Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ברדיו דיל מגבר של פולס אדיו BA 4400 אחרי שקראתי עליו הרבה המלצות

בנוסף קניתי קומפוננט של פריילס וקראתי עליהם שלא שווה לגעת בהם אז אני רוצה להחליף.

הוא מכר לי אותם ב300 שקל ככה שאני מתלבט בין האלפיין 170A או הקנווד 280W ששתיהם באתר עולים 300 שקל.

זה של הקנווד :

http://www.radiodeal.co.il/37701/%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A8_280W___65

וזה של האלפיין:

http://www.radiodeal.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=540702

תודה

פורסם

אני מעדיף יותר עוצמה מאשר איכות כי אין לי גם מקום באוטו לסאב :/ הBA4400 יתחבר לרמקולים 6*9 של קנווד

ומקדימה או האלפין או הקוונד שלפי דעתי הקנווד עדיף כי יש לו יותר עוצמה 280 לעומת 200 שקל האלפין לא?

פורסם

בתמונה באתר מופיע בכלל רמקול של פיוניר ולא של קנווד :roll:.

לפי האתר, הקנווד-פיוניר האלה הם 50 RMS.

האלפיין 40 RMS, ולמרות שהם רמקולים פשוטים של אלפיין- והם ישמעו יותר איכותי מפיוניר או מקנווד.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

תודה רבה נראלי שאני ילך על האלפין =]

רק עוד דבר אחד קטן יש לי מאזדה 323 לאנטיס שנת 99 ומשום מה בטבלה שלכם רשום שיש לי מקדימה 7*5 אז מה יש שמה 6.5 או 7*5 ?.....

פורסם

איך בלאנטיס אין לך מקום לסאב?

הפתח בדלתות הקידמיות הוא בגודל 5X7, בעזרת מתאם אתה יכול להתקין שם גם 6.5.

מתאם הוא בסה"כ שבלונה מעץ מהצורה הקיימת לצורה הרצויה.

מתחדשת*

פורסם

אהאה תודה רבה אממ הוא לא אמר לי זה מסובך להרכיב או להשיג את הדבר הזה שהופך ל6.5 אינץ'?

ויש מלא מקום אבל אין מקום כי הוא בשימוש :/ חשבתי על הכל לשים במקום הגלגל רזרבי אבל זה דבר חשוב.

פורסם

תקנה את האלפיין.

בקשר להתקנה- זה לא מסובך, וזה ניראה כך:

חותכים עץ MDF במידה של 5X7 אינצ', ומנסים להתאים לשם עיגול במידה 6.5 אנצ'- כך שכל הטבעת העץ תהיה חלק אחד ולא שני חלקם, או שחותכים טבעות ברוחב גדול יותר- כדי ש- 6.5 אינצ' יכנסו ברוחב.

4329318605_ac9d80df59_o.jpg

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...