Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מברוק! מברוק! מברוק!!

אין מילים.

שווה את ההמתנה הדרוכה של הימים האחרונים.

תאר לך שאפילו עברה בי המחשבה - "אולי הוא לא מעלה לאתר אונליין - ובעצם הכל כבר קרה - והוא בכוונה משהה?"

אבל זה לא חשוב. בשעה טובה ובהחלט מוצלחת ובהצלחה בהמשך

ראשית, תודה!

ואתה לגמרי צודק במחשבה שלך: אני לא מעדכן ״און-ליין״. למעשה, לפעמים אני אפילו לא מעדכן באותו היום. אתה יודע, מאילוצים של עבודה/משפחה/מחויבויות קודמות, שלא לדבר על העובדה שמכל התמונות שאני מצלם במהלך השיפוץ, יש לבחור, לערוך ולהתאים את התמונות למערך הרצוי באתר והכי חשוב - לנסות ולשמור על הלך הרוח וסדר ההתרחשות כפי שהיה. בקיצור, לא מעט עבודה.

יומן השיפוץ הזה - כשמו כן הוא: יומן שיפוץ. ועל כן חשובה לי האותנטיות, סדר ההתרחשות והתיעוד המסודר - יותר מאשר מהירות העלאת החומרים לאתר.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

חגיגה לעיניים!

כשראיתי את הסרטים באמת התרגשתי. אני מכיר את ההרגשה לאחר שחוויתי שני אוברולים .

האחר במנוע בנזין למכונית רנו ישנה ,ביחד עם חבר שעזר לי . והשנייה למנוע דיזל לטרקטור פורדסון גם הוא ישן מאוד עם אחי הצעיר.

אפשר אחרי דבר כזה לשבת כל היום ליד המנוע ולשמוע את המנגינה הכי נעימה .

תהנה מכל רגע !!!

חג פורים שמח!

:lol:

צ'צ'יק

פורסם

on ומניע

אדיר

שובינסקי ז"ל משפשף עיניים ולא מאמין .

הצבת רף גבוה לשיפוץ רכב אספנות אמיתי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
on ומניע

אדיר

שובינסקי ז"ל משפשף עיניים ולא מאמין .

הצבת רף גבוה לשיפוץ רכב אספנות אמיתי

תודה לך ובכלל לכולם על הברכות. הייתי שמח לקחת את כל הקרדיט על השיפוץ על עצמי, אבל לא הייתי יכול לעשות כן ללא התמיכה הפיזית, הטכנית ובמיוחד הנפשית של ניר בן-ארי והצוות המדהים שלו ב"דרך השטח" - החל במכונאים, דרך פחחים וצבעים, מנהל מחסן החלקים וכלה בראש מחלקת החשמל ומיזוג- שכל אחד מהם תרם לכל הפחות מכישרונו, מהידע והניסיון שלו ועזר לי להרים את השיפוץ הזה לרמה גבוהה בהרבה ממה שהייתי יכול לעשות בכוחות עצמי.

אז על כך ובמיוחד על האווירה והחברותא שגורמת לי להגיע לשם רק מתי שאני רק יכול - אני מוקיר תודה.

ונ.ב: כבר מעלה עוד עידכון!

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

בין לבין ההתרגשות של המנוע העובד, והמערכות המתפקדות, יש גם את המבטים החוזרים והנישנים אל לוח המחוונים. לוודא שהמנוע אינו מתחמם ושהכל בסדר. אלא שהמנוע לא מתחמם בכלל. כלומר, הוא מתחמם, אבל מחוון המהירות נשאר קול לגמרי...

אז בדיקה פשוטה מגלה שהמחוון עצמו, כמו גם חוטי החשמל תקינים, מה שמצביע על היוניט כעל הבעיה. לא סיפור. אחרי הכל, יש לי עוד אחד (בעצם, אפילו שניים) ובמסגרת השיטוטים הליליים באי.ביי גיליתי שהיוניט הזה זהה לזה בו משתמשים גם באחת הגרסאות של לנד רובר דיפנדר - אז הוא אפילו די נפוץ, במידה ואגלה שהחלקים החלופיים שלי לא תקינים אף הם.

אז לעבודה!

1. היוניט הסורר - עדיין מחובר על ראש המנוע.

2. כבר לא מחובר...

3. והנה הוא בכבודו ובעצמו.

4. בכדי לבדוק אותו ואת אחיו, צריך מערכת חשמל עובדת ובשביל זה צריך לוודא שלא נחמם יתר-על-המידה את הכוהל. אז פשוט מנתקים אותו וחסל סדר.

5. עכשיו אפשר לבדוק את היוניט בכוס מים רותחים ולוודא תקינות.

6. היוניט המקורי לא מגלה סימני חיים במד ואילו היוניט התחלופי מזקיף את הקומה הלאומית.

7. אז בלי הרבה התלבטות - הוא מוברג בחזרה למקומו, ביחד עם טבעת אטימה חדשה ובזה נפתרה הבעיה.

אגב - וזה עבורך, דני - היוניט התקין הוא למעשה היוניט המקורי של טינה. זה השייך למנוע המקורי שהגיע עם האוטו (המנוע בו אני משתמש הוא המנוע של תורמת החלקים).

והפעם יש גם ממתק: עוד סרטון, בו אפשר לראות את מחוון החום זקוף בגאווה מעלה-מעלה וגם לשמוע את המניפה עובדת במלוא האון, זאת אחרי שהטרמוסטט נפתח ומערכת הקירור מגיעה לטמפרטורה הנכונה ושומרת עליה.

הנה:

28022012942.jpg

28022012944.jpg

28022012943.jpg

28022012945.jpg

28022012946.jpg

28022012947.jpg

28022012948.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

אין עליך און , הצלחת לסחוט מכולנו את העצבים תקופה ארוכה ובסוף שיחקת אותה יפה :-D שינוס מותניים יכול להביא אותך לסיים עד פסח :idea:

פורסם
אין עליך און , הצלחת לסחוט מכולנו את העצבים תקופה ארוכה ובסוף שיחקת אותה יפה :-D שינוס מותניים יכול להביא אותך לסיים עד פסח :idea:

העצבים שלך?! האישה רוצה לאכול לי את הכבד עם כפית מרוב עצבים... :wink: לא, ממש לא, היא דווקא מפרגנת.

הדרך ררוכה ומייגעת, אבל יש אור בקצה.

כבר אעלה עוד סרטון...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

הנה זה בא! אחרי עשרים שנים של תנומה, אחרי עשרים שנים של המתנה, חוזר הטנדר הישראלי הקטן לנוע בכוחות עצמו. אמנם רק מטרים ספורים, ממקום החניה לליפט, כי עדיין אין בלמים - אבל אלו הם בהחלט המטרים הראשונים!

אז בבקשה, הנה זה בא:

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

הבאתי :popcorn:

תענוג איזה כיף - כולי אכול קנאה על התחושה הזאת . .

בהצלחה מחכים לשאר הסצינות כי הפופקורן ענק ואני בדיאטה . .

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם
ממש מרגש לראות את טינה נוסעת בכחות עצמה ! רק און תזהר ! לפעמים האור בקצה זה קטר !!!!!!! :lol:

נו, אז מה הבעיה? משלבים רוורס, ונותנים גז! עכשיו כבר אפשר... :-D:-D:-D

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...