Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי, עונה 4 עוד פחות טובה מ3, אז נראה לי שאכן אין לך סיבה לצפות בה.

את המידע על סדרות וסרטים לוקחים מאתר אחד בלבד - אימאדב!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
והסוף לא היה שווה את הצפייה? אני חשבתי שכן. אבל בגדול מסכים איתך לגבי הסדרה.

עונה 1 של בלש אמיתי? אני כבר לא זוכר את הסיפור, מה קרה בהתחלה, מה קרה באמצע ומה קרה בסוף. אני חושב שזה אומר הרבה... חוצמזה שבמקרה הזה הדרך יותר חשובה מהתוצאה.

אתה צודק שאין מה לחפש שם מידע.

פשוט לא ידעתי שיש עונה 4 וציינתי שגם שם זה לא מופיע

והדבר המוזר - אין שום מקור להורדות לראות את העונה ה 4. בדרך כלל שיוצאת עונות נוספת מסדרות טובות,זה מקבל פרסום. במקרה הנ"ל לא היה שום פרסום מקדים. מעבר לזה אחרי העונה 3 המאכזבת קשה לי להאמין שאתן אמון לעונה נוספת.

מזתומרת אין שום מקור? תוך שניה וחצי מצאתי טורנט מתאים. הסיבה שלא היה הרבה פרסום היא שכל הפרקים יצאו ביחד בנטפליקס ומה לעשות, דה קילינג זה עדיין לא בית הקלפים...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

הבעיה שתמיד יוצאים דברים חדשים שאני ממש חייב לראות. כמו "הנעדר" לאחרונה.

Bloodline ממש לפני שבועיים. עכשיו אני מרותק ל The.Jinx-The.Life.and.Deaths.of.Robert.Durst

.

לקח הרבה זמן בסוף סיימתי את The.Jinx

מבוסס על סיפור אמיתי. 3 אנשים נעלמים או נרצחים והחשוד המרכזי זה יורש נדל"ן רוברט דורסט.

לא חסר מידע ברשת.

אותי מדהים ה"צדק" של בתי משפט בארצות הברית שמזכים לא פעם רוצחים/חשודים

למרות שיש ראיות מבוססות נגדם. בלי קשר לסיפור הנוכחי.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ראיתי אתמול את הפרק הראשון של אטלנטיקה. זה נחשב?

בסוף הפרק שמתי לב שיש לי חיוך על הפנים.

נראה איך ימשיך.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש סדרה משנות ה90, שמבוססת על הספר The Stand של סטיבן קינג, שבו מגפת שפעת קטלנית חיסלה 99.9 אחוז מאנשים בעולם, וכמה אנשים ששרדו, מסתובבים ברחבי ארה"ב, כשהשטן רודף אחריהם.

מישהו זוכר את הסדרה, ויודע איך קוראים לה?

עריכה:

מצאתי

https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Stand_(miniseries)

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש מצב שאמרו זאת לפני, ובכל זאת: לא יודע מה אתם רואים כרגע, תעשו הפסקה קצרה ותקדישו זמן לששת הפרקים של THE JINX. הדבר המקורי הכי טוב שיצא לטלויזיה בשנים האחרונות. סיכום קצר שלי בנוגע לסדרה בקישור הבא, לא זוכר מתי ראיתי משהו כ"כ MIND BOGGLING בשנים האחרונות.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

oryo

כתבתי על THE JINX כמה שורות למעלה.

סיימתי את "סמוך על סול" דווקא סדרה מצוינת -הפתיעה אותי לטובה.

עכשיו אני צופה בעונה ראשונה של "האמריקאים" סדרת מתח ריגול

עדיין לא ממש הצלחתי להיכנס לעלילה למרות משחק לא רע של הזוג "החביב"

אתן לזה עוד כמה פרקים ונראה לאן זה מוביל.

פורסם

יוגב חלאס לשחק בקקי, הסמויה.

סיימתי את ת'קשר לסול בדיוק אתמול, הפתיע אותי לטובה. לא כ"כ אהבתי את הסיום אבל בכלליות אחלה סדרה, הביום והצילום ממש ברייקינג-באדי!

פורסם

תבינו, אחרי שתראו הפמליה תבינו שסול הוא קטנטן לעומת הארי גולד האגדה! כל משפט שלו גרם לי לצחוק. הוא חכם, שנון ומשחק חזק

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
יוגב חלאס לשחק בקקי, הסמויה.

לא מבין מה כל כך מתלהבים מזה.

איכשהו ראיתי את שלושת העונות הראשונות, אבל את הרביעית כבר לא הצלחתי, וגם בעונות הראשונות הדברים לא זזים לשום מקום, ויש יותר מדי דמויות והמון זמן מת.

יש סדרות הרבה יותר טובות ממנה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...