Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audioson bit1 vs p9 pioneer

vini6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאילו אין לי מספיק הוצאות.

ודני, תדע שהכל באשמתך, איזה רעיונות יש לך בראש, להביא P9 ולמכור אחדי שבוע, להביא טרו בילט 6 ולמכור.

תפסיק עם זה ! ! !

בסוף אני אמצא את עצמי עם אזעקה של קוברה שפורקה מאיזו B4.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני חושב שאלי ולאון הם השניים היחידים שאני מכיר שהיו להם את שני המכשירים.

לאון התחיל מהP9 קומבו ועבר לP9 עם ביט1 ואחרי זה הוא עבר לביט1 וCARPC עם כרטיס קול USB של רולנד.

אלי עשה דרך מאוד דומה.

ואני חושב ששני חברי הפורום לא יוכלו עדיין לעשות השוואה אמיתית בין זה לבין זה היות ואצל לאון תוך כדי ההחלפה לביט1 ההגברה שלו הוחלפה מVRX לתסיסס והרמקולים שלו הוחלפו מהרץ מילה 3 לתסיסס...

ואצל אלי ההגברה כן עברה החלפה ושם דווקא אני זוכר שאלי דיווח על שינוי מורגש מאוד גדול ולאלי אני מאמין כשהוא רושם משהו על סמך ההיכרות הארוכה שלי איתו.

אני יכול באותה נימה לאמר שהמילה 3 אצל לאון היה קר כמו קרח לאומת התסיס, אבל אני גם יכול לאמר ששמעתי סט של הרץ של מילה 3 במיצובישי לנסר חדשה שהיה נשמע חם כמו כל סט אחר מסדרה גבוהה של מוראל...

חברים - אתם משלים את עצמכם באשליה מאוד גדולה כאשר אתם משייכים הבדלים מהותיים (ואני מדגיש, מהותיים) לרכיב בודד בתוך מערכת שלמה.

וכן, יש הבדלים קטנים אבל הם זניחים כי לרוב, בתוך קונפיגורציה של מערכת שלמה אפשר לנוע מהקר לחם קילומטרים.

זה עניין של העדפה, גישה, קליקה - שני המוצרים נהדרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים - אתם משלים את עצמכם באשליה מאוד גדולה כאשר אתם משייכים הבדלים מהותיים (ואני מדגיש, מהותיים) לרכיב בודד בתוך מערכת שלמה.

+1

כל פיפס הכי קטן יכול לקחת אותך למרקומות רחוקים פשרות מונים מההשפעה של הר"ד על אופי הצליל ה"יבש" או ה"חי".

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

+100

עם אותה המערכת ואותם רכיבים בדיוק אתם יכולים להשיג כמעט כול "גוון" צליל שתרצו.

תלוי רק בידע לכוון, ברצון לכוון ובהרבה הרבה סבלנות.

כשאני מדבר על סבלנות אני מדבר על הרבה חודשים של כיוונים, שינויים, כיוונים כיוונים כיוונים וכיוונים

גם אחרי הרבה חודשים המערכת, אותה מערכת בדיוק, יכולה להפתיע אותך מחדש.

אלי

פורסם

מצטער חברי אני לא נכנס לדיון בעל 1000 דקויות הנ"ל בפעם ה9353523532

את דעתי נתתי..

אני אומר מה שמעתי תכלס, עד היום לפחות 3 מערכות עם P9, לאף אחת מהן לא היה ולא חצי מה"טעם" שאני מחפש בצליל.

פיונר עדיין לא עושים לי את זה. כיבוא הכשיר המתאים אני אתוודא, הבטחה.

זה גם לא משהו שאני רוצה/יכול להוכיח למישהו.. לפותח התר"ד לך ותשמע. תאהב תקנה. לא תאהב, יש המון מכשיר בתקציבים הנ"ל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

מנואל?

כמה זמן שמעת את המערכות האלו? חצי שעה? שעה? יום שלם?

ניסית לכוון אותה לפי טעמך האישי? אולי טעמו של בעל המערכת שונה משלך?

