Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי להעמיד כמה דברים על דיוקם:

• הדרך הנכונה להגות את השם היא אָפֵּי
  • אם זכרוני אינו מטעני, מי שייבא את הדגם האחרון (הכחול עם הגלגלים הלבנים) זה עופר אבניר, ולא אלון מוטורס.
  • בדגם הזה יוצר בסדרה מוגבלת ונחשב לפריט אספנים יקר ערך. ידוע לי על אחד שהגיע לארץ, ואף הזדמן לי גם לשבת בו. ככל הידוע לי, הוא גם נשאר בארץ.
  • למרבה ההפתעה, לאותו דגם יש מנוע 2 פעימות המונע ע"י... סולר!
  • גם הריקשות הישנות יותר נחשבות לרכב מבוקש בתחום האספנות, וניתן גם למצוא כאלה מדגם למברו, שיוצרו ע"י אינוצ'נטי.

ובשורה התחתונה: אם השגת כזה והוא במצב נסיעה, אני כבר מעכשיו מזמין סיבוב.

meet%20(22).JPG

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
יש לנו בחיל האוויר ריקשות

הן מאוד עמידות רקישות האלה. קורעים להן את הצורה והן נוסעות ונוסעות. הקטע המצחיק שעם כיוון הרוח היא יכולה להגיע ל-70 קמ"ש. על 30 בכיכר עוד לא פגשתי רכב מפחיד יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אלעד,

אני ראיתי את הדגמים האלה באולם התצוגה של אלון מוטורס, כשהוא היה ברח' המסגר בת"א (בערך בפינת המלאכה, מול האולם של יגואר).

היה דגם על סולר, הביאו אפילו ריקשה 50 סמ"ק בנזין כמובן רק נהג ומטען.

בנוסף, היו באולם תצוגה, רכבים מונעים חשמלית בלבד ורכבים יעודיים (מנוף, הייבר, מטען וכד').

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
הדגם הזה יוצר בסדרה מוגבלת ונחשב לפריט אספנים יקר ערך. ידוע לי על אחד שהגיע לארץ, ואף הזדמן לי גם לשבת בו. ככל הידוע לי, הוא גם נשאר בארץ.

האם זאת אותה אחת שרוסקה בטעות ע"י הכתב של פול-גז? :-)

http://www.fullgaz.co.il/xpages/article.php?i=47247

לענייננו, אני חושב שהאופציה השפויה ביותר היא להצטייד בהרבה כסף ולייבא Ape Calessino חדשה מאיטליה.

בהנחה והן עדיין מיוצרות, יש להן יבואן רשמי בארץ, ואני מניח שזה יהיה אפשרי. כיום יש אפילו גרסה חשמלית.

פרטים נוספים וספרות טכנית ניתן למצוא באתר הרשמי או באתר החטיבה המסחרית של פיאג'ו.

פורסם

אם אתה רוצה ריקשה מיוחדת באמת.

אתה צריך כזה:

(אין לי מושג איך שמים סרטוני יוטיוב ישירות לדף, אז סליחה. . .)

פורסם

ההתהפכות הזאת לא מראה על זה שהנהג אידיוט (למרות שגם זה בטח עזר) אלא שהכלי לא בטיחותי בעליל.

זה לא שהוא נסע 200 קמ"ש, הוא בטח נכנס לפנייה במשהו כמו 30-40, וזה הספיק בשביל לגרום לבדיחה הזאת להתהפך.

מזל גדול שאין כאלה על הכבישים.

Auto Emoción

פורסם

דריש !!! 8)

תודה על העזרה:loco:.

תגידו, מישהו שם לב בשניה 29 בסרטון - כשהו עובר להילוך - ככל הנראה - שלישי, למה ה"גז מחליק" לו ?

לא הצליח להעביר הילוך, או שזו פעולה סודית של נהגי מירוצים לביזבוז זמן?

ועוד אחת קטנה לDERISH :

איך שמים סרט של יוטיוב בפורום בצורה כזו ?

תגלה לי:onfire: תגלה לי :onfire:תגלה לי:onfire: תגלה לי :onfire:תגלה לי:onfire: תגלה לי :onfire:תגלה לי:onfire: תגלה לי :onfire:

פורסם

בקלות ידידי: :-)

1. כאשר אתה כותב הודעה, חפש את האייקון של יו-טיוב בשורת הפקדים למעלה: youtube-logo.jpg

2. לאחר שתלחץ עליו, יפתחו לך שתי תגיות: {YOUTUBE} ----- {/YOUTUBE}י

3. העתק את הכתובת של הסרטון משורת הכתובת בדפדפן, והכנס אותה בין התגיות.

4. לחץ "פרסם תגובה" או "פרסם נושא חדש" כדי שהסרטון יופיע כחלק מההודעה.

5. שים לב שאם תבחר ב"תצוגה מקדימה" לפני, זה לא תמיד יעבוד. יעני, באג.

בהצלחה.

פורסם

תודה דריש !

הייתי בטוח שככה עושים את זה, אבל תמיד בתצוגה מקדימה הוא מוצי אלי הודעת שגיאה, ולכן מעולם לא ניסיתי לפרסם.

אולי בגלל שאני משתמש בפייר פוקס?

טוב, בואו ננסה.

http://www.youtube.com/watch?v=gvDYFq6f-w4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עריכה:

:roflmao:איזה כיייייייף !:roflmao:

אתה מוזמן אלי בזאת לבירת מק'שוף.:beerchug:

ולעזאל עם כל הפעמים שרציתי להעלות סרטון וחשבתי שמשהו פה דפוק !:splat:

• תוכן חדש...