Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סיקרנתם אותי עם JINX.

בינתיים אני עם Hell on Wheels לחובבי הג'אנר של ה-Westerns,

על בניית מסילת הרכב בUS בשנות 1860.:wink: (AMC)

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
  • תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Why So Serious?

למי שרוצה לצחוק:

Archer - סדרת אנימציה על מרגלים, דיי וותיקה אבל לא הרבה מכירים, ללא ספק הקומדיה הכי טובה שאני ראיתי

Silicon Vally - סדרה מצחיקה מאוד על העולם של הסטארטאפים, מי שאיכשהו קרוב לתחום חייב לראות

Scrotal recall - סדרה חדשה, סוג של "איך פגשתי את אמא" רק הרבה יותר בריטי וקליל ובלי כל הפלצנות

אני אשמח לשמוע על עוד קומדיות כאלה, כולם פה רק רואים דרמות כבדות??

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

RICK AND MORTY !!!!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן מודה שסדרות דרמה/פנטזיה/מתח/פעולה זה מה שאני אוהב

קומדיות זה לא הכוס תה שלי בכלל.

סיימתי את עונה 3 של THE AMERICANS. סדרה לא רעה בכלל

מותחת ומעניינת לכל אורכה, למרות שכמעט ואין אקשן. הופתעתי לטובה.

סוף כל סוף מתחיל את "בית הקלפים" אחרי המתנה ארוכה.

פורסם

סדרה מעולה Witnesses.

כוכב הקולנוע הצרפתי תיירי לרמיט ("אידיוט מושלם", "לצאת מהארון") בדרמת המתח הצרפתית עוצרת הנשימה. הדרמה המשטרתית בת שישה הפרקים של רשת "La Une" ו-"France 2", היא הסדרה הרביעית פרי עטם של הצמד מארק הרפו והרווה הדמר

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

ראיתי אתמול THE JINX , ואחרי פרק שניים הבנתי שכבר ראיתי את זה, אחרת לא הייתי זוכר את הקטע עם בוורלי והסוף לפני שהגעתי לשם, הקטע הוא שאני דיי סבור שראיתי את זה לפני שנה שנתיים לפחות ולפי הרשת זה יצע למסך בתחילת 2015, מישהו יכול לאשר ,סתם מתוך סקרנות אם ראה את זה לפני מועד היציאה?,אולי HBO קנו את הסדרה אך שודרה גם לפני זה?

והתרומה שלי,The Making of the Mob : New York

מומלץ לחובבי המאפיה וכל המסביב, מדובר בסדרה בת 8 פרקים doco-recreation style על העלייה של חמשת המשפחות בניו-יורק סוג של once up-on a time in america מורחב ,מומלץ לחובבי הז'אנר, אלו שלא בקטע יתחברו פחות.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם

ריק אנד מורטי זה אחד הדברים הכי גאוניים שיצא לטלויזיה בשנים האחרונות, ובכלל. הקטע הוא שאני לא מצליח להסביר/להבין מה כ"כ גאוני בסדרה הזו.

אבל הפרקים פשוט גומרים אותי מצחוק.

FUN FACT: הדיבוב של ריק ושל מורטי, מבוצע ע"י אותו בנאדם (שהוא גם הכותב). זה פסיכי. ראיתי ראיון איתו שהוא מבצע דיאלוג בין שניהם וזה פוצץ לי את השכל.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

רשמתי לי להוריד את RICK AND MORTY, מקווה שזה יהיה טוב לפחות כמו Archer

עוד סדרת אנימציה ממש מצחיקה ומיוחדת ששכחתי לכתוב בהודעה האחרונה - Bojack Horseman

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד לארצ'ר, ויש כבוד, ריק אנד מורטי בליגה אחרת... :)

טוב בתכלס זה עניין של טעם, הסדרות מאוד מאוד שונות זו מזו.

