Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דיון] מכוניות על בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות תחילת ייבוא המרצדס SLS, חשבתי לעצמי.

האם בשנים הקרובות, בעל ממון יוכל להכנס לסוכנות ברחוב המסגר ולהזמין פרארי או למבורגיני חדשה.

אם נשים לב בשנים, ישראל לאט לאט מתפתחת מבחינה מוטורית.

עצם החיבור לאינטרנט, גורם לאנשים לדעת על דגמים שגם לא מיובאים לארץ, וכל שנה היקף מכירת הרכבים היקרים עולה.

לאט לאט מותגים יוקרתיים נכנסים לארץ בייבוא סדיר בשנים האחרונות, פורשה ויגואר ב-96, האמר ב-2005, לקסוס ב-2006, אינפיניטי ב-2009 (מיד אחרי ההשקה באירופה מה שלא קרה עם מותגים אחרים).

גם דגמים שלא יובאו לארץ בסוף יובאו, כמו מרצדס G קלאס ב-2004, SL ב-2001.

מכירות הדגמים שעולים מעל מיליון שקל עולה כל שנה, מי דמיין לעצמו שכבר ינועו בארץ רכבים כמו אאודי R8, גרסאות RS של אאודי, גרסאות AMG של מרצדס (אפילו 65AMG), גרסאות אולטרא יקרות של אאודי A8/ב.מ.וו. סדרה 7/פורשה פנמארה וגרסאות קצה של פורשה 911 והייבוא האישי רק תורם לכך.

מה אתם חושבים על זה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אסכם בשתי מילים - היות ול99.99999999999% מהנהגים בארץ אין את הממון הנדרש כדי להיכנס לסוכנות למבורגיני ולהזמין גאיירדו חדשה, אז השתי המילים יהיו "לא מעניין".

חוץ מזה, מכוניות על זה כזה דבר שלמעט מאוד אנשים בעולם יש יכולת לקנות, ואחוז עוד יותר קטן מהם יודע מה לעשות איתן, אז ברובן אפשר פשוט לדחוף מנוע 2 ליטר של מזדה 6 ושלום על ישראל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שמה שפתח את הדלת לכניסת מותגי יוקרה זה לאו דווקא פתיחת הסוכנויות אלא דווקא האופציה של ייבוא אישי שרק הולכת ומתרחבת.

אני יכול לומר לך שבענף שלי, שבו יש המון אנשים אמידים עם רכבים כמו שציינת, האחוז מתוכם שקנו את הרכב בסוכנות מקומית מאוד נמוך, הרוב הגיע בייבוא.

למה לזרוק באויר, בוא אתן לך דוגמא חייה:

במשרד שלי יש לכמה עובדים Z4, לעובד נוסף יש פונטיאק סולטיקס, לבוס שלי SLK ו-X5.

למעט ה-SLK שנרכשה בארץ (כיד שניה לאחר חצי שנה על הכביש) כל היתר הגיעו מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות במחירים מצחיקים.

בניגוד לאלה שטוענים ש"אין מה לעשות בארץ עם רכבים כאלה" אני דווקא טוען שכן יש מה לעשות עם מכונית על בארץ, ועוד איך יש מה לעשות איתה, אבל אני לא רואה סיבה לפתוח פה סוכנויות של פרארי\למבורגיני וכו' כי עלות המערך שהם יידרשו להקים במטרה לשווק ולטפל במכוניות האלה לא בטוח יהיה שווה מבחינה כלכלית ביחס לכמות הרכבים שיימכרו.

אודי R8 היא סיפור בפני עצמו מכיוון שהיא חולקת לא מעט מכלולים עם דגמי אודי אחרים שבכל מקרה מיובאים לארץ.

מבין מותגי העל אני חושב שלמבורגיני גאיירדו תוכל להתאזרח יותר בקלות, בעיקר מפני שהיא חולקת את אותו מנוע עם אודי.

הסיבה היחידה שאני חושב שיהיה טוב מבחינתנו שיפתחו פה סוכנויות של המותגים האלה זה כדי שלאנשים יהיה יותר קל לייבא את הרכבים האלה מחו"ל בייבוא אישי (מהבחינה שאם יש סוכנות משמע יש גם מערך שיכול לטפל במכוניות ויש תקינה מתאימה למכוניות).

טוב נו, זה גם יהיה טוב כי נוכל לספר לעולם שסוף סוף יש "פרארי ישראל" ויהיה מה לצלם בסוכנות בהרצליה קיפוח.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אסכם בשתי מילים - היות ול99.99999999999% מהנהגים בארץ אין את הממון הנדרש כדי להיכנס לסוכנות למבורגיני ולהזמין גאיירדו חדשה, אז השתי המילים יהיו "לא מעניין".

אני חושב שזה היה קצת יותר משתי מילים... :wink:

לגופו של עינין גם בחו"ל %....99.999 מהאנשים לא קונים פרארי. זאת לא הנקודה. השאלה היא האם ה-1%....0.00 שכן קונים מגיעים למספר אבסולוטי מעניין.