יש לי "טיפה" ניסיון בכיוון מערכות, מעבר לכיוון הגיין של המגבר ואני אומר לך, אם המערכת היתה

שלך היית יכול לכוונה בדיוק לפי טעמך האישי.

לא חוכמה לשמוע מס' סשנים קצרים ולחרוץ דין. זה אף פעם לא עובד ככה.

אלי

פורסם
אני אישית לא אוהב את הצליל ה"יבש" של ה- P9 כך שמעולם לא הייתי בוחר בו לשום מערכת, אולי הייתי משתמש ביחידת ראש שלו לחיבור ל- BIT1. אבל המעבד של ה-P9 (הינו "הפרססור") לטעמי עושה אבל לסאונד הסופי.

את הצליל של ה- BIT1 אני דווקא אוהב יותר - הוא יותר "חי".

מנואל.

לא עושה שום עוול ושום נעליים.

אין לך שום יכולת לבודד את הפרוססור כרכיב שמייעד את אופי הצליל.

התגובה שלך, היא אומנם דעתך, ואני מכבד אותה- אבל היא מנותקת מהמציאות.

הרי את האופציות שמעת ב2 או יותר רכבים, ולא באותו רכב עם אותה מערכת זהה בדיוק.

בדיוק בגלל זה כתבתי שהיחיד שעלה לי בראש שיכול להגיד לך מה עדיף מבין שניהם הוא אלי(ELI_I) כי היה לו את שניהם ברכב על אותו סט-אפ.

ועכשיו האמת שגם מתברר שגם לאון היה באותה סיטואציה.

אז אלא אם כן קוראים לך לאון או אלי, התגובה שלך לא יכולה אפילו לקבל את התת כותרת "חוות דעת".

מכיוון שיכול שלהיות שלא אהבת מערכת X, אבל אין לך שום דבר לדעת באם הבעיה נעוצה בפרוססור או ברכיב אחר.

under construction..

פורסם

לכול החבר'ה הטובים!

אני יכול להבין מהשירשור הנ"ל שאין הבדל משמעותי בין 2 הפרוססורים וזה בסדר כי הביקורות מצויינות

רק נשאלת שאלה אחת אני מחפש ניקיון מוחלט והפרדה ברורה של צלילים ,CAR PC אני לא מתכוון לחבר כי הבנתי כבר שזה פרוייקט שאין לי זמן וכוח להיכנס אליו(למרות שזה היה יכול להיות נחמד) שאלת המיליון אם כן היא איזה מכשיר מומלץ לי לחבר ל-BIT1 ?

כרגע יש לי CLARION DZX 855 שנשמע לא רע בכלל

חשבתי להחליף ל-P9 של פיוניר מה אתם אומרים ? היה עושה אותי מאושר לשמוע את הסטאפ של השניים (BIT1 וה-P9ׂ)

עכשיו למשהו יותר רציני מה אתם אומרים על ה-F1 של אלפיין אני יכול להביא אותו ב-1000$ האם הוא שווה את ההשקעה ?

גם מכשירים אחרים באים בחשבון , בבקשה אם אפשר רק המלצות על מכשירים שהיתנסתם בהם.

תודה רבה

אביעד(-VINI6)

פורסם

לP9 יש פרוססור נהדר ושלא לדבר על הF1

היתרון בCARPC וביט1 זה שאות המקור של הCARPC לא נופלת מזה של HU ברמה של P9 כלל וכלל.

מבחינה כספית אתה יכול לחסוך עלויות בבניית CARPC + ביט1 לעומת קניה של F1+H990 או אפילו P9 וביט1

מבחינת נוחות ניהול - אין על הביט1 בעיניי - אבל אני רגיל להסתובב עם לפטופ - צריך לקחת את זה בחשבון.

אתה עדיין נשאר בשיקולי נוחות בלבד.

לקחת HU שהוא ברמה נחותה יותר מCARPC או P9 ולהוסיף לו ביט1 יתנו לך תוצאות פחות טובות לדעתי ולכן אם כאן נופלים הדברים - תקנה את הP9

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...