Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. כל עוד הפסקת בעונה השלישית, אין לך מה לדבר על ציון כללי כי הסדרה בנויה כך שצריך לראות עד הסוף

ב. על טעם ועל ריח :) לגמרי מבין את הגישה שלך, הסדרה אכן זזה לאט ואכן יש ריבוי דמויות, בנוסף יש בערך 0 קליפהאנגרים, ובתור סדרת משטרה מעניין לשים לב שהשוטרים משתתפים בכמעט 0 אקשן. המטרה היתה ריאליזם, בזה היא הצליחה (לא לפי הדעה שלי, אלא לפי דעות של אנשים מבולטימור). מה שכן הדברים בהחלט זזים, זו כל הפואנטה של הסדרה (שוב, צריך לראות עד הסוף בשביל להבין למה אני מתכוון)

ג. ארי גולד אדיר, חבל שלא עשו ספינאוף לסדרה משלו, הוא הדבר הכי טוב בפמליה - בהפרש ענק מהשאר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדיוק סיימתי לראות את FARGO. כמו שאמרו לפני, סדרה מעולה.

ראיתי את הפרק הראשון של TRUE DETECTIVE ונרדמתי באמצע. שווה להתאמץ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

של העונה הראשונה? אם כן תתאמץ!

פורסם

אני אנסה לראות היום את הפרק השני, מקווה שהוא יותר זורם מהראשון.

אגב, ממליץ גם על RAY DONOVAN, למרות שהעונה השלישית בינתיים לא משהו, אבל העונה הראשונה והשנייה היו מעולות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

2 סדרות שאני מריץ עכשיו (פעולה, מלחמתי):

strike back

the last ship

עוד כמה מעניינות (מד"ב):

falling skies

under the dome

פורסם
יוגב חלאס לשחק בקקי, הסמויה.

מה הקשר? ציינתי כבר כמה פעמים שאת הסמויה ניסיתי לראות בעבר כמה פעמים - עדיין לא להתחבר.

זה לא אומר שאני לא אצפה בה בסוף -עניין של "מוזה" מתאימה, מה שלא קיים היום.

אני מחפש דברים קלילים יותר עקב חוסר בזמן ועבודה קשה שלא נותנים לי להתמקד בדברים מורכבים. (לכל דבר יש את הזמן שלו,נכון?)

אגב הבת זוג שלי צפתה בסדרה ללא הפסקה כי היא לא הצליחה להפסיק. ואם היא ראתה?

אין סיבה שאני לא - כי טעמנו לרוב די זהה בסדרות. (חוץ אולי מדקסטר שהיא לא אוהבת)

גם משחקי הכס עונות 4/5 ממתינות בסטרימר ועדיין לא צפיתי בה. ואי אפשר לומר שזו

לא סדרת איכות. שוב, זמן מתאים.

מעבר לזה יש לי רשימת המתנה מאוד ארוכה (אולי 25 סדרות) כך שזה לוקח לי הרבה זמן לצפות בכולם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סיימתי אתמול את עונה 2 של "האמריקאים"

סדרה מעניינת וסוחפת -למרות שאין כמעט אקשן לא משעמם לרגע

משחק מצוין של הזוג הראשי במיוחד האישה במשחק אמין ומשובח.

הבעיה שיש שם הרבה חורים בעלילה שלי לא מובנים כל כך - דבר זה גורם לי לא פעם לשאול

יותר שאלות מאשר לקבל תשובות. אולי חלק יתבהר בעונה ה 3 - מקווה שכן.

פורסם

עונה ראשונה - כן.

עונה שנייה - לא.

בעונה השנייה הם היו עסוקים בבנייה של סיפור מורכב שלא היה זמן לפתח אותו ואת הדמויות באופן סביר (כזה שמאפשר מעקב אחרי העלילה) ולסיים אותו באופן קוהרנטי.

מה שנשאר זה רק הסגנון והמסר המרכזי.

זה לא מספיק.

גם בעונה הראשונה הסיפור הבלשי לא מסתמך על יכולת הגיבורים לפתור את התעלומה, אלא עוסק יותר בהם, ביחסים שלהם בינם לבין עצמם לבין העולם שלהם, אבל הכל עובד יותר טוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סיימתי לראות את הסמויה. מסכים עם מי שקרא לדבר הזה גאונות. זה הרבה יותר מסדרת טלוויזיה שמטרתה לבדר, זה סדרה שפוקחת לך את העיניים וגורמת לך להבין איך דברים עובדים באמת. כמו שכבר נאמר פה, על גבול הדוקומנטרי, אני מבין למה חלק מהאנשים לא יתחברו לזה אבל אותי זה ריתק.

הסדרה נכתבה עלידי עיתונאי שנהג לסקר את המקומות עליהם כתב, הוא לא באמת ניסה לעשות סדרה שתצליח עד כדי כך. הוא ניסה לעשות משהו אמיתי וככה זה נראה.

אתם יודעים למשל שחלק גדול משחקני המשנה בסדרה הם אנשים אמיתיים? שוטרים לשעבר, פושעים שהביאו מהרחוב וכיו"ב? סנופ לצורך העניין היא לא שחקנית, היא מישהי שהביאו מאחת הפינות.

יש עוד מלא סיבות למה הסדרה הזו היא יצירת אומנות של ממש, אבל אתם יודעים איך זה, השלם גדול מסך חלקיו.

חבל שזה נגמר.

עכשיו מחפש משהו חדש, ריי דונובן נראה טוב אחרי פרק אחד, שרלוק מתיש אותי ול-The Following יש גם פוטנציאל.

פורסם

סנופ לא רק עבריינית, גם אחרי הסדרה היא הסתבכה עם סמים.

בנוסף - עומאר מבוסס על דמות אמיתית, והאדם הזה מופיע בסדרה. למיטב זכרוני הוא נותן לעומאר (הדמות) את הספר שמגן עליו מדקירה, אבל אל תתפוס אותי במילה.

אם אהבת את הפן ה"תיעודי" - The Killing מוצלחת מאוד, ומציגה את ההתמודדות של משפחה עם טרגדיה פתאומית (כערך מוסף, זה לא ה-מוקד בסדרה).

וכמובן, כמו שרשמתי לעיל - THE JINX הוא בגדר חובה.

רשומה שלי על THE WIRE

רשומה שלי על THE JINX

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מי שהמליץ פה על the jinx - תודה!

אחרי הפרק השני אי אפשר להפסיק... 3 שעות וסיימתי הכל.

+1

סיימתי לראות את הסמויה.

חבל שזה נגמר.

+2

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מישהו יודע מתי מגיעה ליס העונה החמישית של person of interest (מבוקש) ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...