Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רוצה להודות לרפי לין שעזר לי למצוא חלק למערכת ההגה על ידי כך שגילה לי ששל טיפו מתאים לי גם, היום קניתי אותו ב100 שקל והרכבתי והכל עובד פיקס, תודה רפי.

בעיה שהייתה לי בעבר ונעלמה מעצמה, ועכשיו חזרה שוב,

כשמביאים גז במצב סרק, הרכב מתחיל להחנק ולגמגם, ואפילו יכול להכבות אבל אם לוחצים על הגז בהדרגה באיטיות זה עובד בסדר.

בנסיעה על הילוך ראשון אם נוסעים ומאיצים לאט לאט עובד בסדר, כשלוחצים קצת חזק יותר על הדוושה הרכב מתחיל להחנק ואז בבום הרכב מקבל מכת גז, בהעברה להילוך שני הרכב נחנק ומגמגם ובדרך כלל מתכבה, אם מעבירים להילוך שני על סל"ד גבוהה מהרגיל הרכב שורד את זה אבל אם מביאים שוב פעם לחיצה על הגז הרכב מתחיל להחנק ולפעמים מקבל את המכת גז במכה ולפעמים הרכב נכבה.

אשמח לעצות, תודה.

פורסם

ק ר ב ו ר ט ו ר.יש משאבת האצה בקרבורטור,בדיוק למטרה זו.פרק את הצינור לפילטר אויר,בורג 1 שמחבר את הברך לקרבורטור.ואז במנוע כבוי ,הבט פנימה ושחק עים המיצערת וצריך ליראות שפריץ של דלק כשנותנים גז.אים יש שפריץ נמשיך לחפס,אולי צינורית ואקום לקידום הצתה שמחוברת למחשב הצתה.

פורסם

בקרבורטור שלך(כמו בתמונה)הדיאפרגמה השמאלית(4 ברגים) זו משאבת התאוצה.שים לב שכשאתה מפעיל מיצערת המנוף זז ולוחץ על הדיאפרגמה מיתחת למיכסה ,ומיתחת לדיאפרגמה יש שסטום חד כיוני וכך כול העינין משמש כמשאבה ובהפעלת המיצערת משפריץ דלק ללוע הראשית.עצה שלי (אים אתה לא מכיר ,או לא מיקצועי בתחום,או מה שאמרתי זה סינית בישבילך)פנה למשפץ מיקצועי(צביקה מהפורום,אבא של הקרבורטורים).והבעיה תיפתר בטוח.

PICT0113.JPG

פורסם

בזמן הבדיקה שמתי לב שזה כן נלחץ.

הסשתום החד כיווני הזה זה דיזה לא? והיא ניתנת להחלפה לפי הבנתי.

השאלה אם אני אחליף את הדיזה זה יכול לפתור את הבעיה?

האם צריך לרכוש אטם חדש במקרה והוחלפו כל האטמים לפני כמה חודשים בודדים?

פורסם

זה לא דיזה אבל זה ניראה כמו(נחושת) תיבדוק קודם אים עובד ,ואולי המעבר הפנימי סתום,ואז אין מנוס וצריך לפרק ולנקות בחומר.ואטם תיזהר לא ליקרוע,ואים ניקרע,אני לא מכיר מקום שימכרו לך אטם בודד,אבל ניתן ליקנות סט שיפוץ לקרבורטור הזה שכולל את כול האטמים+דיאפרגמות+ברז מצוף בערך ב100שקל.אבל זו הרפתקאה ולא ממליץ לך להיכנס לזה אים זה הקרבורטור הראשון שלך.בכול מיקרה תעזר בחומר טכני(יש ספרות ברשת).אני ליפני שעשיתי את זה,השגתי עוד קרבורטור כזה ,ורק כדי לפרק ולילמוד (להיתאמן)ולהכירו טוב יותר.וזה "הוובר"הראשון שלי.אבל..התוצאה (פחות מחצי אחוז CO בבדיקה בטסט).

פורסם

אוקיי שאלה נוספת, בין החיבור של הקרבורטור לבין החיבור של המסנן דלק יש מעיין "כוס דלק" כזאת שמקבל דלק מהמסנן דלק, מעבירה לקרבורטור ואת העודפים למיכל הדלק, החלק הזה עדיין מקורי ברכב ולא הוחלף משנת 92, יש מצב שהוא אשם בתקלה?

פורסם

לא ניראה לי שזה גורם לבעיות,ואים אתה רוצה להיות בטוח,נתק את הצינור לקרבורטור .שים את הקצה בתוך בקבוק ,תן סטרטר ותיראה שמשפריץ דלק.חוץ מיזה בקרבורטור יש כוסית דלק מלאה בדלק ולא צריכה להיות בעיה באספקת דלק בלחיצה פיתאומית על הגז.(אולי גובה הדלק בכוסית נמוך מידי)יש הוראות מדויקות לכיוון גובה דלק בספר ברשת.תיקנתה את משאבת התאוצה?ויש מומחים גדולים ממני,חכה לתגובה אולי למישהו יש פיתרון.

פורסם

לפרק את ה4 ברגים של המשאבה(בזהירות שלא יפלו החלקים והקפיצים )וליראות .אים רק הדיאפרגמה רקובה\קרועה,להחליף .אים שלמה אז יכול להיות שהמעברים סתומים,ואז אין מנוס,לפרק הכול וניקוי בחומר.אני על בעיה כזו מפרק כבר את הקרבורטור,(4ברגים)יותר נוח לעבוד על השולחן .מומלץ בפעם הראשונה לגשת למכון קרבורטורים,איש מיקצוע יראה מיד היכן הבעיה.

• תוכן חדש...