Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

audioson bit1 vs p9 pioneer

vini6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה דחופה לכולם!

מבקש תשובה בבקשה רק מבעלי נסיון

קניתי מעבד BIT1 אבל החלטתי שאני רוצה מעבד שחיבור עם סיב אופטי

מה עדיף מבחינת נקיון ודיוק

מעבד פיוניר P9 עם CD של פיוניר בחיבור אופטי או מעבד BIT 1 שקניתי ולחבר אותו בחיבור אופטי למכשיר פיוניר או מכשיר אחר?

אמרו לי שאני יכול לחבר את ה-BIT 1 בחיבור אופטי עם מכשיר של פיוניר אבל אמרו לי גם שזה יעבוד פחות טוב ממעבד P9 עם מכשיר של פיוניר מהסיבה שיש חיבור אינפרא ??

מה כדאי לי לעשות?

פורסם

לא ידוע לי על חיבור אינפרא כזה או אחר - תגיד להם שלא יבלבלו את השנצטוקום עם השמוצטוקום

שני המכשירים איכותיים מאוד ואני לא יודע עד כמה תוכל להבדיל יותר מידי בסאונד - זה יותר עניין של העדפות ונוחות.

יש כאלה שלא אוהבים את העובדה שצריך לפטופ בכדי לעבוד עם ביט1, יש כאלה שחושבים שאין ממשק יותר מדהים משל הביט1.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לכל אחד חסרונות ויתרונות.

אני יכול לפרט לעומק על שניהם, בגדול, שניהם מאוד איכותיים ואי אפשר לטעות עם אף אחד מהם.

ה P9 יותר נוח לעבודה, האודיסון יותר וורסטילי.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל - נוחות זה עניין של הגדרה - אני מוצא את הנושא שהפונקציות המרכזיות נשלטות ע"י ממשק גרפי גאוני דרך לפטופ כנוח יותר מכל HU שאי פעם נגעתי בו בידי.

פותח הת'רד צריך להגדיר מה הוא מחפש ומה ה"הרג ובעל ייעבר" שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר לחבר מכשיר של פיוניר לביט 1 אבל לא צריך, אינפרא, אלמנט או שטויות כאלו אלא מתאם בלבד.

הכניסה האופטית של הפיוניר שונה מכניסה אופטית רגילה כך שצריך לקנות מתאם לחבר את הכבל האופטי.

קח בחשבון שמתאם כזה איננו זול כלל ועיקר (כמה מאות שקלים טובים).

לדעתי האישית לאח שהתנסתי גם בP9 וגם בביט 1, שניהם תקופה ארוכה, הממשק של הביט 1 עדיף,

הרבה יותר קל לעבוד איתו (במיוחד עם יש לך CARPC :lol:) והוא ורסטילי בצורה שלא תאמן, 2 סוגי קרוסים, מספר רב של מתלולים

(סלופים) 2 אקולייזרים (אחד כללי ואחד לכל אלמנט בנפרד) כניסים AUX וגם לטלפון (ישנה אופציית MUTE) הכיוונים העדינים של ה TIME CORRECTION הרבה יותר מדויקים מאשר בP9 ומעל הכל הממשק הגרפי של הביט 1 הרבה יותר קל להפעלה והרבה יותר אינטואיטיבי מאשר הP9.

לגבי הצליל, ההבדל מזערי ותלוי בטעם האישי שלך.

2 המכשירים איכותיים מאוד, בשניהם אכות הסאונד מעולה והעדפת זה או אחר תלויה בטעם האישי שלך.

אלי

פורסם

אני למשל שללתי את ה- P9 כי אין לי לפטופ ואין לי מחשב רכב, ולכן מצאתי את ה- P9 כמתאים בשבילי.

אם היה לי מחשב רכב (מה שלא היה קורה :) ) כנראה שהייתי מעדיף את האודיסון.

פורסם

תודה לכול החבר'ה על העזרה רק יש לי שאלות אחרות קצת יותר פשוטות

מה זה CAR PC ? אם השאלה אם יש לי לפטופ אז יש לי רק לא הבנתי ,אם יש לי לפטופ אני יכול לוותר על ה-HU שלי?(CLARION 855

בעיקרון מה שהבנתי שאת הכיוונים לBIT1 אני עושה עם לפטופ כאשר אני רוצה לחבר את ה-BIT 1 ל-HU עם חיבור אופטי ,כול הקטע של ה-CAR PC בילבל אותי .