אם אתה בקטע של דברים מהירים (ע"ע ארצ'ר) אבל גם פסיכוטיים, יש את Drawn Together. זו אחת הסדרות שיושבות בדיוק על הגבול הזה בין 'גאונות צרופה' ל'דפוק לגמרי'.

אגב, גם rick and morty וגם drawn together הן סדרות שדורשות הסתגלות של הצופה ל"WTF" שהולך שם במשך פרק או שניים, אל תוותר אם הפרק הראשון לא נראה לך.

ואם כבר סדרות שדורשות הסתגלות, איך לא עלתה כאן ה-קומדיה, Arrested Development. זו סדרה שלקח לי בערך 7-8 פרקים להסתגל אליה, אבל מאותו רגע.... גאד דם. זו אחת הסדרות הכי מוצלחות בכל הזמנים, וגם היום אחרי 3 צפיות (ברגע שסיימתי לראות את כל הסדרה, ראיתי אותה מההתחלה שוב עם אשתי) אנחנו מתגלגלים בצחוק היסטרי בהרבה מאוד פרקים.

בגדול - קומדיה מוצלחת מבחינתי היא כזו שגורמת לי לצחוק בקול רם גם כשאני צופה בה לבד בבית, וארסטד היא כנראה הכי טובה לפי המדד הזה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

תשמח לשמוע שארסטד תחזור לעונה חמישית בעתיד.

מחזק את ריק ומורטי, ארצ'ר ובוג'אק הורסמן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מחזק לגבי ריק ומורטי שוב

פעם ראשונה שראיתי את הפיילוט לא נדלקתי

כשנתתי לזה ניסיון נוסף כבר לא יכולתי להפסיק

:wink:
פורסם

אני כבר שנים לא מצליח לראות סדרות, כולל שנחשבות 'מופתיות', הזדקנתי והתבגרתי :(

והסדרות נראות לי כמו סרט זול ללא קונטיניואיטי. הקונספט המקורי של סדרות

מתאים באמת לקצב של פרק בשבוע, אבל כשאתה מתיישב ורואה כמה פרקים

הכל נהיה דבילי.

הבינג סד דט,

ריק אנד מורטי [ו-גם-ארצ'ר] אלו שתי הסדרות היחידות שהצלחתי לראות

והיה שווה לי להגיב בשרשור ושתהיה את הנקודה הירוקה שלי עליו :( רק בשבילם.

ORYO ראיתי אותו מדובב אותם בקומיקקון וזה באמת נהדר,

ויש איזה חקיין יוטיובי שעושה את זה לא פחות טוב ממנו :)

כשאני שותה בירה אני מנסה לתזמן הודעות ווצפ לאחי עם איזה מו-אואואואו-רטי בתוכן,

כי אני כבר בוגר, כאמור לעיל.

The first one to get angry loses

פורסם

מאוד מוזר מה שאתה אומר, מכיוון שסדרות איכותיות הן בדיוק ההיפך ממה שאתה מדבר (חושילינג קונטיניואיניטי...).

דווקא ריק וארצ'ר חסרות קונטיניואיניטי - שזה בסדר, הן סדרות שבנויות על פרקי stand alone והן מצוינות בז'אנר שלהן.

אתה יכול לתת דוגמא לכמה סדרות 'מופתיות' להגדרתך, שסבלו מהסימפטומים האלו? הסיבה שאני שואל: הרבה סדרות 'מופתיות' (כביכול) הן בתכלס לדעתי סדרות פח אשפה (נמלטים, גיבורים, אבודים ויש עוד) שכן עונות להגדרה שציינת.

היתרון העצום של סדרות איכות על סרט - האפשרות להעביר רעיון מורכב. לצורך העניין את מה שthe wire עשו בחמש עונות לא היית יכול לעשות, בחיים, בשום סרט. הייתי צריך איזה אוקטולוגיה או משהו בסגנון וזה לא ממש מעשי.

• תוכן חדש...