Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתמול החלפתי את מתג האורות, ונשבר לי החיבור של טרמינל 30 מהמתג אורות ומהסוויץ' הנעה, בקופסת הפיוזים. מה שמסומן באיור המצורף.

האם אני יכול לקצר אותם ללא הקופסת פיוזים? (זה נראה שהגשר שלהם לא מגושר עם כלום והפיוז מעביר חשמל לתאורת פנים שגם כך אין לי).

השארתי הודעה בפורום החיפושיות, אך לא נענתי.

תודה.

1_142342565.jpg

משכנתא זה קל

פורסם

לא הבנתי איפה נשבר לך. האם זו אוזן היציאה מתיבת הפיוזים לסוויץ ולטרמינל 30? אם כן, אל תקצר ללא פיוז. פשוט תרכיב בית פיוז על חוט (מוכרים כזה) לחיבור התחתון בתיבה, תשים בו פיוז בערך הנכון ותחבר את המעגלים דרך הפיוז כנדרש.

Sharon :viking:

VW Bus 73

(שירשור הפרויקט BUS 73 בפורום:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1999394#post1999394

פורסם

הבנת נכון.

אבל הם מקוצרים (מתחברים לאותה אוזן בקופסת פיוזים) , ועוברים דרך פיוז לתאורת פנים. אז למה לא?

כמה עולה בית פיוז על חוט שכזה?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...