שאלה אחרת היא איזה HU עם חיבור אופטי יהיה לי טוב עם ה-BIT1 חשוב לי להתחבר אופטית הבנתי שזה נותן סאונד הרבה יותר נקי ,דרך אגב ה-BIT1 נקנה ויושב לי בארון .

clarion 855 component :boston pro 6.5x2 in front mids:morel hibrid 4" sub:sound stream rubicon

amp:zetec prestige 4 ch x2 ,mono:amp for sub

פורסם

Pioneer TS-X150

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעיקרון מה שהבנתי שאת הכיוונים לBIT1 אני עושה עם לפטופ כאשר אני רוצה לחבר את ה-BIT 1 ל-HU עם חיבור אופטי ,כול הקטע של ה-CAR PC בילבל אותי .

הבנת נכון, האיזכור של CAR PC בת'רד הזה באמת מבלבל...

פורסם

מבחינת איכות האות והנקיון שלו, כמובן שעדיף חיבור אופטי בין הפרוססור לHU.

זה יאפשר לבצע המרה אחת בלבד מדיגיטלי לאנלוגי.

אבל,

הפרקטיקה וגמישות של נוחות המשתמש היא מאוד חשובה, לאחד יהיה מאוד נוח שהכל במכשיר אחד, ולשני חיבור לפטופ לסשן של כיוונים יהיה האידיאל.

מבחינת התוצאה הסופית, הP9 הוא מכשיר מעולה לכל דעות.

כנ"ל גם ביט 1, ויש השוואות בינהם בחו"ל בעיקר, מה שכן, אני משוכנע שאלי(ELI_I) יוכל לענות לך הכי טוב על השאלה כי הוא החליף מP9 לביט 1.

יהיה לי מאוד קשה להאמין שתוכל להבחין בשינויים בינהם(בנושא ההמרת D\A.

שורה תחתונה, תבחר מה שהכי נוח לך ומה שנראה לך הכי נכון.

רק תיקח בחשבון את חשיבותו של הHU שיחובר לביט 1.

under construction..

פורסם

יש עוד סעיף קטן ומרגיז בכל האמור לחיבור אופטי בין HU לפרוססור.

זה תלוי מאוד בשיטה שבה מועברת האות הדיגיטלית.

אם היא מועברת RAW - אין שליטה בווליום דרך הHU, PC או מה שזה לא יהיה והשליטה תהיה רק דרך בקר הווליום של הפרוססור, במקרה הזה BIT1 - יחידת הDRC.

במידה והאות האופטית כן מסוגלת לבצע הנחתה אז אפשר להמנע מהחוסר נוחות של שימוש בווליום דרך הפרוססור.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני אישית לא אוהב את הצליל ה"יבש" של ה- P9 כך שמעולם לא הייתי בוחר בו לשום מערכת, אולי הייתי משתמש ביחידת ראש שלו לחיבור ל- BIT1. אבל המעבד של ה-P9 (הינו "הפרססור") לטעמי עושה אבל לסאונד הסופי.

את הצליל של ה- BIT1 אני דווקא אוהב יותר - הוא יותר "חי".

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

^

ואת זה אתה אומר על סמך... ?

תחפש בנאדם אחד ששמע את הסטאפ הקודם שלי ויגדיר אותו יבש.

באמת באמת מעניין אותי על סמך מה אפשר לקבוע שHU גורם לסאונד להישמע "יבש".

ואני אשאל אותך שאלה אחרת- איך אתה יודע איזה סאונד מוציא מכשיר (או כמו שאתה אומר, פרוססור) מסויים ?

אני חושב שהסברתי לך שגם אם תרצה לעשות השוואה בין ה- P90 לבין האודיסון, ויש בידך את כל הכלים וכל הזמן להשוואה אמיתית, גם אם תחליף אותם 1:1 באותו סטאפ ותכוון אותם על אותן ההגדרות- ההשוואה עדיין לא תהיה אמיתית.

ואני אומר את זה מניסיון של חודשים עם שני המכשירים.

פורסם

ישראל, היה לך ברכב ביט 1 חודשים ארוכים ולא שמתי לב?

עכשיו ברצינות, ההבדל מבחינת גוון הצליל בין 2 הפרוססורים הינו מזערי עד בלתי קיים.

מאוד תלוי בכיוונים שלך ואצלי זה באמת מניסיון של מס' חודשים עם 2 הפרוססורים על אותו הסט אפ:wink:

אלי

• תוכן חדש...