Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה מסתורית במנועי סקודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התגובה האחרונה זה גורם לי לחשוב שיש בעיה בגיר דווקא ולא במנוע.

שימו לב שמדובר במקרים בהם הרכב היה לפני עצירה, ז"א שכנראה הקאלץ' הכפול לא מתנתק או שיש שם תקלה כלשהיא בתכנות שלו.

כנראה לדגמי ה1.4 החדשים שינו את התוכנה. לא יודע. אני רק יודע שמספיק שהם טעו שם בספרה אחת וזה יכול להרוס הכל.

וכנראה שכל הרכבים האלה עבדו באותם תנאים כשזה קרה, צריך לבודד את הבעיה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מדובר כנראה במוח גיר. הוא יוחלף (זה סיפור די פשוט) במסגרת האחריות.

משמח? לא. מעצבן? כן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נכנסתי למוסך. נמסר לי שהמוח של תיבת ההילוכים דפוק.

האוטו מושבת.

רכב חדש פחות משנה.

עם זאת האמינות של החברה, אבדנו.

פורסם

אין בעיה, נגיד שאתה לא משקר.

זו צורת התבטאות?

להקפיץ שרשור מלפני יותר משנה רק כדי להגיד משהו שלילי זו לא צורה לגיטימית להתמודד עם זה.

לפני שאתה בא להגיד משהו שלילי, צריך שכולנו נדע מי אתה.

אם לא, אתה לא שונה מטוקבקיסט שכותב רפש, או מישהו שעומד בתחנת אוטובוס וצועק למישהו "אתה מכוער!" ובורח משם בריצה.

פורסם

שלומי, הרי אמרתי לך מה הבעיה עוד לפני שכתבת, וזה משום שגם לי היתה בעיה כזו בגולף 160. זה הוחלף תוך פחות משעתיים - אתה יכול לחפש ביוטיוב סרטון על החלפת mechatronic או משהו כזה, ותראה את התהליך. אם חסר החלק - זה כבר משהו אחר, ולדעתי מגיע לך רכב חלופי. הציעו לך?

ולגבי שלילת כל מוצרי VAG בגלל זה, הלכת קצת רחוק. זכותך, כמובן, אבל כדאי לשים לב שלא ידוע לי על התופעה הזו כ"חוזרת" אצל מי שהוחלף לו (אם כי זה יכול להיות, פשוט לי לא ידוע, ובפורום פה לא פורסמה כזו הודעה). אני מזכיר לך שגם לטויוטה ולפורד הלכו מנועים, שזו בעיה קצת יותר קשה. החודש גם ראיתי 508 חדשה תקועה בצד הכביש. קורה.

כל מה שאני מנסה לומר - אם נותנים לך רכב חלופי, תתעודד, תקלות קורות. זכותך כמובן לא לרכוש יותר סקודה או מוצר אחר ביבוא צ'מפיון עולם, אני אבין אותך, אבל לא צריך לעשות מזה סוף העולם. תשאיר לאחרים כמה סימני קריאה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נכנסתי למוסך. נמסר לי שהמוח של תיבת ההילוכים דפוק.

האוטו מושבת.

רכב חדש פחות משנה.

עם זאת האמינות של החברה, אבדנו.

נראה לי שהיחיד פה עם בעיית אמינות זה אתה. מה הקשר לאמינות של החברה אם זה מטופל?! אתה מכיר מוצר מושלם שלא מתקלקל חוץ ממוט ברזל?! כשמתמודדים עם בעיות אין שום עניין של אמינות. הרכב באחריות ואז מה אכפת לך?! אם יתנערו ממך או מהבעיה זה סיפור אחר אבל כל עוד מכירים בבעיה ובאחריות ומפלים בזה אני לא רואה איפה הבעיה. תכנס למוסך של מרצדס ותראה כמו מכוניות מקולקלות מחכות שם לתיקון ותבין שאין מוצר פלא ובעולם הטכנולוגי של היום שבו כל מוצר הוא מוצר משולב של הרבה מערכות מכאניות אלקטרוניות וחשמליות, צפויות בעיות סינרגיה. אני מבטיח לך שענק כמו פולקסווגן עובד מסביב לשעון כדי לשפר את המוצרים שלו ולפתור בעיות שמתגלות.

