחר רכב

ושלא תבינו אותי לא נכון אין לי כלום נגד סוחרי רכב פשוט צריך לבדוק אותה שבעתיים מרכב רגיל

עכשיו בקשר לקילומטרז' זה די גבוה אבל אם זה גבוה אז מה שלי ???

והאם יש סיכויי שאני ימכור אותה בעתיד במחיר שפוי למה אני לא רוצה להפסיד

ידוע לי שראלי קונים מעל המחירון ,עכשיו ראלי עם קצה שלדה של 2 אחוז קונים לא קונים

והאם אם כול התוספות היא שווה מחירון או פחות תודה לעונים ולהפסיק לבקש ממני את הטלפון אלא אם כן אני ירד ממנו אני יפרסם את האוטו

פורסם
רגע, לאוטו יש מכת שאסי?

אם כן אז תישאר אם הפונטו וחפש לך ראלי עם שלדה נקייה.

אתה יכול להגיד איפה הרכב עומד? אולי אני אעבור שם מאוחר יותר ואני אסתכל קצת על האוטו...

בכל מקרה אם לאוטו יש שלדה הייתי מעדיף להתרחק ממנו.

יפה מצידך... :roll:

פגיעה בקצה שילדה? לא כולן נבלות...

ברק, אם האוטו נראה שמור ויש היסטוריה מלאה הייתי מציע לקחת לבדיקה במכון,

שם יוכלו לתת לך חוות דעת מהימנה יותר ממה שתקבל בפורום:

"שילדה? אל תגע... אבל אפשר לקבל את הטלפון?"

אם תוכל להגיע למוסך מקסיקו בנתניה, כן ייטב.

לפרטים מלאים על המקום, בצע חיפוש.

אני קניתי ראלי במצב גרוע, אבל בראש שקט, ובמחיר הולם.

יציאת השבוע. :lol:

בהצלחה, בכל מקרה :!:

דניאל

MCS 2008

פורסם

בוא נחשוב בהיגיון , מי ייגע באוטו שלך ?

אף בן אדם נורמאלי לא ירכוש את הרכב שלך אפילו בחצי מהמחירון הנמוך

בלאו הכי של הפונטו , פונטו צבאית לשעבר עם מספר ק"מ אדיר של 240.

מתכון להתקע עם הרכב .

עכשיו מי כן יקנה / יחליף את האוטו - נכון! , סוחר .

אבל לך כמובן לא אכפת לאן הרכב יתגלגל , העיקר שתפטר ממנו .

בכל מקרה לדעתי עדיף לך להוסיף את הסכום ולקחת את הרכב במידה וכמובן

הפגיעה היא פגיעת קצה שלדה בלבד שלרוב אין לה כלל משמעות.

תחשוב טוב טוב וכמובן שלא תתחרט שהאפשרות הזו ברחה לך מהיידים

אחרי הכל גם ראלי עם קצה שלדה מוכרים קצת מעל המחירון .

קצה שלדה , קצה שלדה בדרך כלל היא לא פגיע רצינית באחד מקורות הרכב

וב 106 לא קשה במיוחד ליצור פגיעה כזו , הפגיעה לא מהווה סיכון בטיחותי ,

וכמובן לא משנה את התנהגות הרכב רק את שכירותו ( תלוי ).

לרכישת רכב עם קצה שלדה יש בדרך כלל מעצור / מחסום פסיכולוגי .

תבדוק את הרכב , תבדוק את מהות הפגיעה , תסתדר במחיר

ותתחדש.

פורסם

תודה דניאל על העזרה ואני מחר לוקח את האוטו לקומפיוטסט בראשון לציון והבן אדם מתחייב שזאתי המכה היחידה ואם יש עוד פגיעות בשילדה הבן אדם משלם את הבדיקה ככה שאני הולך בראש שקט הוא גם מתחייס לגבי מנוע וגיר ויש מצב שמחר יש לי ראלי

לגבי המחיר הבן אדם עקשן אבל מנסה להסתדר איתו נראה כבר, תודה לכול מי שעזר ואם יש לכם עוד דעות או תגובות אשמח לשמוע , דעות בקשר לכך אם בעתיד אני יכול למכור אותו במחיר שאני לא יפסיד עליו

• תוכן חדש...