Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאשתי אסור להיחשף לשמש בשל מצב בריאותי.

מישהו אמר לה שכל השמשות הקדמיות ואולי גם הצידיות שמותקנות הן בעלות תו תקן שכולל חסימה מקרינת השמש.

מדובר בפורד מונדיאו 2005.

האם זה נכון או שאין ברירה אלא לעשות חלונות כהים ואז אני חייב להכהות את השמשות הקדמיות שזה לא חוקי במיוחד ונוציא מסמך מרופא ונקווה שזה יספק את השוטרים.

פורסם

להכהות את השמשה הקדמית זה מסוכן מאוד לנהג, במיוחד בלילה. זה יגרום לך לאמץ את העיניים וגם לפספס עצמים בכביש.

לגבי השוטרים, התירוץ שלהם יהיה ש"אישתך תשב מאחורה" וככה היא לא תחשף לשמש(מאחורה מותר על פי החוק להכהות שמשות).

בן.

Got To love It

פורסם

יש ציפויים מגנים מפני קרינה שלא מכהים את השמשות.

אני זוכר שהיו פה תמונות שהועלו וחברה ישראלים שמתקינים אותם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לגבי השוטרים, התירוץ שלהם יהיה ש"אישתך תשב מאחורה" וככה היא לא תחפש לשמש(מאחורה מותר על פי החוק להכהות שמשות).

נראה לי שיהיה לה קשה לנהוג בצורה זו.

:turn-l:
פורסם

מה קשור לנהוג לשמשות של המושב האחורי?

השמשות של הנוסעים מאחורה חוקי לכהות. על השמשה האחורית הוא יכול לשים וילון רשת וזה מה שהם יגידו לו.

הרי לא מעניין אותם כלום חוץ מעצמם.

Got To love It

פורסם

יש ציפויים מיוחדים, בהירים, המסננים UV באחוזים גבוהים מאוד.

עם אילו קרניים יש לה בעיה? (A? B? שניהם?)

בנושא תקנים והגנה מקרינה מזיקה - הכל חאפרי פה, לפחות בקטע של האכיפה.

פורסם

אני יודע שהשמשות הקדמיות של רכבי רנו הם בעלות ציפוי UV כבר מהיצרן. לגבי שמשות הצד, זה כבר דורש צפוי ע"י מתקין חיצוני.

אפשר ומותר להכהות את השמשות צד אחוריות אז אולי הכי טוב ששם גם תישב האשה הרגישה לקרני השמש.

פורסם

לפני שנה קניתי משקפיים עם עדשות פוטוכרומטיות.

המוכר אמר לי שלא מומלץ לנהוג איתן משום שברכב השמשות מסננות קרינת UV ולכן העדשות לא יתכהו וזה יפריע לי לנהיגה.

בדקתי ואכן כך באתרים של רודי פרוג'קט,אוקלי וג'ולבו.

לכן כנראה השמשות אכן מסננות קרינה ונראה לי שזה תקן של כמה שנים כבר.

פורסם

חפש פה בפורום היו פרוייקטים של חברה בשם "סאן" משהו,

הם מרכיבים ציפוי חלונות שמסנן 80% מהקרינה לדבריהם, וכל זה חומר שקוף

וכמו שנראה בתמונות, העבודה מקצועית וברמה גבוה...

• תוכן חדש...