Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה עכשיו להשתדרג באיזה מערכת טובה המליצו לי על מערכת עם usb אבל הבנתי שיש חלק שלא קוראות ספריות מתוך הusb שאז זה כבר מוריד מהעניין. אני רוצה לק נות רק יחדת ראש וזוג רמקולים.

רציתי המלצה לכאלה שכן קוראות ספריות ונוחות, עם העדפה לפיוניר.

פורסם

פיוניר 4050 "הקלאסי" :lol: אם עדיין אפשר להשיג אותו כי הדגם הפסיק להיות מיוצר לא מזמן.

תשים לב שיש רדיו דיסקים שהUSB שלהם מקדימה על הפאנל ואז שאתה שולף זה יוצא לא יפה... ויש כאלה כמו ה4050 שאצלהם זה בא מאחורה עם כבל USB מאריך שאתה דוחף באיזה מקום נסתר באוטו, הרבה יותר יפה ונוח.

הוא גם כולל 3 יציאות למגבר ושליטה על סאב וחיתוכים בסיסיים ככה שהוא יתאים למערכת עם מגבר וסאב בעתיד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הוא עולה 600 וקצת כמו שבקישת, אל תסתכל על המחיר של אולסייל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=687206

מבחינת השליטה על הUSB זה ממש כמו דיסק רק שזה לא :lol: אבל את האמת לא ניסיתי תקיות, אצלי כל השירים בROOT של הכונן. ראיתי שיש למכשיר אפשרות לספריות אבל אין לי מושג איך היא ומה האפשרויות שלה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הרדיו דיסק הזה יעשה את העבודה, ויחסית למחיר שדורשים עליו הוא משתלם.

בקשר לרמקולים- אל תצפה לאיכות.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

יש לחבר שלי את ה-4050 . קורא תיקיות והכל. אתה יכול לעבור בין תקיות להכנס לתקיה לבחור שיר ולנגן וכן האלה.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

• תוכן חדש...