בישראל המספר האבסולוטי הקריטי הוא 20 רכבים בשנה. אם יהיה פוטנציאל כזה (ואני מעריך שאנחנו לא מאוד רחוקים) תוכל לרייר - כמו כולנו - מהצד הלא נכון של חלון הראווה של סוכנות פרארי הישראלית.

פורסם

לדעתי האישית סיבה נוספת ועיקרית למה אנשים לא ירוצו לקנות בארץ מכונית על זה בעיקר בגלל שאי אפשר יהיה באמת לנצל את הפוטנציאל המלא של הרכב , זאת אומרת מה יעשה בן אדם עשיר שיש לו רכב על כמו פרארי למשל עם 600 או 700 כוח סוס למשל שהמהירות המקסימלית שאפשר לנוע פה היא באזור המאה קמ"ש וגם זה לא בכל כביש , לדעתי האישית לקנות רכב על בכמה מיליונים יהיה ביזבוז ענק של כסף , במיוחד שיש לנו משטרה שרק מחפשת להוריד רכבים כל שני וחמישי , פשוט אין טעם כי קשה יהיה ליהנות באמת מרכבים כאלו חזקים...

פורסם

20 רכבים בשנה ?

נתון אופטימי (מאוד מאוד) לכל הדעות.

לצורך העניין אודי R8 הרבה יותר זולה מפרארי וגם היא לא מגיעה למספרים כאלה.

נכון שיש אנשים שקונים רכבים שעולים לא רחוק מהארץ, אבל יש הבדל בין לקנות S קלאס AMG או אודי A8 עם כל התוספות ללקנות פרארי שעבור אותו כסף בדיוק תתן לך הרבה פחות פאר, פרקטיות, נוחות וכמובן תתן לך רכב שהוא הכל חוץ מרכב יומיומי בארץ (אבל כמובן תיתן לך מקדם פוזה הכי גבוה שיש וביצועים מהשורה הראשונה).

השאלה היא לכמה אנשים בארץ יש את הרצון והכסף (הנזיל) לרכישה של רכב כזה ?

אני מעריך שהרבה פחות מ-20 אנשים בשנה.

הפרארי הכי זולה תעלה בארץ לפחות 1.5-2 מליון שקל (ואני עוד ממש עדין,וזה המחיר לפרארי קליפורניה שבכל העולם זכתה לכינוי "פרארי לנשים").

כשתרצה להגיע לדגמים כמו F430 או היורשת F458 כבר תקפוץ לרמות מחירים של 3 מליון שקל וצפונה.

ואז מתחילים הטיפולים, וברכבים האלה טיפולים כואבים, כל דבר ברכבים האלה מצריך טיפול,אפילו החלפת מצבר (לחבר שלי עם 612 הלך המצבר,רק לאחר שהגיעה אליו ניידת שירות של פרארי עם מכשיר שטוען מצבר ופרידה מיותר מ-5000 שקלים הרכב חזר לעצמו, רק כדי לשבוק שוב לאחר כמה ימים, הפעם כבר הוחלף מצבר).

ואני עוד לא מדבר על כך שכל טיפול שהוא יותר מבדיקת שמן מצריך הורדת מנוע מהרכב (דבר מ-א-ו-ד יקר ברכבים מסוג זה).

בקיצור, יש בארץ אנשים עם כסף, אני מעריך שלכל היותר 4-5 כאלה ירשו לעצמם לקנות פרארי בכל שנה.

עם נתון כזה קשה לפתוח סוכנות, הלוואי שזה היה אחרת.

אפרופו פרארי, אתמול התבשרתי שה-458 הראשונות יגיעו להונג קונג בסוף דצמבר....את הבשורה קיבלתי מלקוח שהוא כרגע נוסע על F430 (אבל זה משתנה על בסיס שבועי, יש לו חנייה גדולה),ב-1 לינואר ה-458 שלו נוחתת כאן.

כולי אדום מקינאה..

פורסם

בארצנו הקטנה כבר יש 4 GT3

CL65 AMG אחת

שתי S65 AMG

12 R8 (שתיים V10)

בערך 15 פנמרות

SL65 AMG אחת

M6 אחת

טסלה רודסטר אחת

פרארי 575M

וכל אלו עם לוחיות רישוי ישראליות

יש פה גם די הרבה בלי לוחית ישראלית:

למבורגיני גייארדו ספיידר

בנטלי אזור

בנטלי קונטיננטל GT

פרארי 360 מודנה ספיידר (היו עוד פרארי אבל כולן עזבו את הארץ)

הייתה פה פורד GT

ועוד מלא דברים

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

הרשימה שלך לא מדוייקת כי יש יותר ממה שאתה חושב בגלל היבוא האישי...סתם לדוגמא יש לפחות 2 m6 מקוריות! אחת שחורה ואחת כסופה. מקוריות לחלוטין עם גג קארבון וכו'. אולי יש יותר...

