Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת עם הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אני ועוד 3 חברים החלטנו לרדת לאילת בעקבות הרגילה שקיבלנו..

רציתי לדעת באיזו דרך הכי טוב לנסוע? אנחנו יוצאים מאזור עכו בצפון..

התיכנון הוא בינתיים לנסוע לבית שאן ומשם לרדת לכביש הבקעה מה אתם אומרים?

פורסם

עכו,יגור, מחלף תות, כביש 6 עד הסוף, קצת לפני באר שבע. עוקף באר שבע, דרך מצפה רמון לסוף של כביש הערבה.

זאת הדרך הכי מהירה, הכי יפה ועם הכי פחות משטרות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הדרך הכי קצרה, היא אכן דרך דרך הבקעה, אבל תקחו בחשבון שממפגש הבקעה עד לכביש הערבה אין עצירות על הכביש (אם לא מכלילים את עין גדי).

אתם חיילים אז עדיף שלא תעלו לכביש 6, אתם עלולים לקבל חשבון בזמן שאתם בבסיס ועד שתגיעו לבית ותזכרו לשלם אותו, הוא עלול לתפוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי גם הכי מהר והכי יפה זה דרך מצפה.. ואגב שנה שעברה 4 פעמים עברתי שם ומה שנדיר לא ראיתי נמיידת 1 בדרך! לא הלוך ולא חזור..

פורסם

מה שמוזר לי ,אני תמיד נוסע דרך מצפה רמון ולא דרך כביש הערבה ,אף פעם לא ראיתי ניידת שם,

לא מעט חברים שקיבלו את המלצתי למיצפה טענו שראו לפחות 3 ניידות בקטע של מיצפה, קצת מוזר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

דרך מצפה מומלץ ביותר, באמת בד"כ אין משטרות. מדי פעם הם עושים עבודה מרוכזת שם ואז יש כמה ניידות.

גם אז, אין ממש איפה להתחבא שם אז אתה רואה אותם מקילומטרים בד"כ. עדיין כביש מאוד מהיר וכיף לנהיגה.

כביש הערבה למי שלא מכיר אותו - מומלץ לשמור על מהירות חוקית. כביש מסוכן עם ראות מתעתעת, מונוטוני וניידות מתחבאות יופי יופי.

נסיעה דרך הבקעה - אני בכלל לא בטוח שקצרה יותר בהשוואה לכביש 6 או אפילו כביש החוף. בכל מקרה זה כביש מתיש. הכי נעים ומומלץ בעיני מה שהמליץ Misterb, אבל לא לסוף כביש הערבה אלא עד אילת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני מעדיף לנסוע בכביש 6 עד שהוא הופך לכביש 40.

אז יש את האופציה של 31 דרך ערד או להמשיך לבאר שבע ולפנות לכביש 25 דרך דימונה (שתי האופציות טובות).

מים המלח ממשיכים ישר (על 90 קמ"ש) עד אילת.

פורסם
עכו,יגור, מחלף תות, כביש 6 עד הסוף, קצת לפני באר שבע. עוקף באר שבע, דרך מצפה רמון לסוף של כביש הערבה.

זאת הדרך הכי מהירה, הכי יפה ועם הכי פחות משטרות.

זו אפשרות אחת.

אם זה בשעות לא עמוסות אז אין סיבה לקחת את כביש 6 בתשלום לדעתי.

כביש החוף עד גלילות, ומשם 2 אופציות

א. איילון עד חולות ומשם זה מתמזג לכביש 4. ממשיכים לאשדוד.

ב. כביש 5 עד מורשה, כביש עד אשדוד.

באשדוד כביש 41, ואז 7, ואז 6 (בחינם מנקודה זו!) עד שהוא מתמזג עם 40 ואז כפי שכתבת דרך מצפה רמון.

בשיזפון מומלץ ביותר לקחת ימינה ולנסוע דרך הרי אילת, זה 7 ק"מ יותר אבל לדעתי אותו זמן או פחות, ובטוח בטוח פחות תנועה ופחות משטרה.

נכנסים לאילת מאחורה :)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

נשמע לאחרונה ברשת הקשר המשטרתית:

"קחקח...שומע עובדיה? "

"שומע...קחקח"

"שמע, אני בדיוק קורא פה את הסאטלנים של איזה פורום אנא עארף...מכוניות וכאלה"

"...נו?

"קחקח...אז הם אומרים אפשר לנסוע חופשי שם ממצפה עד אילת, ואנחנו לא נתפוס אותם"

"נו..?

" מה נו יא דפוק...הזדמנות, עכשיו אני ואתה בסמוייה חודש נשב להם על הזנב...ונזמבר בהזדמנות גם את כל אלה שעושים צ'יפורים לאוטו שלהם. תאמין לי נגמור משמרת תוך שעה"

"קחח קחח...וואלה אחי אתה גאון...תאמין לי, היית צריך להיות בשב"כ, לא במתנ"ע"

פה כבר היו קשיי קליטה כי נכנסתי לחניון.

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק. זה פורום, לא צ'אט .... ולא ... SMS .... של ילדים שכותבים .... עם נקודות ..... ***

פורסם

גם אני צפוני.

אני תמיד יוצא ב 12 בלילה וב 6 בבוקר אני כבר עם הילדים בים וכך גם כל היום לפני.

אני תמיד נוסע דרך מיצפה רמון ואני פשוט חולה על הנסיעה הלילית הזאת.

בעוד שבועיים אני יורד וכבר מצפה לנסיעה הזאת.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

תבדקו כמה עולה טיסה. יש סיכוי שזה יעלה פחות מרכב ויחסוך לכם יום בכבישים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
גם אני צפוני.

אני תמיד יוצא ב 12 בלילה וב 6 בבוקר אני כבר עם הילדים בים וכך גם כל היום לפני.

אני תמיד נוסע דרך מיצפה רמון ואני פשוט חולה על הנסיעה הלילית הזאת.

בעוד שבועיים אני יורד וכבר מצפה לנסיעה הזאת.

אתה מגדיר מחדש את גבולות הנופש הפעיל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...