Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא תוכל לדעת לפי זה איזה מוצר שווה לקנות כי יכול להיות בן אדם עם המוצר הכי טוב בעולם והוא התקין אותו לא טוב ככה שישמע פחות טוב ממוצר זול בהרבה.

בכל מקרה, בתמונות ששמתי בתחילת ההודעה יש קצת תיאורים למי שייך כל רכב אז תוכל לראות לפחות בחלקן איזה ציוד יש.

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתחרויות בחו"ל בקטגורית הexpert יש בד"כ לחברות ספונסר מסויים.. יש נגיד רכב של kicker שמתחרה ברכב של alpine וזה אחד המדדים השיווקים של היצרנים כלפי הצרכנים היותר חכמים ומתעניינים ברצינות בתחום ל"מי יותר טוב ממי"

עד כמה זה נכון... נסה לגלות בעצמך.

זה קונספט שלם של מה נכון בכל דבר בחיים..

גם על התחום הזה תעשיית המסחור השיווק והיחצנות לא פסחה כלל ועל כל דבר ניתן לטעון שהוא נעשה בצורה לא כשרה או מכוונת מראש.

אני בגישה של תחליט אתה מה טוב בשבילך וקח את כל העצות בערבון מוגבל, את שלא תגלה אתה את האמת האמיתית מבחינתך של הרצון שלך כלפי הצורך שלך אין לך מה לשמוע לעצות של אחרים, כי העצון האלה מתאימות להם - לא לך. אתה צריך להחליט מה מתאים לך מתוך למידה בשיטת הניסוי והטעיה ולא מתוך המלצות שברובן חסרות בסיס אמיתי...

העולם שאנחנו חיים בו היום מאוד מושפע ומשפיע ורצוי מאד להבין מה עומד מאחורי הדברים שאתה רוצה במציאות המדומה הזאת של עולם הפרסום והשיווק שתחרויות הן חלק גדול בעניין בתחום האודיו.

פורסם

להגיד את האמת, את רוב הדברים שקניתי ואקנה למערכת לרכב מבוססות על תגובות של אנשים ועצות שקיבלתי גם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים שקראתי.

אין לי זמן לעבור ולבדוק ולחפש את כל המוצרים שאני רוצה להשוות, לכן אני חייב להתפשר על דעות ועצות. איך אנשים יודעים מה זה "זבל סיני" ומה זה מוצרים בינוניים ואיכותיים, רק על סמך דעות ותו לא.

אני מוכן להתערב שחצי מהמומחים שמייעצים על איזה דברים "לא לקנות" לא שמעו אותם בכלל, אלא מתבססים על ניסיון של אחרים.

פורסם
אני פשוט חושב שכדאי שהת'רד הזה יחזור למקוריותו וזה אומר שאני רוצה לראות פה עוד תמונות!

את הבגאז' שלי צלמו כ"כ הרבה ולא ראיתי אפילו תמונה אחת שלו כאן או בכלל...

אוקיי לא העלו אפילו תמונה אחת שלך אז אתה מוזמן להעלות,הגיע הזמן שניראה את המערכות שמסתתרות להם אני באמת סקרן .אדי זה במיוחד מופנה אליך שאלת לא מעט שאלות בפורום שיתפת אותנו בכל צעד אבל תמונה אחת לא ראינו ממך.לגבי התחרות שהייתה כל הנושא של התחרויות בארץ נמצא עדיין בחיתוליו אני חושב שתחרויות רק מוסיפות וכל שיהיו יותר תחרויות כך הרמה תעלה.כך שעדיף לבוא בגישה חיובית לנושא ומה שאני קורא כאן זה בדיוק ההפך הגמור לחלוטין.קראתי כאן שמשהו כתב שהוא חשב להתחרות בתחרות הבאה ,אבל לאור מה שהוא קרא כאן הוא לא יתחרה ואני שואל מה עדיף שלא תהייה תחרות?כל הנושא של האודיו לרכב הוא כיף בואו לא נוציא את הכיף מהעניין.
פורסם

I wish I had some....

אבל עדיין לא הספקתי לקנות דיגיטאלית ועל כן לא צילמתי תמונות, תהיה בטוח שאם הייתי מצלם הייתי גם מעלה.

אז שאנשים יעלו, היו הרבה שצילמו...

פורסם
I wish I had some....

אבל עדיין לא הספקתי לקנות דיגיטאלית ועל כן לא צילמתי תמונות, תהיה בטוח שאם הייתי מצלם הייתי גם מעלה.

אז שאנשים יעלו, היו הרבה שצילמו...

יאללה חבר'ה תעלו תמונות ומי שצילם את המערכת של חברנו BlackB מוזמן להעלות תמונות.
פורסם

יש רק שתי תמונות כי נגמרו לי הסוללות.... :?

אז תסתפקו בזה :)

*למי שמדי פעם קורה שהתמונות לא מוצגות צריך לעשות refresh...

IMG_0624_.jpg

IMG_0623_.jpg

Scooby WRX

פורסם

חס וחלילה :)

בכל זאת לכל אחד יש זכות להביע את דעתו, וחוץ מזה, זה הכל בכיף וכמו שכבר

אמרתי, ביננו לביננו אנחנו מעריכים הכי הרבה וזה הכי חשוב!

• תוכן חדש...