Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן קסרה 2001 מנוע 1600 8 שסתומים

רצועת הטיימינג נקרעה תוך כדי עמידה ברמזור .

מכונאי אחד הציע לי לעשות טיימינג בלי לבדוק ואז לראות אם יש נזק או לא ( במקום ישר לפרק ראש מנוע ) -לדבריו אם יש נזק זה לא יכול להיות יותר גרוע - מה דעתכם ??

אני ממש בנזק כאן, ומאוד הייתי רוצה לחסוך עלויות- במידה ואין בכך סיכון שזה יהיה יותר חמור

תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

פורסם

מקסימום כמה שתומים עקומים אבל בשביל זה צריך להוריד ראש:-(

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

במידה ויש נזק יותר גדול אתה עושה את העבודה אצלו או במקום אחר?

אני שואל כי זה רעיון נחמד,אבל תסכם מראש שאם הנזק יותר רציני שיקח את זה בחשבון של השיפוץ הראש.

יגעת ומצאת - תאמין. אמר רבי יצחק: "יגעתי ולא מצאתי אל תאמין, לא יגעתי ומצאתי אל תאמין, יגעתי ומצאתי תאמין".

פורסם

אני כנראה יעשה את כל מה שצריך אצלו , אבל זו לא הייתה השאלה ...

חברים אני רוצה כמה שיותר דעות בבקשה להגיב !!!

פורסם

מנסיון של שתי מכוניות

רנו אקספרס מנוע 1400 8 שסתומים נקרעה הרצועה תוך כדי נסיעה. גרר ולמוסך. מחליפים את החגורה וממשיכים לנסוע כרגיל

רנו קליו מנוע 1400 16 שסתומים רצועת טיימינג נקרעת לאחר שרצועת אביזרים הסתבכה בה. הכל במהירות אפס. גרר ולמוסך . שסתומים מעוקמים.

ההסבר המלומד שקיבלתי ככל שיש יותר שסתומים הסיכוי שהם יהיו במצב של להתעקם גדול יותר.

עכשיו תחליט אתה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כבר ענו לך בשרשור הקודם שפתחת. למה לפתוח עוד אחד? שעוד מישהו יגיד לך שיש נזק?

יש לך נזק. לך למוסך שירימו לך ראש וזהו.

נו באמת , אתה בכלל קורא מה כתבתי ? או שאתה מחליט רק לפי נשא האשכול ?

השאלה כאן היא האם יש סכיוי לגרום יותר נזק ממה שכבר נגרם אם אני רק מחליף רצועה בלי להרים ראש ??

• תוכן חדש...