פורסם

לחכות יותר משבועים בשביל להזמין את החלק מחו"ל

כי הוא סובל ממחסור...זה בעיית אמינות

חברה שלא דואגת למלאי של חלקים בארץ על מנת לתת שירות

זאת חברה לא אמינה!!!!

מעניין שבכול החברות הגרמניות זה קורא

לא שמעתי על טויוטה או מאזדה שאחרי חצי שנה הלך להם איזה חלק

פעם אחרונה שבדקתי לא קניתי מסך פלסמה אלה רכב.

אבל לומדים את הלקח יותר לא נכנסים לצמפיון!!!!!

פורסם

חברים.

אני יפנולוג ידוע ויכול להגיד

התנהגות צמפיון מוטורס בפרשה היתה מצוינת.

קורה שיש תקלת יצור סדרתית.זה שהיבואן נוטל אחריות ,ונתן רכב שכור

לכל מי שאצלו התגלתה הבעיה ,מעיד על רמת שרות גבוהה ,ומי שקונה רכב כזה

יודע שיש לו גב.

הדלק בארץ אם כבר דיברנו מזוקק לא כמו באירופה ויש לכך השלכות

כמו צילצולים וגמגומים וסתימות במערכת הדלק.

בקיצור מותג סקודה הוא מותג טוב ,ואין מה לחשוש מלקנות אותו.

אני חושב שסקודה שהיתה פעם חברה מזרח אירופית מפגרת, בצעה קפיצה חזקה מבחינת טכנולוגיה ,

והיום כמו סיאט היא ניצבת בחזית הטכנולוגיה(והכל בזכות VW)

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

הבעיה היא לא המותג, תקלות יש אצל כולם. הבעיה זה היבואן הבעייתי שמאמלל את הלקוחות שלו פעם אחרי פעם.

יש לי סקודה בבית וכנראה שהיא היתה הראשונה והאחרונה רק בגלל היבואן, את מסכת ההתעללות שעברתי שם אני לא אשכח עוד הרבה זמן.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סיכום קצר של 2 אוקטביות + סופרב אצלנו בחברה..

לכל השלוש הוחלף המוח של הגיר הרובוטי, באחת מהאוקטביות לאור הישנות הבעיה מוחלף בימים אילו שוב המוח.

אוקטביה שניה סובלת קשות מצריכת שמן מופרזת, ונכון להיות הרכב מאושפז עקב כך אצל היבואן.

עידכוני תוכנת מנוע וגיר בכל 3 הרכבים , ללא הועיל.

הסופרב כנראה תוחזר לחברת הליסינג ותוחלף במונדאו אשר מגלות אמינות מופתית אצלנו, ולגבי האוקטביות לא התקבלה החלטה , בעלי הרכב אינם מרוצים , אבל ככל הנראה הרכב המאושפז יוחלף ביוזמת חברת הליסינג ךמותג אחר, לא נסגר עדין מה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לחכות יותר משבועים בשביל להזמין את החלק מחו"ל

כי הוא סובל ממחסור...זה בעיית אמינות

חברה שלא דואגת למלאי של חלקים בארץ על מנת לתת שירות

זאת חברה לא אמינה!!!!

מעניין שבכול החברות הגרמניות זה קורא

לא שמעתי על טויוטה או מאזדה שאחרי חצי שנה הלך להם איזה חלק

פעם אחרונה שבדקתי לא קניתי מסך פלסמה אלה רכב.

אבל לומדים את הלקח יותר לא נכנסים לצמפיון!!!!!

