Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב עד 55,000 וטרייד אין


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מחפשת רכב עד 55,000 ש"ח, שתהיה לו אחזקה יחסית זולה, לנסיעות בעיקר עירוניות ומידי פעם בין עירוניות.הכי חשוב בטיחותי. יש הצעות למשהו אמין ובטיחותי?

אני שוקלת ללכת למגרשים כמו אלבר וכלמוביל שמציעים טרייד אין שאוכל להחליף את הפולו 97 שלי שמצבה יחסית סביר אבל לפי דעתי יקח לי המון זמן למכור אותה. מה דעתכם?

פורסם

אוטומט\ידני ? עד כמה חשוב החיסכון ? כמה אנשים יסעו דרך קבע ברכב ?

"when you see a good move, look for a better one..."

 

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אוטומט\ידני ? עד כמה חשוב החיסכון ? כמה אנשים יסעו דרך קבע ברכב ?

 

עדיף אוטומט, חסכון חשוב אבל לא על חשבון בטיחות. כרגע יסעו ברכב שניים בתקווה ששנה הבאה יתווסף עוד מישהו למשפחה :) לכן חשוב בטיחותי.

פורסם

במחיר הזה את יכולה למצוא אחלה יונדאי גטס, ואם תוסיפי מעט יותר – גם דייהטסו סיריון.

שתיהן סבבה לגמרי, קלאסיות לשימוש בעיקר בעיר, הסיריון יותר חסכונית אבל,

הן לא מגיעות עם 6 כריות אוויר, אבל בתקציב הזה אין אף רכב כזה.

לגבי אמינות – שתיהן אמינות מאד.

לכי למגרשי הליסינג, המלצה שלי – אוויס או דביס, שתיהן מטפלות במוסכים של יבואנים ולא במוסכים שלהם, אז את הולכת על בטוח.

כמו שיכור מסתובב......:wink:

×
×
  • תוכן חדש...