Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מסתורית במנועי סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין מאוד הנושא הזה, מחכה לראות איך יתפתח.

מעניין אם העובדה של30 מכוניות מתוך 200 שנמכרו יש את הבעיה הזו גרמה להם לעצור מכירות עד לפתרון העניין או שהם ממשיכים לזרוק לשוק מכוניות כאלה ?

אגב:

מעניין שהבעיות התגלו גם בפולו עם מנוע 1.4TSI וגיר DSG שאין חיה כזו בשוק :)

מעניין שהבעיות בפולקסווגן נפתרות הרבה יותר מהר מאשר בסקודה, האם יש תמורה עבור האגרה המופרזת או שזו יד המקרה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מעניין מאוד.

נ.ב. בפולו אין מנוע 1.4TSI ... כתבה מאוד "מקצועית", מה נגיד.

מה שגורם לתהיות - האם הכותב דיבר על 1.2TSI בפולו? הרי אין לה 1.4TSI (ז"א, יש ב-GTI שאינה נמכרת כאן כרגע).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מדהים, לא?

לטעמי אגב מצריך הפרדה של הדיון, או לפחות שינוי כותרת, משום שזה נושא רציני ופעם ראשונה שיש תגובה של היבואן בנושא.

ושוב, קשה להתעלם מהעובדה שב- VW בוצע עדכון תוכנה כבר לפני חודשים, ואילו בסקודה עדיין מחפשים את הפתרון...

עוד יותר מדהים שזה קורה רק בישראל (ובטורקיה ואוסטרליה כנראה) - ותודה לבעלי בז"ן.

עריכה: מישהו יודע בכלל איזה מנועים זה רלבנטי? 122? 160 (גולף)? 160 (סקודה/אאודי/VW)?

כי ממה ששמענו פה, בעיה היתה רק לבעלי ה- 160.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם כביכול המכלולים זהים לגמרי ומגיעים מאותם מפעלים, מדוע לפי הכתבה עדכון התוכנה המדובר פתר הבעיה ברכבי VW ואילו ברכבי סקודה לא?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

עשרות מכוניות חדשות לחלוטין נשלחו למוסך לאחר שהמנוע כבה בעת נסיעה. בסקודה לא מצליחים כבר יותר מחודש לפתור את התקלה, שמקורה לא ברור. גם בפולקסוואגן פולו היתה תקלה, שלדברי היבואן נפתרה לאחר עדכון תוכנה.

הזוי לחלוטין!! זה נראה כאילו שלסקודה אין שום מושג איך להתמודד עם הטכנולוגיה של הקונצרן.

פורסם
אם כביכול המכלולים זהים לגמרי ומגיעים מאותם מפעלים, מדוע לפי הכתבה עדכון התוכנה המדובר פתר הבעיה ברכבי VW ואילו ברכבי סקודה לא?

הם זהים רק שהם לא הורכבו באותו רכב ולא באותו מפעל.

בר,

אתה רומז כל הזמן שהבעיה היא אולי באיכות הדלק, שים לב שסיאט מוכרת בארץ עשרות מכוניות המצוידות במנוע +תיבת הילוכים הזאת ללא כל בעיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באמת מוזר הסיפור, אבל אני סבור שזה לא קשור לאותה בעיה שאז דנו עליה עם ה 1.4 TSI 160 כ"ס.

למה אני חושב? כי מהלינקים שעלו בשרשור ההוא הבנו שהתקלה היא בחיישן נקישות, לא סביר שזה מה שיגרום למנוע להכבות שניה לפני עצירה.

בנוסף לזה, שמעתי על מקרה כזה (ואני אחפש את הלינק) בסקודה סופרב 1.8 TSI ממש כמה מאות מטרים אחרי מסירתה ללקוח.

בכלל כל הכתבה הזו קצת שנויה במחלוקת, לא שאני לא חושב שיש בעיה, אני פשוט לא מבין את הקשר של הפולו לאוקטביות.

-----

פורסם
הם זהים רק שהם לא הורכבו באותו רכב ולא באותו מפעל.

בר,

אתה רומז כל הזמן שהבעיה היא אולי באיכות הדלק, שים לב שסיאט מוכרת בארץ עשרות מכוניות המצוידות במנוע +תיבת הילוכים הזאת ללא כל בעיה.

ממתי סיאט מוכרים כאן 160 מבוסס 1.4?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מדובר על מנועים מוגדשים אשר עושים שימוש בגיר DSG.

ככל הנראה מדובר על חיישן נקישות אשר מושפע ישירות מטיבו המהולל של הדלק הישראלי, דבר שמתחבר גם לתקלות בטורקיה ובאוסטרליה.

ברור שיתחיל עכשיו מחול שדים אשר יכלול בתוכו השמצות והשחרת פני היבואן וכל המותגים שאותם הוא מייבא לישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ממתי סיאט מוכרים כאן 160 מבוסס 1.4?

היא מוכרת אחת עם 150 ועוד 2 עם 180, ולמען האמת אני מכיר אחת שאפילו נוסעת זמן לא מבוטל עם צ'יפ, ללא כל בעיה.

כל הנושא הזה חדש, גם המנועים עצמם (אנחנו אפילו לא יודעים להגיד אם יש הבדל במכלולי המנוע של ה1.4 180/160/140 כ"ס), וכמובן שגם נושא התקלות חדש, ככה שנראה לי שנאלץ לחכות ולראות.

-----

פורסם

קצת מעל חצי שנה, מקסימום י8 חודשים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...