אני בספק אם בכלל אי פעם נכנסת לסוכנות פולקסווגן וקנית רכב. אני בספק אם בכלל קנית פעם רכב חדש. אתה נשמע יותר כמו אחד שמדקלם כמו תוכי דברים שהוא שומע מבלי לדעת על מה הוא מדבר. אם היה לך טיפה מושג ממה שקורה היית מבין איזה בעיות של אספקת חלפים יש ליפאניות בעיקר אחרי הצונאמי אבל אותך הרי אין מה ללמד. אתה יודע הכל.

פורסם

היו לי ברשותי לא פחות משש מכוניות VW בשנים האחרונות, כולן טופלו במוסך יבואן "פליקס" בתל אביב.

לא היה מקרה אחד בו הייתי צריך לחכות יותר מיום בודד לחלק מסויים, וגם זה חריג ביותר.

אם היית מדבר על "דגם קצה" אולי היה בדברייך שמץ של הגיון, אבל הסקודה ברשותך זה הוא רכב מאוד נפוץ ואין סיבה לחכות כל כך הרבה זמן.

זמין 8)

פורסם

ותוחלף במונדאו אשר מגלות אמינות מופתית אצלנו

ספר את זה לנהג מונית שלקח אותי לעבודה לפני שבוע - הוא רק מקלל את המונדיאו TDCI שלה, על שלל התקלות החשמליות שלה, ועל העובדה שתא הנוסעים שלה מתפרק ומתקלף מכל עבר.

אין צורך לרוץ ולמהר בכל השליליות, גם המונדיאו אינה מושלמת כפי שאתה מנסה להציגה - ויש פה עוד כמה חבר'ה שהתלוננו בעבר על בעיות עם המיזוג, התקלפויות חומרים וכדומה.

אני האחרון שיצא להגן על ה-DSG7, זו תיבה מחרידה לטעמי - בכל הקשור לאמינות לפחות. ה-DSG6 סבלה מכל מיני תקלות ילדות ושופרה משמעותית, מה שלא ניתן לומר לגבי ה-DSG7.

גם הפעולה של התיבה עצמה טובה משמעותית בתיבה ה"ישנה" - באופן מורגש. אין השהייה כזאת מעיקה, אין את העברות הילוכים המהוססות / מגמגמות / קופצניות - לפחות לא ברמת הנמצא ב-DSG7.

בסופו של דבר, אם כבר VAGית (או כל אופציה אחרת למען האמת) - אז ידנית.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ספר את זה לנהג מונית שלקח אותי לעבודה לפני שבוע - הוא רק מקלל את המונדיאו TDCI שלה, על שלל התקלות החשמליות שלה, ועל העובדה שתא הנוסעים שלה מתפרק ומתקלף מכל עבר.

אין צורך לרוץ ולמהר בכל השליליות, גם המונדיאו אינה מושלמת כפי שאתה מנסה להציגה - ויש פה עוד כמה חבר'ה שהתלוננו בעבר על בעיות עם המיזוג, התקלפויות חומרים וכדומה.

אני האחרון שיצא להגן על ה-DSG7, זו תיבה מחרידה לטעמי - בכל הקשור לאמינות לפחות. ה-DSG6 סבלה מכל מיני תקלות ילדות ושופרה משמעותית, מה שלא ניתן לומר לגבי ה-DSG7.

גם הפעולה של התיבה עצמה טובה משמעותית בתיבה ה"ישנה" - באופן מורגש. אין השהייה כזאת מעיקה, אין את העברות הילוכים המהוססות / מגמגמות / קופצניות - לפחות לא ברמת הנמצא ב-DSG7.

בסופו של דבר, אם כבר VAGית (או כל אופציה אחרת למען האמת) - אז ידנית.

מצטער , אבל הבנת הנקרא הבסיסית, כתבתי שהמונדאו מגלות אמינות מופתית אצלנו, לא טענתי לגבי כלל המונדאו , ואו לגבי כלל הסקודות אלא הנסיון אשר נצבר אצלנו בחברה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...