Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נראה מבטיח Narcos וזה אגב לא דוקו, לשמחתי. חודש אני קורא על הסדרה הזו.

הציון הנוכחי (כי זה משתנה אם כמות המדרגים) מאוד

גבוה ב imdb. יש כבר פרקים להורדה ברשת.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

מר רובוט אכן מומלץ.

עוד סדרה מומלצת - Peaky Blinders, על גנגסטרים בריטים בשנות ה1920.

Fear The Walking Dead - בינתיים ראיתי את הפרק הראשון, חצי מהזמן מצאתי את עצמי משחק בטלפון, אבל לקראת סוף הפרק מתחיל אקשן, אז אתן לה להנות מהספק, ואמשיך לראות אותה.

זה כמו "המתים המהלכים" פוגש "מלחמת עולם Z" (הספר, לא הסרט המזעזע של בראד פיט).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

Mr.Robot היה מעניין עד הפרק 7/8 שבו התחילו *ספוילר* העניינים להזכיר לי אופרות סבון שסבתא שלי הייתה רואה כשהייתי קטן.

אני לא רואה סדרות, אבל בגלל המחלה שתקפה אותי בשבועיים האחרונים הייתי מרותק למיטה ולא יכולתי לעשות שום דבר אחר חוץ מלצפות בתמונות שזזות על מסך של המחשב.

נתקלתי בסדרה מדהימה בנושא אפוקליפסה בשילוב עם חייזרים בשם falling skies. הגעתי כבר לעונה ה-5 (של השנה), מומלץ לחובבי הז'אנר!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

Rick & Morty הם אגדה

:)

אגב עונה שניה מתחילה ב-26 ביולי!

Damnation on you all!

ממליצים על סדרה עם כל כך מעט פרקים... אני עכשיו בדודא קשה!

• תוכן חדש...