Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב עצלנותי לא פירקתי את הכבל הזה מהרכב שמכרתי כי חשבתי שזה כבל טלפון פשוט,

ושהכנסתי את הקונקטור גיליתי שזה לא עובד, ושלא הבנתי למה פירקתי את השלט וגיליתי שזה לא כניסה של 4 חוטים כמו כבל טלפון אלה 6 והקונקטור אמנם נראה דומה אבל ההבדל הוא עוד שני יציאות.

לא מצאתי עדיין איפה אני יכול להשיג כבל כזה.

אם למישהו יש רעיון, או כבל ספייר, אני אשמח לקצת עזרה, האופציה האחרונה היא להזמין מאי ביי אבל אני יעשה את זה רק אם באמת אין לי עוד אופציות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

חוץ ממישהו אחד נחמד שמוכן לעזור אין עוד אפחד שיש לו מושג, אני חשבתי שאולי יהיה אפשר לארגן את זה למפגש היום

פורסם

תזכיר לי איזה מגבר זה?

אתה יודע עם המחבר הוא RJ11 או RJ45?

ה11 זה נעל כבל לטלפון.

ה45 זה נעל כבל של מחשבים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל חנות אלקטרוניקה תמכור לך כבל כזה, אין לך מה ללכת רחוק זה לא כבל כזה נדיר

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

צור איתי קשר ביום ראשון אני חושב שאולי יש לי אחד ספייר שאוכל לתת לך

אני מקווה שעדיין יש לך את הנאב

כמו כן זה לא בטוח שכל כבל יפעל בכל מגבר

כבר קרה לי שלאחר הרצת כבל הנאב לא תיפקד רק לאחר החלפה לכבל אחר

דרור

פורסם

תודה דרור, אני אתקשר יום ראשון. אגב מה זה נאב?

למגבר יש כניסה ולשלט את אותה כניסה ובינהם מחבר הכבל,שלו יש שני סופיות זהות. ככה התקנתי פעם שעברה חוץ מהכבל לא היה עוד אביזר

כבר היתי בכמה חנויות כאלה ואין להם תראש של הכבל הזה יש להם או של 4 או של 8 סיבים.

ואדי המגבר זה המונו של זטק גרוויטי שהיה של אליקו

פורסם

שלום אריאל

מצטער אם בלבלתי אותך כוונתי הייתה לכפתור השלט

מה שכבר הבנתי מתגובתך שאותו זכרת לקחת מהרכב הישן

בכל אופן דבר איתי אני חושב שאוכל לעזור בכבל

שבוע טוב

דרור

פורסם

סבבה, אני רגוע , תודה רבה שוב דרור אני אצור איתך קשר ביום ראשון

פורסם

אתה יכול ליצור אולי קשר עם בעלי הרכב הישן? לפעמים זה מאוד נחמד - חוץ מאיזו פוסטמה שברחה לי עם רדיו דיסק שסיכמתי איתה שאני אקח אותו אחרי מכירת הרכב! :evil:

איזה תמים הייתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי עברו כמעט 3 שנים, זה פורד RS2000 שאיזה אבא מרמת אביב קנה לילד שלו בן ה17 מתנה כאוטו ראשון,

מי יודע כמה ידיים היא עברה מאז ואולי בכלל היא גמרה הפוכה באיזה תעלה.

עדיין יש לי רגשות כלפיה, אני לא רוצה לגלות מה עלה בגורלה,

אבל כן בתיאוריה זה רעיון טוב, יש לי שם אוצרות כמו כבל 2 גייג' בתי פיוזים פודים למידים קורות לטוויטרים וכו וכו

פורסם

אכן :shock:

ביום שהפיאסטה "פרה" שלי נסעה לה - העדפתי שלא לראותה שוב - בכיתי קצת... :cry:

Pioneer TS-X150

פורסם

מבין לליבך, זה כמו להפרד מחברה, הדבר האחרון שאתה רוצה לראות אחרי הפרידה זה מישהו אחר עולה עליה.

עדיף לשכוח, רחוק מהעין רחוק מהלב.

אני אחרי פרידה טריה גם מחברה, וגם מאופנוע.

למזלי החברה היתה מארה"ב אז אני לא יכול לראות אותה יותר באקראי, וגם מצאתי כבר חברה חדשה,

ומהאופנוע עדיין לא התאוששתי, המערכת משככת את הכאב מעט, אבל אוטו זה לא אופנוע ועד שיגיע הכסף לR750 אני אתמודד עם האבדן.

ואגב מצאתי כבל כזה ברחוב שליד התחנה המרכזית הישנה איפה שמוכרים ציוד סטריאו לרכב בבאסטות כמו בשוק, לקחו לי 50 שקלים אבל לפחות מצאתי תכבל

פורסם

סבבה רק אל תעלה על האופנוע ותרכב על החברה בטעות :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

אריאל, יש לי כמויות מהכבל הזה, חבל שלא דיברת איתי:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...