גם אם יבוא היום וימכרו פה כמה פרארי ולמבורגיני עדיין יש רכבים שבחיים לא יגיעו לפה (nobel, buggati, tvr ......).

פורסם
הרשימה שלך לא מדוייקת כי יש יותר ממה שאתה חושב בגלל היבוא האישי...סתם לדוגמא יש לפחות 2 m6 מקוריות! אחת שחורה ואחת כסופה. מקוריות לחלוטין עם גג קארבון וכו'. אולי יש יותר...

גם אם יבוא היום וימכרו פה כמה פרארי ולמבורגיני עדיין יש רכבים שבחיים לא יגיעו לפה (nobel, buggati, tvr ......).

ביססתי את הרשימה שלי לפי תמונות מהאינטרנט והתמונות שאני צילמתי של רכבים מהארץ

אני צילמתי 13 פנמרות

ואני יודע שיש עוד 2 שלא צילמתי עוד

אני צילמתי 7 R8 שונות בארץ (אחת מהם V10 בסוכנות אאודי)

אני יודע שיש עוד 4 שלא צילמתי (טעות שלי, יש לפחות 11 R8 בארץ)

נכון שיש הרבה רכבים שלא יודעים אליהם, אבל אני כתבתי על מה שאני יודע שיש בארץ

פורסם

מה הקשר אבל בין מכוניות כמו הגאיירדו ספיידר,המודנה האדומה וכו' לנושא השרשור ?

בשרשור מדובר על רכבים שיירכשו בישראל, לא כאלה שרק יבקרו בה (כמו אלה שציינתי).

מעבר לזה, למעט ה-R8, הפרארי 575 והפורשות אף אחת משאר המכוניות ברשימה אינה מכונית על (כולל ה-M6 וה-AMG למינהן).

אפילו על הפורשות יש לא מעט ויכוחים אם אלה מכוניות על (לדעתי ולדעת רבים אחרים הן לא ממש).

פורסם

אסכם בשתי מילים - היות ול99.99999999999% מהנהגים בארץ אין את הממון הנדרש כדי להיכנס לסוכנות למבורגיני ולהזמין גאיירדו חדשה...

זאת הסיבה שיש עליה במכירות של מכוניות יוקרה בארץ.

מי שיש לו רוצה להראות שהוא שונה מהאחרים.

הרי אנשים שקונים מכוניות על בדרך כלל בקושי יודעים לנהוג,הם רק רוצים להשוויץ.

אם ימכרו בארץ מכוניות כמו MX5 כמו באנגליה זה אומר שאנשים בארץ התחילו להבין במכוניות.

אייל

פורסם
תוכל לרייר - כמו כולנו - מהצד הלא נכון של חלון הראווה של סוכנות פרארי הישראלית.

לא, תודה. אני מעדיף שנגיע ליחס "שכר ממוצע במשק למחיר מכונית משפחתית חדשה" כמו באנגליה.

נ.ב. זה שלא נמכרות הרבה MX5 בארץ, זה לא אומר שאנשים בארץ לא יודעים לנהוג, ולא רוצים לקנות MX5. זה אומר שהMX5 מתומחרת בארץ במחיר זוועתי.

נ.ב. אייל, אני בטוח שגם רוב הנהגים באנגליה לא יודעים לנהוג, ולא מבינים במכוניות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מי שראה את הפרק האחרון של טופ גיר ראה מה אפשר לקנות שם ב5000 ליש"ט (M3, מרצדס 190E קוזוורט' וסיירה קוזוורט'.)

פורסם

Fat Bastard היבואן של מזדה בקושי מצליח למכור כמה מכוניות בודדות ממכונית שבשאר העולם היא אחת המכוניות הכי נמכרות של החברה.

מה זה יעזור לו שהוא יוריד את המחיר?

Tamir h הם היו בגרמניה.

השוק בגרמניה ואנגליה מוצף במכוניות ספורט משומשות והמחירים צונחים.

אייל

פורסם
מה הקשר אבל בין מכוניות כמו הגאיירדו ספיידר,המודנה האדומה וכו' לנושא השרשור ?

בשרשור מדובר על רכבים שיירכשו בישראל, לא כאלה שרק יבקרו בה (כמו אלה שציינתי).

מעבר לזה, למעט ה-R8, הפרארי 575 והפורשות אף אחת משאר המכוניות ברשימה אינה מכונית על (כולל ה-M6 וה-AMG למינהן).

אפילו על הפורשות יש לא מעט ויכוחים אם אלה מכוניות על (לדעתי ולדעת רבים אחרים הן לא ממש).

טסלה זאת לא מכונית על? אני די בטוח שכן... לפחות לדעתי

והיא לא מבקרת בארץ יש לה לוחית ישראלית

• תוכן חדש...