Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי רנו 19 שנת 93. הרכב עשה 195 אלף ק"מ. עבר 9 ידיים (כן, אני יודע שזה המון), ונוסע בצורה טובה :]

הבעיה היא שהבעלים הקודם (ובטח גם אלו שלפניו) טיפלו ברכב (בטח לא תמיד במורשים) ואין ספר טיפולים לרכב.

אני רוצה לעשות יישור קו, ולבדוק שאין חלקים שעומדים לשבות, אבל אני לא יודע איך - הרי אני לא יכול ללכת סתם

למוסך ולומר "אני רוצה בדיקה מה לא תקין אצלי או דורש החלפה" כי אז בטוח ידחפו לי דברים שאני לא באמת צריך.

בנוסף, אני מעוניין לפתוח ספר טיפולים לרכב - מישהו יודע מהו התהליך?

תודה רבה מראש,

חולה על גיר ידני!

פורסם

פשוט תתחיל לשמור קבלות על טיפולים מעכשיו.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

רכיבים חשמליים כמו מצבר או אלטרנטור אי אפשר לבדוק אף פעם.

לגבי יישור קו, הכל תלוי בעומק התקציב שלך.

הייתי מתחיל בבדיקה של כל החלקים המתכלים מגומי, כמו צינורות בלם, צינורות מים, גומיות לציריות ולהגה, תושבות מנוע, תושבות גיר, משולשים ותפוחים למיניהם.

לאחר מכן ממשיכים עם שמנים ונוזלים אשר אותם יש להחליף לכאלה איכותיים ופילטרים מקוריים או תחליפיים באיכות טובה.

כמו כן גם צמיגים, מגבים ולקראת הסוף גם חלקי פלסטיקה שבורים שיוחלפו באחרים.

אם תלך על כל זה, אולי תצא בנזק של כמה אלפי שקלים, אבל תקבל רכב שישרת אותך וירגיש נעים ונמרץ, במידת האפשר.

פורסם

שלום

אני דווקא ממליץ על טיפול 10000 בסיסי תוך מתן דגש של המוסך על מפגעים מובהקים .

בברכה יובל

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...