Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום צימצמתי את האפשרויות שלי לסוזוקי אלטו ולפיאט פונטו גרנדה

האופשרויות:

1,פיאט פונטו גרנדה ידני שנת 2008 יד ראשונה ליסינג פחות מ70K קילומטר

2,סוזיקי אלטו 2010 חדשה מהסוכנות ידיני

הקיטרונים:

*חסכון בדלק

*אמינות

*נוחות

*כוח סוס?

*אני גר בשומרון ויש כמה עליות גדולות וכמה קטנות (האוטו צריך לסחוב)

ישמח לקבל דעות אחרות גם תודה

פורסם

ערב טוב

אתה גר בשומרון אז לאור המצב בכבישים שם הייתי ממליץ לבחור במכונית הבטוחה יותר מבחינת תאונות (בלי לפגוע המצב שם לא משהו נוסעים כמו מטורפים לפעמים)

פונטו...

תצליח

פורסם
ממליץ על פונטו אבל אך ורק בגירסת 1400, לא ה-1200. האוטו שלך צריך לעבוד קשה.

כן הבעיה שמאוד קשה למצוא כאלה 1400 גרנדה ידני כמה דלק הוא אוכל המנוע הזה?

פורסם
כן הבעיה שמאוד קשה למצוא כאלה 1400 גרנדה ידני כמה דלק הוא אוכל המנוע הזה?

וחוץ מי זה יש פה כמה עם 1250 גרנדה והם מסתדרים טוב מאוד

פורסם

אז קח לך גרנדה עם גיר רובוטי. פתרתי לך את הבעיה.

לגבי איך תסתדר עם ה-1200, תבדוק את זה. קח את האוטו להשכרה ליומיים. עדיף לשלם 300 ש"ח כדי לבדוק אם האוטו מתאים לך, מאשר לסבול אח"כ 3-5 שנים עם רכב שהמנוע שלו לא סוחב את העליות של השומרון.

פורסם
אז קח לך גרנדה עם גיר רובוטי. פתרתי לך את הבעיה.

לגבי איך תסתדר עם ה-1200, תבדוק את זה. קח את האוטו להשכרה ליומיים. עדיף לשלם 300 ש"ח כדי לבדוק אם האוטו מתאים לך, מאשר לסבול אח"כ 3-5 שנים עם רכב שהמנוע שלו לא סוחב את העליות של השומרון.

זה כבר לא משנה אני יקח כבר 1250 גיר רגיל מעדיף אני לא כול כך סומך על הגיר הרבוטי

• תוכן חדש...